Bıyık meselesi. .

eşimde bazen bıyık bırakmaya niyetlenir hatta tıraş olurken bıyıklarını bırakır nasıl olmuş diye sorar her zaman hayır çok çirkin olmuş desemde gene sorar gene sorar genç erkeğe bıyık yakışmıyor koca adam gibi o ne öyle.açıkca söyle canım bişeycik olmaz

Sakal manyağıyım :)
Bıyıktan nefret ederim eşim bi kere bıraktı 1 saat duramamıştır öyle ya o dede şeylerini kesersin ya gider saçımı pembeye boyatırım dedim kesti hemen

Aynen öyle. Koca adam gibi oldu

Sakal manyağıyım :)
Bıyıktan nefret ederim eşim bi kere bıraktı 1 saat duramamıştır öyle ya o dede şeylerini kesersin ya gider saçımı pembeye boyatırım dedim kesti hemen

Ben de bi deneyeyim bakalım işe yarayacak mı :)

eşim de bi ara bıraktı..
gerçi ben çok yakıştırdım kendisine..
ama dikkat çektiği için kıskandım..
sen sakın beğenmemiş gibi yapma..
yoksa inat yapabilir..
ama alttan alttan ona yaşlı görünmüşsün diye bilinçaltına ek..
benimki öylelikle kesti bıyıkları..

gözünüz alışır hanımefendi adam heves etmiş bırakmış bence hevesini kırmayın zaten bir zaman sonra kestirir kendisi de

Ben de bazen bıyık bırakıyorum, eşim beğenmediğini söyleyince hemen alıyorum problem yok bence

Ayyy babam bı kere bırakmıstı. Annem hic yakıstıramadı
gulup gülüp git kes diyordu babamda yakısmıs kesmiyecem
dedi.
annemin lafı soyle oldu ;
Valla gece sen yatarken makasla bıyıklarının ortasından yol cizerim.artık sen dusun dedi .
eger sende soyluyorsan begenmedigini kesmiyorsa annemin dedigini yap.

Valla hic utanmam cekinmem durduk yere bile allah için bu ne ya kes şunları derin yani derim ne ayip okcak senin sevgilin sonucta :) :)

hepinize teşekkürler kızlaaarrrr :)

Valla tatlım yakışmadıysa bırak kalsın öyle en azından asılanı az olur

ben olsam direk söylerim kirli sakalını kesince yolunmuş tavuga dönüyosun kesme diyorum mesela
saçını kısa kestirince kafan yamuk duruyor kestirme kısa diyorum

Bıyığını beğenmedim, yakıştıramıyorum demek yerine;
Bıyıksız halini daha çok beğeniyorum, pek bir yakışıklı oluyorsun dersen..
Hem inada bindirmez hem de direkt gidip keser.
İkiniz için de mutlu son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…