Bıyık meselesi. .

Ben direk söylerim git traş ol diye
Benmiyim kaba bilemedim ama sevmeyince söylerim..
Saçın uzadı git kestir sakalın gelmiş git traş ol..
Bi ara tam çenesinde değilde dudak altında bir çukurcuk vardır ya orasını bırakıyordu dilim çurudu söylene söylene temizle şunu diye tabi heves etmişti dinlemedi biraz takıldı öyle sonra sıkıldı kendi kesti..
Şimdide bankada çalışıyor zaten yiyosa bıraksın sakal işime geliyo valla..

Ama bıyık mesela harbiden yakışana yakışıyor mesela benimki beyaz tenli mavi gözlü yüzü bebek gibi bıyık bıraksa garip durur ama bitane kuzeni var çok fazla değil biraz esmer o bıyık bırakmış acaip bir hava katmış çocuğa daha bir olgunlaşmış bu yazında evlendi zaten sanki daha ağır başlı daha oturaklı biri olmuş gibi.. yakışana yakışıyor işte.

sacini uc numara yapmis sevgilimi dovmekten beter etmis insanim cocuk cabuk uzasin diye internetten arastirma yapmis gitmis badem yağı yilan yagi falan almis boyle anlatinca uzuldum askima ya sen yapma oyle birak hevesini alsin gozun alisinca sorun kalmiyor zaten

Erkek arkadaşıma söyledim güzel bir dille. 'Bir dahaki görüşmemize eskisi gibi olma ihtimalin var mı? Yine de sen bilirsin ama ben yabancı gibi hissediyorum' dedim. O da ' o zaman gelsin bakarız' dedi. .
Bakalım. . :)

Ben söyledim, ama yine de kendisine bıraktım :) 3 numara saça gelince, bazı erkeklerde inanılmaz hoş görünebiliyor. . :)

Aynen öyle. Yakışana yakışıyor da, bizimkiler de kendilerini Burak Özçivit falan sanıyorlar Biz gidip de Rihanna' ya falan özeniyor muyuz : )

Ben söyledim, ama yine de kendisine bıraktım :) 3 numara saça gelince, bazı erkeklerde inanılmaz hoş görünebiliyor. . :)
onda da hos olmustu ama haberim yokken birden oyle karsima cikinca deliye döndüm
sonra begendim ama yigitlige camur surduremedim

bıyık sana yakışmamış deme, bıyıksızken daha yakışıklısın bence de ben seni öyle görmeyi tercih ederim de

bıyık sana yakışmamış deme, bıyıksızken daha yakışıklısın bence de ben seni öyle görmeyi tercih ederim de

Hımm mesajı alttan alttan güzel güzel ver diyorsun :) Ama gerçekten anlamıyorum. . Mesela ben, kendime yakışan saçı ve makyajı o kadar iyi bilirim ki, kesinlikle de kolay kolay değiştirmem. O da kirli sakallıyken bi o kadar yakışıklı. Hatta yanındayken 2 3 kişinin baktığını dikkat etmediğim halde gördüm. Anlamadığım insan neden kendini durduk yere çirkinleştirir. Sanırım farkına varamıyor.

Biraz zevk meselesi siz beğenmezsiniz başkası hoş bulur ama erkekler daha başarısız bu yakışanı bulma konusunda sanırım.

"Sonuçta kendi yüzü ve kendisi memnun." iyi güldüm buna gece gece

yaaa birde psikopatmıyım neyim diyelimki erkek arkadaşım bıyık bıraktı ve ben ona böyle güzel olmadığını söylediğim halde yine po bıyıklarıyla dolanmaya devam ediyor o zaman bende acaba hangi kız pos bıyıktan hoşlandığını söyledi diye düşünmeden edemem yane

ya ben olsam beğenmesem hemen söylerim kestirsin diye bana güzel gözükmeyecekte kime gözükecek diye düşünürüm . Allah ın duvarı (bu sana değildi canım içimden geldi)

Ya işte ben de öyle düşünüyorum. Ben de mesela onun beğenmediği şeyi yapmak istemem. . Ama o düşünürüm dedi resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…