ahahhaa alemsinBen olsam opusurken batıyor hayatım derim kessen olmaz miiii derim keser herhalde.
sacini uc numara yapmis sevgilimi dovmekten beter etmis insanim cocuk cabuk uzasin diye internetten arastirma yapmis gitmis badem yağı yilan yagi falan almisboyle anlatinca uzuldum askima ya sen yapma oyle birak hevesini alsin gozun alisinca sorun kalmiyor zaten
Ben direk söylerim git traş ol diye
Benmiyim kaba bilemedim ama sevmeyince söylerim..
Saçın uzadı git kestir sakalın gelmiş git traş ol..
Bi ara tam çenesinde değilde dudak altında bir çukurcuk vardır ya orasını bırakıyordu dilim çurudu söylene söylene temizle şunu diye tabi heves etmişti dinlemedi biraz takıldı öyle sonra sıkıldı kendi kesti..
Şimdide bankada çalışıyor zaten yiyosa bıraksın sakalişime geliyo valla..
Ama bıyık mesela harbiden yakışana yakışıyor mesela benimki beyaz tenli mavi gözlü yüzü bebek gibi bıyık bıraksa garip durur ama bitane kuzeni var çok fazla değil biraz esmer o bıyık bırakmış acaip bir hava katmış çocuğa daha bir olgunlaşmış bu yazında evlendi zaten sanki daha ağır başlı daha oturaklı biri olmuş gibi.. yakışana yakışıyor işte.
onda da hos olmustu ama haberim yokken birden oyle karsima cikinca deliye döndümBen söyledim, ama yine de kendisine bıraktım :) 3 numara saça gelince, bazı erkeklerde inanılmaz hoş görünebiliyor. . :)
onda da hos olmustu ama haberim yokken birden oyle karsima cikinca deliye döndüm
sonra begendim ama yigitlige camur surduremedim
bıyık sana yakışmamış deme, bıyıksızken daha yakışıklısın bence de ben seni öyle görmeyi tercih ederim de
"Sonuçta kendi yüzü ve kendisi memnun." iyi güldüm buna gece geceMerhaba arkadaşlar. Buraya ara ara fikirlerinizi almak için konu açıyorum yalnız evimde internet olmadığı için sonrasında pek cevap veremesem de yorumlarınızı okuyorum. Teşekkür ederim.
Şimdiki sorunumsa -büyük bir problem olmasa da- şu; erkek arkadaşım bıyık bıraktı ama ben yakıştırmadım. Ama o seviyor. Şu an zaten yanımda değil. Ama yan yana gelince garipsiyorum. Beğenmiyorum da. Bunu ona söylesem ayıp etmiş olur muyum acaba? Sonuçta kendi yüzü ve kendisi memnun. Nasıl etsem bilemedim.
Şimdiden teşekkürler güzel bayanlar :)
"Sonuçta kendi yüzü ve kendisi memnun." iyi güldüm buna gece gece
ya ben olsam beğenmesem hemen söylerim kestirsin diye bana güzel gözükmeyecekte kime gözükecek diye düşünürüm . Allah ın duvarı (bu sana değildi canım içimden geldi)Gece gece güldürdüysem ne mutlu bana :)
ya ben olsam beğenmesem hemen söylerim kestirsin diye bana güzel gözükmeyecekte kime gözükecek diye düşünürüm . Allah ın duvarı (bu sana değildi canım içimden geldi)
ona söyle fazla düşünmek iyi değildirYa işte ben de öyle düşünüyorum. Ben de mesela onun beğenmediği şeyi yapmak istemem. . Ama o düşünürüm dedi resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?