Bıyık meselesi. .

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
Merhaba arkadaşlar. Buraya ara ara fikirlerinizi almak için konu açıyorum yalnız evimde internet olmadığı için sonrasında pek cevap veremesem de yorumlarınızı okuyorum. Teşekkür ederim.

Şimdiki sorunumsa -büyük bir problem olmasa da- şu; erkek arkadaşım bıyık bıraktı ama ben yakıştırmadım. Ama o seviyor. Şu an zaten yanımda değil. Ama yan yana gelince garipsiyorum. Beğenmiyorum da. Bunu ona söylesem ayıp etmiş olur muyum acaba? Sonuçta kendi yüzü ve kendisi memnun. Nasıl etsem bilemedim.

Şimdiden teşekkürler güzel bayanlar :)

Neden ayip olsun ki? Ben hep soylerim fikrimi ve hatta sac kesimi hakkinda da fikir belirtirim. :) Soyleyin siz nazikce, keser kesmez ona kalmis. :)

Bence sevgili ya da eşinize onu bıyıksız beğendiğinizi söylemeniz...

Onun da kendisi sevdiği halde siz beğenmiyorsunuz diye bıyık bırakmaktan vazgeçmesi çok hoş hareketler...

İlke ve prensipler söz konusu olmadığı müddetçe eşlerin birbirinin hoşuna gidecek detayları önemsemesi, muhatabının istediği gibi olma tercihi en önemli sevgi göstergesi...

Söyle neden ayıp olsun, ben yakıştıramadım, sevmiyorum dersin kesip kesmemek de onun bileceği iş :)

Bunda kırılacak bir şey yok.

Gözünüzün alışmadığını, eski halini daha çok beğendiğinizi söyleyebilirsiniz.

Sonuçta beğendirmek istediği siz değil misiniz? Bence söyleyin eski halin daha çekiciydi falan diye kırmadan söyleyebilirsiniz.

Bence soyleyin begenmediginizi. Bunda kirilacak bisey yok ki. Ben olsam ilk gordugum an cat diye soylerdim

söylememeniz garip asıl , söyleyin ne olcak illa diretirse tamam kalsın dersiniz, o sizin mesela şaç kesiminizi begenmese , söylese kırılırmııydınız , buda onun gibi birşey.

Yani ben de olsam direkt söylerdim canım, bundan çekinmemelisin

Uygun bir dille soylenebilir.. bagira cagira soylemiyeceksin ki neden ayip edesin :)

Tatlı bir dille kırmadan söylemeniz gayet normal.Lakin bırakmak isterse saygı göstermeniz ve neden istediğimi yapmadın diye tafra yapmamanız şartı ile.Saygı duymak gerekir

erkekte ben de bıyık sevmem. senin yerinde de olsam söylerdim beğenmediğimi. ama ısrarcı olmazdım.

Sakal bıyık seven bi ben miyim yahuu:-D ahh keske kocamin işi elversede sakallari olsa tabi bole haci sakali, çorbali amca biyigi degil. Bakımlı olduktan sonra gayette guzel bence.
Söylemek ayip olmaz sadece uslubunuz cok önemli. Biraz daha nazikce söylerseniz ama yinede seçimi ona bıraktığınız belirtirseniz bence bir sorun olmaz.

Haklısınız arkadaşlar. Ben ona yarın söyleyeyim bi :) teşekkürler yorumlarınız için :)

Ben de zorla sakal bıraktırıyorum :) o size söylemiyor mu hiçbirşey giyim kuşam saç rengi modeli falan ? Benimki ojeme bile yorum yapar.

Sirf biyik sevmem. Ya sakalla olacak ya hic. Ben olsam soylerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…