Erkekleri hiç de öyle "o kendine baksın" deyip zan altında bırakmayın arkadaşlar. "Sanki onlar kıllarını mı alıyorlar?" tarzı söylemlerde bulunmuşsunuz ama şurada bir anket açsak mesela, göğsü kıllı erkek mi seversiniz yoksa kılsız mı? diye, yarınızdan fazlanız göğsü kıllı erkeği seçer. Bizim kadınlarımız kıllı erkeği seviyor. Eminim ki yarıdan fazlanız kıllı bir erkeği kılsız bir erkeğe seve seve tercih eder. Türk kadınının çoğunluğu kıllı erkek seviyorken bir erkek size bişey söylediği zaman "onlar kendilerine baksın" diyerek sıyrılamazsınız.

Kadınlarımızın çoğu kılsız erkek seviyor olsaydı emin olun onlar da ağdaya falan giderlerdi. Onlar siz sevdiğiniz için kıllı. Siz de, onlar kılsız sevdiği ya da kendinizi öyle daha iyi hissettiğiniz için kıllarınızı almaya özen gösteriyorsunuz.
Konu sahibi, sana yorumum da şu; öyle ya da böyle adam farketmiş ve sana laf söylemiş. Kafana takarsın ya da takmazsın onu bilemem ama lafı söylemiş bir kere. Sen istediğin kadar rahatsız olma, kötü durduğunu düşünme, adam bundan hoşlanmamış, nokta. Sarışın, esmer, kumral farketmez. Bence alınmalı. Bıyıklar, favoriler falan ben öyle kadınları ortalıkta gördükçe görsel anlamda kendi adıma rahatsız oluyorum, bu da benim düşüncem.