- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi minikbulut
Ben esmerim konu benden uzak
Erkek arkadaşın farkettiyse herkes farkeder diye düşünüyorum .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makasla kesince cogalma ya da sertlesme oldu mu? Ben iple aliyorum bazen de cakmakla yakiyorummakas iyi fikir olabilir.
Ben de bu sarışın/kumralların benim kılım gözükmüyor kiii olayına hastayım
Oysa nasıl gözüküyor bir bilseniz
Bir kumral arkadaşım vardı. Bıyuklarını al dediğimde bana kıskanç muamelesi yapmıştı (ben esmerim) gerek yok gözükmüyor diye. Bende bir daha hiç söylemedim. Aylarca bıyıklı dolaştı. Sonra bunu bi rezil etmişler utandırmışlar. Geldi bana anlattı. Bende evet pala gibi dolanıyorsun dedim. Suçlu yine ben oldum. Niye önceden söylememişim uyarmamışım vs.
Kısacası siz göremeyebilirsiniz ama sarışın da olsanız kılınız bacağınız kabak gibi gözüküyor. Bence alın
Keske bıyıklarınızı koruduğunuzun yarısı kadar türkçemizi de korusaydınız.Wow siz Bir KPOP dunyasina goz atin, inanilmaz bir genre, inanilmaz aksiyon ve Turkiyede cok cok populer.
Korkunc bir hizla fanbase olustruyorlar, bunun gibi yuzlercesi var da bu adam cok special.
Şimdi ülkemizin genç kızları Kore dizileri izlemeyi çok seviyorlar, buna ben de dahilim. Oradaki sevimli, tatlı çocuklar da genellikle şarkıcı falan oluyorlar. Kpop derken bundan bahsediyor.Türkiye de dahil olmak üzere çok fazla hayranları var, yükselişteler demek istemiş galiba.Önce bir yazdığını tercüme ettiriyim de :)
30 yaşındayım 50 hissettirdin beni yahu,kuşak çatışması gibi oldu hemen bakıyorum geri kalamam
Ahahaha cok guldum, kacirmayin kpop furyasini! Exo, Shinee ve Super Junior...Önce bir yazdığını tercüme ettiriyim de :)
30 yaşındayım 50 hissettirdin beni yahu,kuşak çatışması gibi oldu hemen bakıyorum geri kalamam
Şimdi ülkemizin genç kızları Kore dizileri izlemeyi çok seviyorlar, buna ben de dahilim. Oradaki sevimli, tatlı çocuklar da genellikle şarkıcı falan oluyorlar. Kpop derken bundan bahsediyor.Türkiye de dahil olmak üzere çok fazla hayranları var, yükselişteler demek istemiş galiba.
Ama cidden dizileri çok masumane ve romantik oluyor. Tarihi dizileri falan da gayet başarılı, Koreliler bu işi çözmüşler.
Orta Asya uzmani ve Orta Asyali arkadaslarim var, hic de dokunmazlar tuylerine... Ama zaten yok ki... beyaz tenli cogu.http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/126028/epilasyonda-son-nokta
Eskiden Orta Asya Türk boylarındada tütsüleyerek alındığını okumuştum bir yerde![]()
Makasla kesince cogalma ya da sertlesme oldu mu? Ben iple aliyorum bazen de cakmakla yakiyorummakas iyi fikir olabilir.
Sorun kil ve sac takintisi. Iyi okuyun.Başı açık diye mumyalattırırmış. Susmak istedimde susamadım bıyık alma konusunu bile türbana nasıl getirebiliyorsunuz?
Bilemiyorum, ben kıl tüyden çok çekmiştim, gıcık olurum bıyık falan, habire okur araştırırdımOrta Asya uzmani ve Orta Asyali arkadaslarim var, hic de dokunmazlar tuylerine... Ama zaten yok ki... beyaz tenli cogu.
Bana kalırsa Matt Bomer ve Bradley Cooper'ın yerini kimse alamaz zaten de Kore dizileri de fena değil hani. Çok şekerler ya 35. bölüm oldu, adam kızı yeni öptü kız valla! O da korkarak yani, şıp öptü geri çekildiBizim dizilerin bir çoğu da kore uyarlaması zaten, neyse gençler seviyorsa aynen devam
Ben 50 sene daha Gerard Butler ve türevleri ile devam edicem![]()
Nasıl okumam gerektiğini söylemeyin gayet iyi okudum.Sorun kil ve sac takintisi. Iyi okuyun.