Bıyıklı mı Bıyıksız mı?

Bıyıklı mı Bıyıksız mı?

• Bıyıklı

OY: 4 15,4%
  • Bıyıksız

OY: 22 84,6%

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bıyıksız...hiç bıyıklı biriyle sevgili olmadım babamı da hiç bıyıklı görmedim biz ailecek sevmiyoruz bıyık :)

kılsız tüysüz bir erkek yüzü beni çok iter ıyyy :bbo:
traş olmasını bile istemem,öperken batsın azcık , erkek olduğu belli olsun isterim
kirli sakal favorim:icecream:

bıyık ne yaa kıl yumagı :1ninca: hiççç hoşlanmam bıyıktan falan..

kesinlikle biyiksiz..
ay benimki kose ama o bunu kabul etmek istemiyo !! doğru dürüst sakal çıkmıyor sakal bırakıyor bıyık desen Ayhan Işık gibi ince ve ortası yok !! ay sınır ediyo beni !! sakalı batıyor yanağıma hosuna gidiyo delinin :)))

gaytan bııııyıhlaaarımııı sürsem nireleeeeriineeee :teytey:

ben de bıyık mıyık istemem. kirli sakalla kombine edilmiş aynı uzunluktaki bıyık tamam da, öyle özel olarak bırakılmış bıyık olmazzz. yaşlı gösteriyor erkeği :umursamaz:

ben bıyık istiyorum ama daha bırakmaki sevgilim bir göreyim nasıl oluyor öyle? Ama yapıcakmış söz verdi bana

bıyıksız olsun bıyık sevmiyorum ark.dediği gibi yaşlı gösteriyo ama kirli sakal hoş duruyor

bıyıktan hiç hoşlanmıyorum ben izin versem eşim çoktan bırakacaktı ben izin vermiyorum kızlar

ben sevmem biyik derim hemen kes diye
ztn askimda birakmaz biyik:)

Ben de eşimi kirli sakalla daha çok beğeniyorummmm . opuyorumnanaktan

tabiki kirli sakal ama her daim değil arada tenine dokunmayıda özlüyor insanboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…