- 30 Ocak 2011
- 1.717
- 62
- 363
- Konu Sahibi thefirstgrader
-
Gittikçe soyu tükenen gorilleri saymak için Ruanda'ya 6 aylığına giden ama gorillere yaklaştıkça onlardan etkilenen ve Ruanda'da 18 yıl yaşayan bilim kadını Dian Fossey'in hayatı.
Gorillas in the Mist: The Story of Dian Fossey (1988) - IMDb
Ben de burada bahsedilen 2-3 filmi izlememiştim.En kısa zamanda seyretmeyi düşünüyorum.
Ben normalde çok film izleyen biri değilim, özellikle toplumsal konulu filmler ilgimi çekiyor, ve buradaki bir çok film de aslında benim film zevkimle uyuşuyor. Umarım sırayla önerilen filmleri izleyeceğim :)
The First Grader i izledin mi?
Oy bu tavsiye harika oldu, tam benlik, goriller ve orangutanlar benim de ilgi alanım içerisinde!!!
Esans çok güzel filmler öneriyorsun, devamını bekliyorum :)
Aslında ben de çok film izleyen biri değilim.Özellikle işten güçten son yıllarda çaptan düştüm diyebilirim.Biyografik filmler,kitaplar kurgudan daha çok ilgimi çekiyor.Kurguyu komedide ve fantastik filmlerde seviyorum.Filmin ya da kitabın başında 'Gerçek bir hayat hikayesidir -ya da -bu filmde olanlar gerçek bir hikayeden alınmıştır' denilnce ellerimi çırpasım geliyorBiyografi filmi ilgimiz aynı.'The First Grader'ı daha izleyemedim .Çok ilgimi çekti ,izlemek istiyorum ilk fırsatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?