Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçmalıgın danıskası bu kadar ugrasıcagıma gıder renklı lens alırım cesıt cesıt

bana çok saçma geldi ....böyle şeyler göz rengi deişmez...

asla inanmam ya.çok çok saçma

okadar uğraşcama lens alıp kullanırım .......görsün yeterki yeter bana...ama olabilir düşünce gücü diye bişey var olmaz demiyorum ama uğraşmak zor ya

1 sene geçmiş ilk mesajın yazılışından sonra..deneyip sonuç alan yok sanırım..kafamçokkarıştı

Ay ne kadar saçma..Göz rengini kimse değiştiremez öyle...

eminmisin ??? beyin gücü ile 4 ayda boyunu 4.5 cm uzatan arkadaşıma şahidim....
bilinç altımız o kadar güçlüki bunun farkına varamayan bizler herşeyi kadere bağlarız...

böyle bişeyin olması mümkün değil lütfen metabolizmanızı inceleyin, biyolojide ruhaniyet yoktur.

bazı şeyleri tam araştırmadan kesin konuşmamak lazım... bunun ruhaniyetle bir ilgisi yok.... bilinç altı inandırldıktan sonra vücudun bilgisayarı olan beyin biyolojik değişiklikler için tüm gerekli hormonları salgılar bu değişim bundan ibarettir.

bencede mantıklı değil..düşün göz rengin değişssin düşün saç rengin değişsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

internette denedim oldu diyen çok kişi var ama bitanesi bile resim koymamışCADIARZU

gerçekten mümkün bişey bu neden herkes yeniliklere bu kadar kapalıki deneseniz hiçbişey kaybetmezsiniz
doğruyu bulmak için hata da yapabilir her insan yanlış şeylere zamanda harcayabilir ama denemeden bilmeden bu konu hakkında olmaz demeniz çook yanlış
lütfen bşiyi bilmiyosanız susmayı tercih edin bu en iyisi ben en azından denicem ve daha sonra mutlaka yazıcam buraya

Ben inaniyorum, ama bunu yapmak icin sabir ve zaman lazim. Oda bende yok..

herkes buna inanmak zorunda gibi konuşmuşsunuz nedemek bilmiyorsanız susun..bak sende olup olmadığını bilmiyosunki denicem demişsin ve susmamışsın..ayrıca hatırlatmak isterimki burası paylaşım sitesi herkes düşüncesini paylaşıyor..

susmadım susmak derken yalandır olmaz göyle bişey falan demeyin dedim yoksa normal bi fikir olabilir ben bu tür şeylere inanmıyorum denemicem gibi
aama görüyorumki herkes yalan ya olmaz hiç öyle şey olurmu saçma falan yazmıs eğer denemiceksen kendi fikrini söliceksen ben bu tür şeylere inanmıyorum gibi bişey olabilir kesin bi şekilde yalandır diyemessin bunu söylemek istedim =))

Her isteyende yapamaz kizlar.. bunun icin biraz ustun yeteneklere sahip olmak lazim. Insanin kendini tanimasi lazim.. inanmayanlar zaten denese bile yuzde yuz basarisiz olurlar, o yuzden kendilerinde ise yaramayacagina emin olabilirler gonul rahatligiyla. Bu isi yapmak icin senelerini harcayan insanlar var ve emin olun o kisiler zamanini bos yere harcamiyolar =).

5. dimenside yasamis olsaydik enerji akimini gorurduk, sizde haklisiniz gormediginiz seye neden inanasinizki =))

Just feel it.. let flow the energy in your body....

ben böyle şeylere çok meraklıyım aslında inanırımda ama bence bu saçma yani şöyle saçma herkeste olacağını sanmıyorum fenomende inandım bazı insanlar vardır özel güçleri olan allah tarafından gelen bi hikmettir
ama böyle herkesin hayal ederek olacağına bilmiyorum pek inanmadım ama deneyeceğim merakımdan gerçe bi söz var insanın başına ne gelirse meraktan gelir diye :)
ama böyle bişe varsa o zaman kendini baştan aşşağıya değiştir hiç estetik falan olma yada ne bilim olan dertlerini yok et veya lotto sayılarını kendin belirle öyle daha madem beyin gücüyle herşey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…