Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yakında göz boyamayı da keşfetmezlerse bende MyLO değilim.:roflol::içelim:
Çok ilginç gerçekten.CADIARZU

Telekinezi ve astral seyahat ile aram çok iyidirde biyokinezi çok kastı beni başlarda büyük bir azimle çabaladım ama bayaa sıktı yani.sabırlı insanlara göre bir değişim süreci bu bence.

ben inanırım beyin gücünün yapamayacağı hiç bişey yok
ben korkarım yapamam öle bir yere yatıpta göz rengimi değiştirme falan korkarımda ama beyin gücümle daha önce basardığım iki sey vardı imkansızdı ama inandım azmettim olacağına ve oldu tekrar odaklanmak istiyorum başarmak istediğim bir sey var ona odaklanıp olması için inanacağım.

ya birde konuyla ne kadar alakalı bilmiyoırum ama benim hislerim çok kuvvetli ama dinlemeyi unutuyorum bazen iç sesimi

çok ilginç gerçekten..ilk defa duydum...ben de denemek istiyorum...bu akşam başlıyorum...bakalım yapabilecek miyim?..şöyle mavi mavi masmavi bir göz hayal edeyim...bakalım neler olacak...lülülülülülü

göz rengi değiştirme diye özel güç mü olur allasen. kuaförler de simyager o zaman alla allaaa..
özel güç dediğin uçurur falan.

biyokineziyi bilmem ama amerikada irisin rengini mavi yada yesil yapabiliyolar. lenslerden cok daha dogal duruyo ustelik. 8 dakikalik bi ameliyatmis, bi hafta gozetim altinda tutup gerekli olan ilaclari damlalari vs veriyolarmis. riskli oldugunu kabul ediyolar ama goz rengini obsesyon haline getirmis insanlar icin adamlar teknolojiyi konusturuolar tabi. daha cok albino hastalarina ve 2 gozu farkli olanlar oluomus bu ameliyattan. bi de goz renginden memnun olmayanlar. fiyatini ve risklerini ben sordum , cevap bekliyorum simdi. lenslerle ugrasmak istemeyenler icin guzel cozum aslinda!

Çok ilginç.Neymiş o ameliyatın adı ?:sm_confused:

Beynin yapamayacağı şey yok bence, insan gizli bir hazine

Beynimizin %kaçını kullanıyoruz ki zaten? Hepsini kullansaydık bütün fezayı gezerdik

uğraşmayın bence böyle şeylerle,
allah göstermesin şaş beş olur çıkarsınız....

ben bunu deniyeceğim bakalım ne olucak sonucu paylaşırım :hulya:

eee deneyenler sonuç ne oldu söyleyin bakalım ona göre deneyelim:)))

deneyeceğim diyenlerin hepsi ortadan kayboldu. acaba ne oldu? :)

deneyipte basarili olanlar varsa denemeye deger diye dusunuyorum

ben sadece gözlerimi değilde tümden değişmeyi denesem, direkt adriana lima yı düşünüp ona benzediğimi hayal edeyim yazacaktım ama hazır adriana lima demişken acaba bu adriana nın makyajsız hali varmı internette diye düşünüp bi ara bakmış ve bulamamıştım ama şimdi aklıma tekrar geldi ve baktımki adrianayı düşünüp ona benzemeyi hayal etmekten vazgeçtim :dance: ben adrianadan hakikatan 1000 kat daha güzelmişim zemuszemus link yollmak yasak mı bilmiyorum ama sizede yollayayım bir bakın :sm_cool: bu kadını kıskanmam boşunaymış :lepi:

evet beyin gücüne inanıyorum ama yanlış kullanmanın ruhsal bozukluklara zemin hazırlaması olağan.. ben gözlerimi değiştirmeyi denemeyi düşünüyorum, hatta göz altı morluklarıı tedavi etmeyi, hatta göğüslerimi biraz büyültemyi. sırasına göre artık :1rolleyes: ama önce Allah ın izniyle demeyi ihmal etmeden.. O YARDIM ederse olur ancak yerimseniben

bu arada adriana makyajsız link vermiyor kendiniz arama motorundan bakın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…