Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biyokinezi yapabilen arkadaslar var bence dalga gecmek yersiz..
bu iş hemen 1 2 günde olabilen bişey de değilmiş meraklılara..

Düşünce yaratır...
Siz istemiyorsunuz ki olsun.Bu ne büyü, ne de günah. ıstemeyi bilmekle ilgili sadece.
Bu arada bu konu gnoxis'ten araklanmış sanırım, iki yıldan fazla zaman oldu orda okuyalı.Hatırladığım kadarıyla başarılı olanlar vardı.

eminmisin ??? beyin gücü ile 4 ayda boyunu 4.5 cm uzatan arkadaşıma şahidim....
bilinç altımız o kadar güçlüki bunun farkına varamayan bizler herşeyi kadere bağlarız...

çok dogru söylemissiniz gercekten beyin gücüyle en imkansız seyleri bile basarbilmemz mümkün tabii beyni kullanmaya baglı..

ya göz renklerimiz dnalarımızda kodlanmışken böyle bir şeyin mümkün olacağını düşünmüyorsunuz herhalde :1shok:

tamam düşünce gücü diye bir şey var ama bu bizim genlerimizle oynayıp mutasyonlar yaratabileceğimiz anlamına gelmez

ve mümkün olamaz böyle bir şey

beynimi sadece vize ve final döneminde kullanmaktan yanayımkaydirigubbakcemile3
hiç uğraşamam her gece bununla,göz kremi bacak kremi derken ömrüm bitiyor zaten,alrım lensi takarım,bir de tonu tutmaz gözün sonra eski haline çevirmek içindemi uğraşçaz
bu arada dalga geçmiyorum gayet inanıyorum,enerjii ile çok şey yapılıyor,ama ben almayayım 30 liraya 3 aylık lens var ay,ne uğraşçam 30 gecelülülülülülü

Allah'ın verdiği birşeyi değiştirmeyi yanlış buluyor yada böyle şeylere inanmıyormusunuz? Peki niye Allah'ın verdiği beynin (ilk önce beyin) ve diğer organların çok kuvvetli olduğunu sadece kullanmayı bilmediğimizi kabul etmiyorsunuz? Elbette herşey Allah'ın izniyle,ama bi baksanıza o zaten size o izni vermiş,al kulum ben sana bir akıl,bir beyin düşünce yeteneği verdim demiş..ama insanlık tembelliğe ve herhangi birşeyin biyolojisine kimyasına (vs.) sadece bilimsel ! ( ameliyat,deneyler vb.) yöntemlerle müdahale edileceğine o kadar inanmışkı bilimsel(!)likten çok daha kuvvetli güçleri idrak edemiyor.Peki hiç düşündünüzmü o ameliyatlarda deneylerde şunlarda bunlarda kullanılan aletleri mikroskopları insanlar Allah'ın verdiği aklı kullanıp düşünce yetisiyle buldu?? Siz şu olurmu öyle şey,yapılırmı diyeceğinize,bende sabır yok uğraşamam onunla desenize.

cook doğru katılıyorum

istediğiniz kadar deneyın olmaz öyle bişey ancak hayal gücünüzü çalıştırıp görür gibi olabılırsınız ama dediğim gbi ancak hayal olur ve hayalde kalır.. onu yapacagıma değiştirmesı mumkun olan şeyleri düşünce gücü ile odaklanıp kendıme cekerım daha iyi

ALLAH isterse olur ...

Bunun bizim elimizde oldugunu sanmiyorum acikcasi...
Yok eger öyle "cok istedim ve oldu" olsaydi hersey, Dünya cok farkli olurdu :)

ucuk kacik sacma isler ben buna yakin 6 yasinda hep naomi campella benzicem uyucam uyanicam derdim dua eder beynimi buna gece boyu inandirirdim kadin bir kere bende 30 cm uzun hemde zenci tabi o zekam 6 yaisndaydi buna yakin bir seydi simdi dusursem direkt geri zekalid erler bana :)baska isim yokmus gibi deneyipo yapan biri varsa ciksin lutfen cok merake diyorum..

burnumumun ucunu kaldirmak istiyorum eger odaklanirsam kendi kendine kalkarmi yani dusunmek yapmanin yarisi ise beyinde bu kadar herseyi degistiricek kadar gucluyse neden olmaisn dimi cok guldum ya ciddi ciddi inanmis insanalr buna hic gordunuzmu cevremizde etrafinizda boyle bir sey biri kuyuya tas atiyo 10 akilli cikaramiyo aynen bu durum :)

kaydirigubbakcemile3 herkes dalga geçmiş ama göz rengi değiştirme gerçekten var olan birşey.Eğer olabilecek şeyleri isterseniz neden olmasın.Ama bunun için kırk fırın ekmek yemeniz lazım.Gram tıp bilgisi olmayan birinin ameliyat yapıp sizi iyileştirmesini ummak gibi bişey sizin düşünüp de burnunuzu kaldırmanız kaydirigubbakcemile3 ay naısl güldüm sağolun ya kaydirigubbakcemile3

valla benim boncuk qbi kara qözlerim var sevgilimde qözlerimi sevio bende qözlerimi sewiorum hic derdim yok qöz renqimi değiştircem amaaaaaaaan hic uğraşamam ben qözlerimi sewiyorummm

arkadaşlar ben göz rengim kahverengi ama bal rengi gibi ve ben göz rengimin yeşil olmasını istiyorum kısacası göz rengimi tamamen değiştirmek istiyorum lens alcam ama göz rengi nasıl değişir?ayrıca uzun süre lens taktım diyelim yeşil ark.dedi ki zamanla göz rengi yeşil oluyrmuş7 ayda falan doğru mu acil soru lütfen????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…