2013 yılında böyle bir şeye nasıl inanıyorsunuz bilmiyorum.Biyokineziyle sadece ruh hali değişir.
Evet bazı hastalıklar olumlu düşünceyle iyileşiyor ama bunun sebebi olumlu düşüncenin bağışıklığı arttırması.Göz rengi tamamen genetiksel bir olay.
Böyle bir şeyle göz rengi değiştirilseydi sizden önceki başka insanlar da yapmaz mıydı?Neden bir tane bile örnek yok bu konuda?Bilimadamları bu konunun üzerine gitmez miydi?
Göz renginizi illa değiştirmek istiyorsanız şuan da Türkiyede böyle bir ameliyat başladı.Hastanenin sahibi şuan yurtdışında ama yaz sonu dönücek.Amerika gibi ileri teknolojideki ülkelerde de bu ameliyat başladı zaten.
Biyokineziyle boşuna kendinizi kandırmayın bence.
okuduğum kadarı ile
o enerjiyle genlerini değiştirme gücüne sahip olabilirsin..ama tabi bilemiycem
Eğer genleri değiştirmek mümkün olsaydı bunu şizofreni hastaları zaten başarmaz mıydı?Örneğin kendisini Hitler sanan bir hasta alakası olmasa bile aynaya her baktığında Hitleri gördüğünü düşünüyor bu şekilde düşünce gücüyle genlerini yüz hatlarını göz rengini saç rengini değiştirmez miydi?
eski halini de isteriz
ama shopsuz lütfen
2013 yılında böyle bir şeye nasıl inanıyorsunuz bilmiyorum.Biyokineziyle sadece ruh hali değişir.
Evet bazı hastalıklar olumlu düşünceyle iyileşiyor ama bunun sebebi olumlu düşüncenin bağışıklığı arttırması.Göz rengi tamamen genetiksel bir olay.
Böyle bir şeyle göz rengi değiştirilseydi sizden önceki başka insanlar da yapmaz mıydı?Neden bir tane bile örnek yok bu konuda?Bilimadamları bu konunun üzerine gitmez miydi?
Göz renginizi illa değiştirmek istiyorsanız şuan da Türkiyede böyle bir ameliyat başladı.Hastanenin sahibi şuan yurtdışında ama yaz sonu dönücek.Amerika gibi ileri teknolojideki ülkelerde de bu ameliyat başladı zaten.
Biyokineziyle boşuna kendinizi kandırmayın bence.
meliscim bunu başarmak için önce inanmak gerek sen yapsan da başaramazsın zaten kendin yapmıyosun yapıcak olanlara mani olma bari ben yaptım yapıyorum da değişimi farkediyorum diğer yapmak isteyenlere de şevk veriyorum kendinde olmuyo diye bu kadar peşin hüküm verme herşeye ayrıca o dediğin amelyatın riskini almak için insanın pisikopat olması lazım ve biyokinezi yapmak teknik işi her kendini bi şekilde hayel edende olmuyo teknikleri var en üstte yazmışlar okursan görebilirsin canım
evet haklısına aslında...
ama şizofrenlerde farkındalık olmuyor ki...yani belli bir enerjiyle yapmıyorlar bunu...
ki biyokinezi de vücüduna hakim olma ve kontrol çok önemli..
ve biyokinezi de meditasyon ve imgeler kullanılıyor..farkındalık da çok önemli ...
ayyy vhalla kafam allak bulakben bi ara bunu araştırayım iyicene...
Tamam aşama aşama göz renginin fotolarını koy o zaman.Ayrıca bak senin gözlerin elaymış.Sevgilimin de öyle,karanlıkta kahve oluyor,sinirliyken-üzgünken kahve oluyor.Işıkta-gözleri yaşardığında-ya da mutluyken yemyeşil oluyor.Ela göz sürekli renk değiştirir belki sen bu yüzden gözlerin yeşile döndü sanmışsındır.
Hem madem öyle en iyi inananlar şizofrenler,onların neden genleri değişmiyor bunu açıklar mısın?
Eki Görüntüle 789867 Eki Görüntüle 789868 Eki Görüntüle 789869 arkadaşlar açık kahverengi olan eski hali o elaydı ama fotolarda açık kahve çıkıyodu eski fotolarımdan kestim diğerleri de biraz önce çektim telefonla shop yok tamamen doğal ama daha 10 gündür falan yapıyorum ileriki günlerde değişiklikleri de atarım size
Eki Görüntüle 789867 Eki Görüntüle 789868 Eki Görüntüle 789869 arkadaşlar açık kahverengi olan eski hali o elaydı ama fotolarda açık kahve çıkıyodu eski fotolarımdan kestim diğerleri de biraz önce çektim telefonla shop yok tamamen doğal ama daha 10 gündür falan yapıyorum ileriki günlerde değişiklikleri de atarım size
hmm 1 ve 2 arasında bariz fark var...
1. de güneşe bakmana rağmen kahve gözüküyor...
2. ise gün ışığında bile yeşilliği çıkti
Canım hevesini kırmak istemem ama ben hiç bir fark göremedim.Kaç gündür yapıyorsun bunu:26:
İkinci ve üçüncü fotoda sadece gözünün bakış açısı değişik ve daha aydınlık bir mekana bakmışsın.Ela göz zaten sürekli değişir.Sevgilimden biliyorum.Moral durumuna göre bile gözünün yeşilliği-kahveliği değişiyor.Hatta göz rengi kahverengi olduğunda anlıyorum ki bir şeye sinirli ya da üzgündür.
Sen ela gözlü olduğun için telekinezi işe yaradı diye düşünüyorsun.Asıl önemli olan kahverengi gözlü bir insanın ela ya da başka bir renge göz rengini değiştirmesidir.
Ayrıca göz rengin bu şekilde zaten çok güzelmiş
İlla göz renginizi değiştirmek istiyorsanız teknoloji ilerledi ameliyat olursunuz ben gelecek yaz olucam mesela inşallah.Ama telekinezi sadece kendinizi kandırmaya yarar,zamanınızı kaybedersiniz.Ben küçükken ortaokuldayken böyle şeyleri deniyordum.Her gün mavi gözlü olucam diye kendimi inandırmıştım.İşe yaramıyor malesef,işe yarasaydı sizden önce dünyanın pek çok yerinde insan bunu zaten yapardı.
bu gayet normal ışığın yansıması ile alakalı bir durum flaş ya da ışık gözleri farklılaştırabilir.Bronzlaşan bir insanın önce ki göz rengide farklı yansır saç rengi gözü farklı gösterir çekilen kalem rengi ışık vesaire... yani değişim yok sadece ışık oyunu canım bunlar biyokinezi yeme bizi
bu gayet normal ışığın yansıması ile alakalı bir durum flaş ya da ışık gözleri farklılaştırabilir.Bronzlaşan bir insanın önce ki göz rengide farklı yansır saç rengi gözü farklı gösterir çekilen kalem rengi ışık vesaire... yani değişim yok sadece ışık oyunu canım bunlar biyokinezi yeme bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?