Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim gözlerim zaten değişiyor :) Bunu kime söylesem gülüyor ama gerçekten değişiyor. Etrafında halkalar var. Mavi ve Yeşil ama çok belirsiz dikkatli bakınca belli oluyor. Bu halkaların boyutu ortam ve giydiğim kıyafete göre değişiyor. Bu da göz rengimi değiştiriyor. Herkes yeşil diyor genelde ama duruma göre mavi diyen bile olmuştu.

belki bundan bir hafta önce bu yazıyı okusam saçma derdim ama astral seyahat diye bişeyi öğrendimki daha sonra düşüncelerim değişti.tam olarak henüz astral seyahati gerçekleştiremesemde gördüklerimizin yanında görmediğimiz bi dünyanın varlığını ve bilmediğimiz bir çok şeyin olduğuna eminim artık.bişeye kesin yok saçma bu hayatta olmaz demek için o şeyi denemiş olmak şart bence yoksa nerden bilebilirsinki olup olmadığını.katı olmamak iyidir

bende göz rengimi değiştirmek istiyorum lütfen nasıl değiştirebilirim?göz rengim kahverengi ben yeşil olmasını istiyorum lütfen birşey biliyorsanız yada ne biliyorsunuz lütfen .

ben doğuştan biyokineziyim sanırım kıyafetime göre değişiyor benm göz rengm siyah giyersm mavi yeşil giyersmyeşil gri giyersem de griye yakın bi mavi oluyor

sacm agelıyo ama kesınlıkle hayır olamaz dıyemıcem bılemıyorum cunku bu konuda en ufak bı fıkrım yok am aoyle olsaydı da dıyorum herkes gece yatmadan gozlerını acık renk dusnur ve bır ay sonra ıstedıgı renge kavursurdu
deneyenler varsa takıp edıp gorelım
ben de de sole bı durum var sac rengıme gore goz rengım degısıyo ama aman aman degıl
bı ara sarımtıraktı bırde beyaz tenlıyım ondan sanırım acık kahve gıbi oluyodu

sacm agelıyo ama kesınlıkle hayır olamaz dıyemıcem bılemıyorum cunku bu konuda en ufak bı fıkrım yok am aoyle olsaydı da dıyorum herkes gece yatmadan gozlerını acık renk dusnur ve bır ay sonra ıstedıgı renge kavursurdu
deneyenler varsa takıp edıp gorelım
ben de de sole bı durum var sac rengıme gore goz rengım degısıyo ama aman aman degıl
bı ara sarımtıraktı bırde beyaz tenlıyım ondan sanırım acık kahve gıbi oluyodu

ayy gerek yok,ben gözlerimin renginden memnunm çok şükür

biyaşıma daha girdim yaaa yaşlandırmayın beni yütttttfeeeeenböyle şey mi olur düşüncem düşüncem ondan sora göz rengimin değiştiğini hissetcem aynaya bakıp hişttt fıstık yeşil gözlerine hasta oldum mavilim mavişim falan diiicem kafayı yeme metodu olmasın busonrasında kendimi dünyanın en güzel kadını megoLEMan sanıpta tımarhanede bulmayayım:44:

Şuan çok şaşırdım deneyipte sonuç alan falan var mı aranızda?
Gerçi ben göz rengimden memnunum da merak ettim yani

kızlar bence bu mümkün. bence beyin gücü göz rengini de değiştirebilir. ama işte sabır gerekli zaman ister. denemek lazım. işte bu konu hakkında kafama takılan hadi benim şimdi gözüm koyu kahve ve ben bunu denesem işe yarasa ve gözlerim mavi olsa ailem, arkadaşlarım ne der hiç düşündünüz mü hadi desem ergenlikten sonra göz renginde değişmeler olabiliyormuş. belki yerler. bilmiyorum. başka bir sorunda ben kendimi yeşil gözle düşünemiyorum bu yöntemin işe yaraması için düşünebilmem gerek ama yapamıyorum. fotoshop la değiştirip yapsam nasıl değiştireceğimi de bilmiyorum. ama göz rengimin yeşil olmasını çok isterim. bi de kafama şey takıldı ya biri değişir de diğeri değişmezse. ama bundan daha güvenli bir yol yok sanırım. bu yüzden bence denemeliyiz. olur mu olur beynimiz her şeyi yapar.

arkadaşlar ben yapmaya yeni başladım bikaç günlük mesele yani ama göz rengimde belirgin bi değişme oldu devam da ediyorum istediğim renge ulaştığında sizinle foto paylaşıcam ayrıca bu forumdakilerin bu konuyla neden dalga geçtiklerini anlayamıyorum bi şeyi demeden bilemezsin bunu en az bi ay denemek lazım sabır ve kararlılık isteyen bi şey 1 - 2 günde olunacak bi şey değil ayrıca neden inanmamakda diretiyosunuz bilimin daha aydınlatamadığı birçok konu var belki ileride torunlarımız bunu bilimsel olarak açıklayabilecekler bundan 100 sene öncesiyle şimdiyi bi karşılaştırın o zaman imkansız denilenler bu gün var

buradayız, fotoğrafın var mı bakalım nasılmış
biraz daha yeşillensin atıcam o zaman foto şu anda fotoğraflarda çok belli olmuyo ama merak etmeyin her gün bakıyorum gözlerime foto çekiyorum çok dikkatli bakınca anlarsınız ama fotoda henüz çok belli değil birkaç hafta sonra daha belirgin olduğunda atıcam fotoyu

eski halini de isteriz

ama shopsuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…