- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Umutumut82
-
Bende normal o konunuza da yazmıştım aynı durumdayım biyolojik babam öldü deseler komşudan cenaze çıkınca ne kadar üzülürsem o kadar işte hatta komşuya daha fazla üzülürüm çünkü görmedim hiç bir duygu bağım yok psikolojim de sapasağlam kanıtlı raporlu( çocukluk ve ergenlik dönemim tedavilerle geçti şu an sıfır tedavi iyiyim mutluyum) takmayın insanları kan çekermiş bilmem ne kan bağına da inanmam ben sizde öyle yapın kan bağım olmayan iki pırlanta gibi insan olanlardan çok daha iyi baktı bana tırnakları zarar görse koşarak giderim öyle söyleyeyimMrb. K.K güzel bayanları eski konularımi bilen arkadaşlar vardır. Ben biyolojik babami görmeden büyüdüm .üstümde zerre emeği yok. Annemle çok zor günlerimiz oldu. Beni annemin 2.evliliğindeki babam büyüttü ,okuttu ,evlendirdi. Bundan bir süre önce baban hasta helalleş diye beni aradılar . Gitmedim telefonlarıni engelledim. Geçenlerde esimin numarasını bulup aramıslar babasi öldü diye. Benim riskli bir hamileliğim var oyüzden eşim 2 gün kıvranmış söylesemmi söylemesemmi diye. Neyse annem söyledi ve hiç etkilenmedim.
Konuya gelirsek o günden beri hıçkırsam babası öldü içine atıyor muamelesi görüyorum. Etkilenmediğimi üzülmediğimi söylüyorum ama inanmıyorlar. geçenlerde arka bacaklari olmayan bir köpeğin protez bacakla yürüdüğünü izledik ,ben duygulandim ağladım. eşimde istersen babanın mezarina götüreyim demeye başladı. Ama gerçekten içimde hiçbir duygu yokkkk. Pandemi var ve hamileyim ve en önemlisi o adam benim kendimi ve bebeğimi riske atacak kadar değerli değil niye 6 saat yol gideyim.
Kimse üzülmediğimi kabullenmiyor. Yok içinde barış içinde affet. Yok kan çekermiş yok bilmem ne. Ya mecburmuyum affetmeye. kendi kendimden şüphelenmeye başladım. Sizce bu hissettiklerim daha doğrusu hissetmediklerim normal mi ?
Sizin duygularınız normal bence anormal olan karşınızdakiler. Pekala üzülmemiş olabilirsin neden gerçeği kabul etmek istemiyorlar ki .
Üzülsen bu sefer de neden bu kadar üzüldü görmediği adama derlerdi emin ol.
Bence normal olan siz garip olan çevrenizdekiler.Mrb. K.K güzel bayanları eski konularımi bilen arkadaşlar vardır. Ben biyolojik babami görmeden büyüdüm .üstümde zerre emeği yok. Annemle çok zor günlerimiz oldu. Beni annemin 2.evliliğindeki babam büyüttü ,okuttu ,evlendirdi. Bundan bir süre önce baban hasta helalleş diye beni aradılar . Gitmedim telefonlarıni engelledim. Geçenlerde esimin numarasını bulup aramıslar babasi öldü diye. Benim riskli bir hamileliğim var oyüzden eşim 2 gün kıvranmış söylesemmi söylemesemmi diye. Neyse annem söyledi ve hiç etkilenmedim.
Konuya gelirsek o günden beri hıçkırsam babası öldü içine atıyor muamelesi görüyorum. Etkilenmediğimi üzülmediğimi söylüyorum ama inanmıyorlar. geçenlerde arka bacaklari olmayan bir köpeğin protez bacakla yürüdüğünü izledik ,ben duygulandim ağladım. eşimde istersen babanın mezarina götüreyim demeye başladı. Ama gerçekten içimde hiçbir duygu yokkkk. Pandemi var ve hamileyim ve en önemlisi o adam benim kendimi ve bebeğimi riske atacak kadar değerli değil niye 6 saat yol gideyim.
Kimse üzülmediğimi kabullenmiyor. Yok içinde barış içinde affet. Yok kan çekermiş yok bilmem ne. Ya mecburmuyum affetmeye. kendi kendimden şüphelenmeye başladım. Sizce bu hissettiklerim daha doğrusu hissetmediklerim normal mi ?
Bende normal o konunuza da yazmıştım aynı durumdayım biyolojik babam öldü deseler komşudan cenaze çıkınca ne kadar üzülürsem o kadar işte hatta komşuya daha fazla üzülürüm çünkü görmedim hiç bir duygu bağım yok psikolojim de sapasağlam kanıtlı raporlu( çocukluk ve ergenlik dönemim tedavilerle geçti şu an sıfır tedavi iyiyim mutluyum) takmayın insanları kan çekermiş bilmem ne kan bağına da inanmam ben sizde öyle yapın kan bağım olmayan iki pırlanta gibi insan olanlardan çok daha iyi baktı bana tırnakları zarar görse koşarak giderim öyle söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?