Biyolojik babam öldü ve üzülmedim. Ailem bu yüzden psikolojimin bozuk olduğunu düşünüyor

Böyle seyler yaşayıpta susan okadar cok kadın ve çocuk varki. Müge anlının bazen programina bakıyorumda bir olayı incelerken o kişilerin geçmişi pandoranın kutusu gibi açılıyor. insan dinlerken sinir oluyor. Yaşamayana konuşmak kolay. Bağirsaydin polise gitseydin vs.vs. ama en azından kendi jenerasyonumun yaşadigi dönemler icin konuşmak gerekirse. Eskiden mağdur mağruriyetini dile getirmeye utanıyordu. 4 duvar arasinda yaşaniyordu tüm pislikler. Simdi bakıyorumda yeni nesil susmuyor. Şu forumda bile tanımadığımız insanlara derdimizi açıyoruz akıl alıyoruz, mutluluğumuzu ,derdimizi paylaşıyoruz. Az şeymi bu. Susmak, susmak zorunda olmak kadar kötü ve yıpratıcı birşey yok insanoğlu için. ben mesela 10 gündür gereksiz bir drama içindeydim. insan bazen kendi akıl sağlığıni sorgulayabiliyor ama simdi benim gibi düşünenlerinde olduğunu bilmek içim rahatlattı.

sizi büyüten babanız ile aranız nasıl
başlarım biyolojik babasına konuşturmasınlar beni
o size babalık yapacaksa onu basacaksınız bağrınıza

Allah ölen kişinin günahlarını affetsin
hadi annenizle ayrıldı sizle neden koptu?

Bir çocuğun sorumluluğu ağır neden baksın bu tip adamlar çocuğuna bir çorap almazlar ama elin kadına ev tapularlar.yok saymalı bu tür adamları baba demiyorum bakın adamları. Baba kelimesini haketmek lazım önce

Valla sizle aynı durumdayım hatta tıpatıp aynı, biyolojik son 10 yıldır görüşmeye çalışıyor heryerden engelledim tanımak dahi istemiyorum ilgimi çekmiyor. Üvey babama gelince geçen yıl ben 7 aylık hamileyken birdenbire hiç hastalığı yokken vefat etti O kadar üzüldüm ki size anlatamam, çünkü benim babam oydu bana göre, Allah sizinkine uzun ömür versin. Biyolojik de şimdi ölse yemin ediyorum kılım kıpırdamaz. Bazen diyorum ki çok mu taş kalpli bi insanım ama hayır, tıpkı sizin gibi sokakta aç bir hayvan görsem beslerim, engelli bi hayvan görsem çok üzülürüm ağlarım genelde, vicdan sahibiyimdir ama o adama hiç bi duygum yok. O yüzden yalnız değilsiniz

Evet ayni şeyleri yaşamişiz. Umarim bundan sonraki yaşantilarimiz daha kolay olur.

diğer babanız ne güzel bir babalık yapmış ki sorumsuz biyolojik babanızı aramanıza gerek kalmamış. bencede gerçek baba sizi büyüten.doğal olarak biyolojik babanın ölümüne uzaktan komşunun ölümü gibi sizi etkilemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…