Biyolojik babam öldü ve üzülmedim. Ailem bu yüzden psikolojimin bozuk olduğunu düşünüyor

Bence gayet normal o baba değil ki sizin için ben de olsam bırakıp giden arayıp sormayan üzerinde emeği olmayan babaya üzülmem

Rabbim bundan sonra güzel günler yaşatsın size. İcime dokundu yazdiklariniz. Benim simdi 2.cocugum olacak nasipse. Şuanda 37 yasindayim. Keşke böyle büyüyen çocuklara dokunabilsek birşeyler yapabilsek. Ben kendi adıma muhakkak sahipsiz bir kız çocuğunun koruyucu ailesi olup onu sevgiden mutluluktan havalara uçuracağima söz verdim.

Tvde biri ölmüş dendiginde ne kadar etkileniyorsak siz de biyolojik babaniz öldüğünde o kadar etkilenmissiniz
Sevmiyor ya da herhangi bir sey hissetmiyormussunuz
Gayet normal
Gerekirse tekrar konusu açılırsa söyleyin açıkça ben ona dair bir sey hissetmiyorum diye. Sonucta hamilesiniz, hormonlarin etkisiyle baska konulara da aglayabilirsiniz normal :)
Tabii ki bu dunyaya gelmenize vesile olmuş adam ölmüş Allah rahmet eylesin ama anladigim kadariyla sizin zaten bir babaniz var. Size emek vermis, büyütmüş, sevincinizi üzüntünüzü paylaştığınız, hayatınızda olan, okutup belki de evlendiren bir baba. Dolayisiyla digerinin varlığı yoklugu sizi cok enterese etmemis. Ne mutlu ki baba sevgisini yasamissiniz.
Inşallah evladiniz da saglikla gelsin

benim annemle olan iliskimi bilenler vardir, hic gorusmedik degil ama gorusmesek daha iyi diyecegim bir iliskiydi. vefat etti 6 ay once. yalan yok yani uzuldum ben gercekten. ama cabuk atlattim. sizi cokkk iyi anliyorum.

insanlari atlattigima inandiramiyorum bir turlu. sanki ben bunu icime gommusum de her an patlayacakmisim gibi dusunuyorlar, alakasi yok. babam olse degil 6 ay 6 yilda bile kendime zor gelirim ama annemle oyle bir paylasimimiz yoktu ki. neye uzuleyim ben daha? icim burulur lafi gecince ama insanlarin bekledikleri gibi dramatik degil yani.

aksam sevgilimin ailesi gelecek soz gibi bir sey yapacagiz, teyzem beni aramis agliyor iste annen de olsaydi bilmem ne. yahu benim annem yasasa bile gelmezdi ki, öldü diye mi kendimi kahredeyim gelmeyecek diye. hayatta olup gelmemesi daha zordu.

Ah sizin babanızı ömrüm oldukça unutmam. Baba ile ilgili bir konu olduğunda mutlaka anlatırım. Bulunmaz bir insan. Allah razı olsun ondan. Gerçekten tanımaya değer bir insan. Ellerinden öperim

Bende öz babamla büyümedim benide uvey babam kucuklukten beri büyütüyor bana gorede kendi babamin emegi yok uzerimde annem bize hamileyken yurt dışına çalışmaya gitmis onu ilk gördüğümde 10 yaşındaydım snra evlendi fln bugün ölse üzülmem o derece seni çok iyi anlıyorum böyle hissetmen çok normal

Çok normalsin

Bence hissetmedikleriniz gayet insanca. Kaldi ki sizin hic baginiz dahi olmamis. Ben biyolojik baba ile buyudum, yetistim, bosanip maalesef tekrar onun evine dondum. Ölurse de uzulmem cunku sevmiyorum, hic sevmedim. Hatta hayatimi mahvedip yikan kisi oldugu icin bitmez tukenmez hincim var ona karsi.
Kimseyi ailemiz oldugu icin sevmek mecburiyetinde degiliz.

Zamanında ecdadımız hiç tanımadığı kardeşlerini gözünü kırpmadan öldürüyorken. Sizin hiç tanımadığınız babanız için üzülmemenizden doğal ne olabilir. Tanımadığın biri için anca Allah rahmet eylesin dersin devam edersin. Sizde öyle yapmışsınız.
Ben kendi aynı evin içinde yaşadığım babam için ölürse gram ağlamam diyorum. Bakmadı çünkü. İçti, karı kız ayakları vardı filan yani bu adam için niye üzüleyim ki
Sizde oturun anlatın eşinize konuşmadığınız için üzülüyor içinize atıyorsunuz sanıyordur.

Kendimi sizin yerinize koyuyorum ben de varlığını hissettirmeyen bir babanın yokluğuna da üzülmezdim şahsen ama sanki yaşattığı olumsuzluklar yıllarca hissettirdiği boşluk ,sanki tekrar gün yüzüne çıkar nefretim büyür ve huzursuz ederdi, bu durum da.Acaba insanların affet dediği bu mu?Tabi siz bu huzursuzluğu hissediyorsanız.

Muhtemelen duygusal bir yapınız var.Dışarıdan insanlar sizi öyle gördüğü için içinize attığınızı zannetmiş olabilir. Eğer babanızı görmek konusunda da bir an tereddüdünüz olduysa o ihtimal üzerinde de böyle konuşuyor olabilirler.
Öncelikler bir şey hissetmemeniz gayet normal lütfen bu konuda kendinize yüklenmeyin. Babadan önce hiç görmediğiniz, varlığını hissetmediğiniz bir insanın ölümünden bahsediyoruz.Allah rahmet eylesin.
Ailenizin üstünüze çok geldiğini hissediyorsanız ;sizi üzen asıl şeyin onların bu şekilde davranışları olduğunu söyleyin.
çocuk olmadığınızı ve hislerinizin gayet farkında olduğunuzdan bahsedin.Eğer daha da üsteliyorlarsa onlara karşı kırıcı olabileceğinizi çünkü bu konunun uzamasının bebeğiniz ve kendiniz açısından stres yarattığını ama bunu yapmak istemediğimizi belirtin.( tabi ki kırıcı olun demiyorum sonuçta aileniz iyiliğinizi istiyorlar, sadece bu konuda üstünüze gelmekten vazgeçiş sınırı olması için yazdım).
Allah bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.Allah analı babalı büyütsün .

Cnm bence hiç kimseyi takma ne hissediyorsan, nasıl davranmak istiyorsan öyle yap O sıkıntıları sen çektin baban değil zaten hak etseydi baban seni bırakıp gitmezdi. Önüne bak sana babalık eden o iyi insana odaklan gerisi Faso fiso

YAPMAYIN ALLAH ASKINA (BABAMM RUHUNA CANİM KURBAN OLSUN) BABAM RAHMETLI OLDU 7 GÜN ÖNCE 3 KEZ GITTIK HER GITTIGIMDE TOPRAGINI YALIYORUM RESMEN AĞLAMAKTAN PERISAN SERSEFIL OLDUM KIM BUYUTURSE BUYUTSUN O SENIN BABAN ATAN SENINDE EVLADIN EVLATLARIN OLACAK ONLARI DÜŞÜN GİT BABANIN HELALLIK ISTE RUHU SANA DUACI OLSUN CANIM BABAMM HERZAMAN BIZE DERDI BEN EVLATLARIMDAN RAZIYIM TA EVDEN GIDENE KADAR ALLAHİM BABAMIN MEKANINI CENNET ETSIN

paylaşım yok. emek yok. ani yok
bag yok
ee ne üzülüp aglayacaksiniz..
evlat demek emek demek.

basiniz sag olsun...
siz baba evlat iliskisini güzel yasamissiniz demek ki..

insanlar sevdiği kişi ölse bile ardından ağlamayabilir. ben de böyle durumlarda tepkisizim. birileriyle vedalaşırken acı çekmemi falan ya da görüşmeyince özlem duymamı bekliyorlar tam tersine hayat böyle dramalarla çekilmiyor. zaten hamilesiniz hormonlar tavan bir de ağıt mı yakmanızı istiyor bu millet çok komik

Sizi çok iyi anlıyorum. Kan falan da çekmiyor, saçmalamışkar. Sizi sadece sizin gibi babasından hayır görmeyenler anlar. Onların anlamaması normal

Varlığınıza biyolojik olarak katkı vermek hariç size karşı hiçbir vasfı olmayan birine sırf bu yuzden üzülecek değilsiniz. Hakkınız var. Millet bir tuhaf cidden...Siz haklısınız valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…