- Konu Sahibi Umutumut82
-
Bence gayet normal o baba değil ki sizin için ben de olsam bırakıp giden arayıp sormayan üzerinde emeği olmayan babaya üzülmemMrb. K.K güzel bayanları eski konularımi bilen arkadaşlar vardır. Ben biyolojik babami görmeden büyüdüm .üstümde zerre emeği yok. Annemle çok zor günlerimiz oldu. Beni annemin 2.evliliğindeki babam büyüttü ,okuttu ,evlendirdi. Bundan bir süre önce baban hasta helalleş diye beni aradılar . Gitmedim telefonlarıni engelledim. Geçenlerde esimin numarasını bulup aramıslar babasi öldü diye. Benim riskli bir hamileliğim var oyüzden eşim 2 gün kıvranmış söylesemmi söylemesemmi diye. Neyse annem söyledi ve hiç etkilenmedim.
Konuya gelirsek o günden beri hıçkırsam babası öldü içine atıyor muamelesi görüyorum. Etkilenmediğimi üzülmediğimi söylüyorum ama inanmıyorlar. geçenlerde arka bacaklari olmayan bir köpeğin protez bacakla yürüdüğünü izledik ,ben duygulandim ağladım. eşimde istersen babanın mezarina götüreyim demeye başladı. Ama gerçekten içimde hiçbir duygu yokkkk. Pandemi var ve hamileyim ve en önemlisi o adam benim kendimi ve bebeğimi riske atacak kadar değerli değil niye 6 saat yol gideyim.
Kimse üzülmediğimi kabullenmiyor. Yok içinde barış içinde affet. Yok kan çekermiş yok bilmem ne. Ya mecburmuyum affetmeye. kendi kendimden şüphelenmeye başladım. Sizce bu hissettiklerim daha doğrusu hissetmediklerim normal mi ?
Aynı duyguları paylaşıyorum. Zerre emeği yok. Artık yaşımı başımı aldm bni buldu 2 yıldır da konşyrz. O arsyınca açasım yok. Of pöf duygularla knşyrm. Birazda dengesiz biri bni iyice sağutuyor. Ölse ağlayamam. Bir insan öldü diye üzülür rahmet dilerim.
Üvey babama glnce sağolsun çok dayağını yedim. Çokkkkk. Geceleri ondan olan kardeşlerim annm banyoya kitlerdik kendimizi ki bizi dövmesin diye. Katil gibiydi evde. Hep hakaret hep dayak. Onun yüzünden kimseden bir şy isteyemiyorum.kalemim bitse bitti demezdim. Aç olsam açım demezdim. Elbt biri acıkır ve sofra kurulur der, yolda yürürken kalrm bulayım diye dua eder bulurdum. İşte isteyemedim. Hakkım yok. Zaten baban değil mecbur da değil derdim. Ama onu çok seviyorum. Neden mi???? Çünkü beni üveyim diye dövmedi kardeşlerimizde bni de dövdü. İlk okuyacaksa kitaplar bna alındı, sen oku kızım derdi. İlk sen derdi. Bna İngilizce seti bile almıştı. Ama işte o da kötü bir ailede büyümüş ve öyle bir baba olmuştu. Şimdi 1 senedir babam annmden ayrıldı. Başka biriyle. Annem bir gün babanız yaşlnr muhtaç kalırsa bakmıycaksınız diyor. Asla bunu yapamam. O bna baktı. Dövdü ama baktı. Yolda birini görsem ona benzşyen burnumun direği sızlıyor, kalbim de derin duygular oluşuyor. Onu çok özlüyorum.
Bende öz babamla büyümedim benide uvey babam kucuklukten beri büyütüyor bana gorede kendi babamin emegi yok uzerimde annem bize hamileyken yurt dışına çalışmaya gitmis onu ilk gördüğümde 10 yaşındaydım snra evlendi fln bugün ölse üzülmem o derece seni çok iyi anlıyorum böyle hissetmen çok normalMrb. K.K güzel bayanları eski konularımi bilen arkadaşlar vardır. Ben biyolojik babami görmeden büyüdüm .üstümde zerre emeği yok. Annemle çok zor günlerimiz oldu. Beni annemin 2.evliliğindeki babam büyüttü ,okuttu ,evlendirdi. Bundan bir süre önce baban hasta helalleş diye beni aradılar . Gitmedim telefonlarıni engelledim. Geçenlerde esimin numarasını bulup aramıslar babasi öldü diye. Benim riskli bir hamileliğim var oyüzden eşim 2 gün kıvranmış söylesemmi söylemesemmi diye. Neyse annem söyledi ve hiç etkilenmedim.
Konuya gelirsek o günden beri hıçkırsam babası öldü içine atıyor muamelesi görüyorum. Etkilenmediğimi üzülmediğimi söylüyorum ama inanmıyorlar. geçenlerde arka bacaklari olmayan bir köpeğin protez bacakla yürüdüğünü izledik ,ben duygulandim ağladım. eşimde istersen babanın mezarina götüreyim demeye başladı. Ama gerçekten içimde hiçbir duygu yokkkk. Pandemi var ve hamileyim ve en önemlisi o adam benim kendimi ve bebeğimi riske atacak kadar değerli değil niye 6 saat yol gideyim.
Kimse üzülmediğimi kabullenmiyor. Yok içinde barış içinde affet. Yok kan çekermiş yok bilmem ne. Ya mecburmuyum affetmeye. kendi kendimden şüphelenmeye başladım. Sizce bu hissettiklerim daha doğrusu hissetmediklerim normal mi ?
Çok normalsinMrb. K.K güzel bayanları eski konularımi bilen arkadaşlar vardır. Ben biyolojik babami görmeden büyüdüm .üstümde zerre emeği yok. Annemle çok zor günlerimiz oldu. Beni annemin 2.evliliğindeki babam büyüttü ,okuttu ,evlendirdi. Bundan bir süre önce baban hasta helalleş diye beni aradılar . Gitmedim telefonlarıni engelledim. Geçenlerde esimin numarasını bulup aramıslar babasi öldü diye. Benim riskli bir hamileliğim var oyüzden eşim 2 gün kıvranmış söylesemmi söylemesemmi diye. Neyse annem söyledi ve hiç etkilenmedim.
Bence hissetmedikleriniz gayet insanca. Kaldi ki sizin hic baginiz dahi olmamis. Ben biyolojik baba ile buyudum, yetistim, bosanip maalesef tekrar onun evine dondum. Ölurse de uzulmem cunku sevmiyorum, hic sevmedim. Hatta hayatimi mahvedip yikan kisi oldugu icin bitmez tukenmez hincim var ona karsi.Mrb. K.K güzel bayanları eski konularımi bilen arkadaşlar vardır. Ben biyolojik babami görmeden büyüdüm .üstümde zerre emeği yok. Annemle çok zor günlerimiz oldu. Beni annemin 2.evliliğindeki babam büyüttü ,okuttu ,evlendirdi. Bundan bir süre önce baban hasta helalleş diye beni aradılar . Gitmedim telefonlarıni engelledim. Geçenlerde esimin numarasını bulup aramıslar babasi öldü diye. Benim riskli bir hamileliğim var oyüzden eşim 2 gün kıvranmış söylesemmi söylemesemmi diye. Neyse annem söyledi ve hiç etkilenmedim.
Kendimi sizin yerinize koyuyorum ben de varlığını hissettirmeyen bir babanın yokluğuna da üzülmezdim şahsen ama sanki yaşattığı olumsuzluklar yıllarca hissettirdiği boşluk ,sanki tekrar gün yüzüne çıkar nefretim büyür ve huzursuz ederdi, bu durum da.Acaba insanların affet dediği bu mu?Tabi siz bu huzursuzluğu hissediyorsanız.Mrb. K.K güzel bayanları eski konularımi bilen arkadaşlar vardır. Ben biyolojik babami görmeden büyüdüm .üstümde zerre emeği yok. Annemle çok zor günlerimiz oldu. Beni annemin 2.evliliğindeki babam büyüttü ,okuttu ,evlendirdi. Bundan bir süre önce baban hasta helalleş diye beni aradılar . Gitmedim telefonlarıni engelledim. Geçenlerde esimin numarasını bulup aramıslar babasi öldü diye. Benim riskli bir hamileliğim var oyüzden eşim 2 gün kıvranmış söylesemmi söylemesemmi diye. Neyse annem söyledi ve hiç etkilenmedim.
paylaşım yok. emek yok. ani yokMrb. K.K güzel bayanları eski konularımi bilen arkadaşlar vardır. Ben biyolojik babami görmeden büyüdüm .üstümde zerre emeği yok. Annemle çok zor günlerimiz oldu. Beni annemin 2.evliliğindeki babam büyüttü ,okuttu ,evlendirdi. Bundan bir süre önce baban hasta helalleş diye beni aradılar . Gitmedim telefonlarıni engelledim. Geçenlerde esimin numarasını bulup aramıslar babasi öldü diye. Benim riskli bir hamileliğim var oyüzden eşim 2 gün kıvranmış söylesemmi söylemesemmi diye. Neyse annem söyledi ve hiç etkilenmedim.
basiniz sag olsun...YAPMAYIN ALLAH ASKINA (BABAMM RUHUNA CANİM KURBAN OLSUN) BABAM RAHMETLI OLDU 7 GÜN ÖNCE 3 KEZ GITTIK HER GITTIGIMDE TOPRAGINI YALIYORUM RESMEN AĞLAMAKTAN PERISAN SERSEFIL OLDUM KIM BUYUTURSE BUYUTSUN O SENIN BABAN ATAN SENINDE EVLADIN EVLATLARIN OLACAK ONLARI DÜŞÜN GİT BABANIN HELALLIK ISTE RUHU SANA DUACI OLSUN CANIM BABAMM HERZAMAN BIZE DERDI BEN EVLATLARIMDAN RAZIYIM TA EVDEN GIDENE KADAR ALLAHİM BABAMIN MEKANINI CENNET ETSIN
Sizi çok iyi anlıyorum. Kan falan da çekmiyor, saçmalamışkar. Sizi sadece sizin gibi babasından hayır görmeyenler anlar. Onların anlamaması normalMrb. K.K güzel bayanları eski konularımi bilen arkadaşlar vardır. Ben biyolojik babami görmeden büyüdüm .üstümde zerre emeği yok. Annemle çok zor günlerimiz oldu. Beni annemin 2.evliliğindeki babam büyüttü ,okuttu ,evlendirdi. Bundan bir süre önce baban hasta helalleş diye beni aradılar . Gitmedim telefonlarıni engelledim. Geçenlerde esimin numarasını bulup aramıslar babasi öldü diye. Benim riskli bir hamileliğim var oyüzden eşim 2 gün kıvranmış söylesemmi söylemesemmi diye. Neyse annem söyledi ve hiç etkilenmedim.
Varlığınıza biyolojik olarak katkı vermek hariç size karşı hiçbir vasfı olmayan birine sırf bu yuzden üzülecek değilsiniz. Hakkınız var. Millet bir tuhaf cidden...Siz haklısınız vallaMrb. K.K güzel bayanları eski konularımi bilen arkadaşlar vardır. Ben biyolojik babami görmeden büyüdüm .üstümde zerre emeği yok. Annemle çok zor günlerimiz oldu. Beni annemin 2.evliliğindeki babam büyüttü ,okuttu ,evlendirdi. Bundan bir süre önce baban hasta helalleş diye beni aradılar . Gitmedim telefonlarıni engelledim. Geçenlerde esimin numarasını bulup aramıslar babasi öldü diye. Benim riskli bir hamileliğim var oyüzden eşim 2 gün kıvranmış söylesemmi söylemesemmi diye. Neyse annem söyledi ve hiç etkilenmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?