• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biyolojik babam öldü ve üzülmedim. Ailem bu yüzden psikolojimin bozuk olduğunu düşünüyor

Bana kalirsa Allah rahmet eylemesin bile. Dunya hayatimizi zehir edenler, hem yaşarken hem öldükten sonra çeksinler.

Ölünün arkasindan kötü de konuşulur. Ölüp gidince geçmiş sorumluluklarından azade olmuyor hiç kimse. Geride biraktiklari travmalarla boğuşuyor.

Üzülmeyebilirsiniz, ağlamayabilirsiniz. Sevgi nasil ki istem dışı kalpten geliyorsa bu duygular da oyle. Kendinizi hissettikleriniz konusunda suçlamayin.

Bence gayet normal tavrımız.ben olsam bende üzülmem diye düşünüyorum
Babaannem ve dedem öldüğünde küçüktüm hiç bağım olmadığı için üzülmedim ama yazık dedim.bir kez mezarlarına gitmedim.gercekten bağımız yoktu.
Sonra annemin üvey babası öldü üvey dedem.o kadar perişan oldum ki.bagim vardı emeği vardı hakkı vardı.cok severdim.bir problem olsa sevdiğin insanı kaybetme durumunda üzülmezdim.
Geçenlerde eski eniştem vefat etti.1 ay oldu.uzun yıllardır görüşmemistik.ama hala üzerimden atamam onun vefatını.mezarini ziyaret ettim sanki yaşıyormuş da yokmuş hissini yaşadım.

Bu durumdan bağla alakalı bence.kan bağı olması önemli değil.insanlarin emekleriyle,sevgisiyle,ilgisiyle ilgili.bence sizde problem yok.

Ama eşiniz ve yakınlarınız içinizde biraz ona karşı duygu olduğunu düşünüyorlar.cunku onlarda olan duygular var.onlarda bir kişiye karşı böyle duygusuz olsalardı sizi anlayabilirlerdi.bence yakınlarıniz ve sizde sorun yok.

YAPMAYIN ALLAH ASKINA (BABAMM RUHUNA CANİM KURBAN OLSUN) BABAM RAHMETLI OLDU 7 GÜN ÖNCE 3 KEZ GITTIK HER GITTIGIMDE TOPRAGINI YALIYORUM RESMEN AĞLAMAKTAN PERISAN SERSEFIL OLDUM KIM BUYUTURSE BUYUTSUN O SENIN BABAN ATAN SENINDE EVLADIN EVLATLARIN OLACAK ONLARI DÜŞÜN GİT BABANIN HELALLIK ISTE RUHU SANA DUACI OLSUN CANIM BABAMM HERZAMAN BIZE DERDI BEN EVLATLARIMDAN RAZIYIM TA EVDEN GIDENE KADAR ALLAHİM BABAMIN MEKANINI CENNET ETSIN
Başınız sağolsun..

Babanız güzel adammış. Allah sizlere sabır versin.

Konu sahibinin yerinde siz olsanız o toprağı biraz zor yalardınız.

Şuan acıyla böyle yazıyorsunuzdur ama bir babalık yapmayıp üstüne evladına zor zamanlar yaşatan birine helallik ben vermezdim.

Ki ben babamı 10 yıl olacak kaybedeli. Ayağının altını öper ona canımı verecek kadar severdim. Çünkü benim babam baba gibi babaydı.

YAPMAYIN ALLAH ASKINA (BABAMM RUHUNA CANİM KURBAN OLSUN) BABAM RAHMETLI OLDU 7 GÜN ÖNCE 3 KEZ GITTIK HER GITTIGIMDE TOPRAGINI YALIYORUM RESMEN AĞLAMAKTAN PERISAN SERSEFIL OLDUM KIM BUYUTURSE BUYUTSUN O SENIN BABAN ATAN SENINDE EVLADIN EVLATLARIN OLACAK ONLARI DÜŞÜN GİT BABANIN HELALLIK ISTE RUHU SANA DUACI OLSUN CANIM BABAMM HERZAMAN BIZE DERDI BEN EVLATLARIMDAN RAZIYIM TA EVDEN GIDENE KADAR ALLAHİM BABAMIN MEKANINI CENNET ETSIN

Ne mutlu sizeki böyle bir babanız varmiş. Allah rahmet eylesin. Ama ne yapayım .boğazimdan bir dilim ekmeği gecmemiş ,annemi kendi annesiyle bir olup kaburgalarina vura vura sokağa atmiş bir adamdan helallik mi istiyim. Annem ayaginda terliksiz, cebinde bir kuruşsuz ,kucağında ben, karnındada yaşadiklarindan dolayı ölmüş çürümüş bir bebekle 38kg olarak kaçmış. günlerce hastanede yatmış zehirlendiğinden. Ben doğduğum gün annemi hastaneye fırlatip gitmisler. Annem kimsesiz gibi doğum yapmış. Kiyafet bile almamişlar bez parçasına sarılmışım.Hastaneyi arayıpta kız olduğumu duyduklarında almaya gelmemişler. Beni sırf kız oldum diye nüfusuna almak istememiş. Çünkü nüfusa ilk çocuk erkek olmalıymis.. Benim kimliğim 7 yaşında mahkeme karariyla çıkmış. Böyle bir adamın ruhu bana ne verebilir ne dua edebilir ki. Onun 37 yıl benden af dileme şansi vardı kullanmadi

Bence değilsiniz, adam babalık yapmamış ki basmış gitmiş işte 7 kat yabancının neyine üzüleceksiniz?

Ne mutlu sizeki böyle bir babanız varmiş. Allah rahmet eylesin. Ama ne yapayım .boğazimdan bir dilim ekmeği gecmemiş ,annemi kendi annesiyle bir olup kaburgalarina vura vura sokağa atmiş bir adamdan helallik mi istiyim. Annem ayaginda terliksiz, cebinde bir kuruşsuz ,kucağında ben, karnındada yaşadiklarindan dolayı ölmüş çürümüş bir bebekle 38kg olarak kaçmış. günlerce hastanede yatmış zehirlendiğinden. Ben doğduğum gün annemi hastaneye fırlatip gitmisler. Annem kimsesiz gibi doğum yapmış. Kiyafet bile almamişlar bez parçasına sarılmışım.Hastaneyi arayıpta kız olduğumu duyduklarında almaya gelmemişler. Beni sırf kız oldum diye nüfusuna almak istememiş. Çünkü nüfusa ilk çocuk erkek olmalıymis.. Benim kimliğim 7 yaşında mahkeme karariyla çıkmış. Böyle bir adamın ruhu bana ne verebilir ne dua edebilir ki. Onun 37 yıl benden af dileme şansi vardı kullanmadi

Cehennemlik olmuştur umarım ne berbat bir insan bu böyle. Nesine üzülcekmişsiniz, akarabalar bu konuşanlar kuşbeyinli afedersiniz.

Mrb. K.K güzel bayanları eski konularımi bilen arkadaşlar vardır. Ben biyolojik babami görmeden büyüdüm .üstümde zerre emeği yok. Annemle çok zor günlerimiz oldu. Beni annemin 2.evliliğindeki babam büyüttü ,okuttu ,evlendirdi. Bundan bir süre önce baban hasta helalleş diye beni aradılar . Gitmedim telefonlarıni engelledim. Geçenlerde esimin numarasını bulup aramıslar babasi öldü diye. Benim riskli bir hamileliğim var oyüzden eşim 2 gün kıvranmış söylesemmi söylemesemmi diye. Neyse annem söyledi ve hiç etkilenmedim.
Konuya gelirsek o günden beri hıçkırsam babası öldü içine atıyor muamelesi görüyorum. Etkilenmediğimi üzülmediğimi söylüyorum ama inanmıyorlar. geçenlerde arka bacaklari olmayan bir köpeğin protez bacakla yürüdüğünü izledik ,ben duygulandim ağladım. eşimde istersen babanın mezarina götüreyim demeye başladı. Ama gerçekten içimde hiçbir duygu yokkkk. Pandemi var ve hamileyim ve en önemlisi o adam benim kendimi ve bebeğimi riske atacak kadar değerli değil niye 6 saat yol gideyim.
Kimse üzülmediğimi kabullenmiyor. Yok içinde barış içinde affet. Yok kan çekermiş yok bilmem ne. Ya mecburmuyum affetmeye. kendi kendimden şüphelenmeye başladım. Sizce bu hissettiklerim daha doğrusu hissetmediklerim normal mi ?
üzülmek zorunda değilsin ki, adam sana babalık yapmamış sana destek olmamış sana bu hayattta varlığını histtrmemiş varlığı yokluğu bir.

Deşmek gibi olmasın ama babanızın annesi size hiç ulaşmaya falan çalıştı mi ? :(

Başınız sağolsun..

Şuan acıyla böyle yazıyorsunuzdur ama bir babalık yapmayıp üstüne evladına zor zamanlar yaşatan birine helallik ben vermezdim.

Ki ben babamı 10 yıl olacak kaybedeli. Ayağının altını öper ona canımı verecek kadar severdim. Çünkü benim babam baba gibi babaydı.
Sağolun.
Haklısınız belkide biz baba kelimesinin içini doldurduğu için öyle düşünüyoruz ama bi avuç toprak sonrası geriye bisey kalmıyor

• Beğen
Reactions: JES
Başınız sağolsun..

Sağolun.
Haklısınız belkide biz baba kelimesinin içini doldurduğu için öyle düşünüyoruz ama bi avuç toprak sonrası geriye bisey kalmıyor

• Beğen
Reactions: JES
Muhtemelen duygusal bir yapınız var.Dışarıdan insanlar sizi öyle gördüğü için içinize attığınızı zannetmiş olabilir. Eğer babanızı görmek konusunda da bir an tereddüdünüz olduysa o ihtimal üzerinde de böyle konuşuyor olabilirler.
Öncelikler bir şey hissetmemeniz gayet normal lütfen bu konuda kendinize yüklenmeyin. Babadan önce hiç görmediğiniz, varlığını hissetmediğiniz bir insanın ölümünden bahsediyoruz.Allah rahmet eylesin.
Ailenizin üstünüze çok geldiğini hissediyorsanız ;sizi üzen asıl şeyin onların bu şekilde davranışları olduğunu söyleyin.
çocuk olmadığınızı ve hislerinizin gayet farkında olduğunuzdan bahsedin.Eğer daha da üsteliyorlarsa onlara karşı kırıcı olabileceğinizi çünkü bu konunun uzamasının bebeğiniz ve kendiniz açısından stres yarattığını ama bunu yapmak istemediğimizi belirtin.( tabi ki kırıcı olun demiyorum sonuçta aileniz iyiliğinizi istiyorlar, sadece bu konuda üstünüze gelmekten vazgeçiş sınırı olması için yazdım).
Allah bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.Allah analı babalı büyütsün .

Çok teşekkür ederim evet normalde çok duygusal bir insanım. Bahçede ektiğim fidem kırılsa üzülürüm. Ama yıllardır biyolojik babam konusundaki tavrimi bilip inanmak istemiyorlar. Bugün eşimle konuştum eğer bu şekilde devam ederse/ederlerse onu bir uzmana götüreceğimi söyledim şok oldu.çünkü onlara göre ben anormalim. iyi niyet çerçevesindeki davranislariyla beni daha çok geriyorlar ve zarar veriyorlar. ve ister istemez öldüğü için değil geçmiş kötü günleri düşünüp üzülüyorum kinleniyorum

Sizin için tanımadığınız birinin ölmesinden farkı yok ki babanızın ölmenizin. Üzülmemeniz normal bana kalırsa. Ben de babamdan babalıı görmedim. Yanımda olmasına rağmen hem de. Ben ona bir şey olursa tanıdığık için üzülürüm elbette. Ama babanız sizin için bir yabancı.

Mrb. K.K güzel bayanları eski konularımi bilen arkadaşlar vardır. Ben biyolojik babami görmeden büyüdüm .üstümde zerre emeği yok. Annemle çok zor günlerimiz oldu. Beni annemin 2.evliliğindeki babam büyüttü ,okuttu ,evlendirdi. Bundan bir süre önce baban hasta helalleş diye beni aradılar . Gitmedim telefonlarıni engelledim. Geçenlerde esimin numarasını bulup aramıslar babasi öldü diye. Benim riskli bir hamileliğim var oyüzden eşim 2 gün kıvranmış söylesemmi söylemesemmi diye. Neyse annem söyledi ve hiç etkilenmedim.
Konuya gelirsek o günden beri hıçkırsam babası öldü içine atıyor muamelesi görüyorum. Etkilenmediğimi üzülmediğimi söylüyorum ama inanmıyorlar. geçenlerde arka bacaklari olmayan bir köpeğin protez bacakla yürüdüğünü izledik ,ben duygulandim ağladım. eşimde istersen babanın mezarina götüreyim demeye başladı. Ama gerçekten içimde hiçbir duygu yokkkk. Pandemi var ve hamileyim ve en önemlisi o adam benim kendimi ve bebeğimi riske atacak kadar değerli değil niye 6 saat yol gideyim.
Kimse üzülmediğimi kabullenmiyor. Yok içinde barış içinde affet. Yok kan çekermiş yok bilmem ne. Ya mecburmuyum affetmeye. kendi kendimden şüphelenmeye başladım. Sizce bu hissettiklerim daha doğrusu hissetmediklerim normal mi ?
Üzülmemeniz tabi doğal. Sonuçta zaman geçirmediyiniz insan. Ama size ne yapsa da sadece varliğinizi borçlu olduğunuz için ziyaret edersiniz ileride InsaAllah. Baba gibi gormesenizde sizin dunyaya gelmenize neden olan bir insana karsi umursamazlik yapmayin bence

Babanızla olan durumunuzu biliyorum, hatırlıyorum konunuzu.
Sizin durumunuzda olan biri için bu hisler çok normal.
Kör ölünce badem gözlü olmuyor her seferinde.

Anladım. Hani belki vicdani yaptiklarindan rahatsız olup birşeyler yapmış mıdır pesinize düşmüş müdür diye sordum ama afedersiniz domuz yine domuz.

Zaten annesi anne gibi anne olsa biz bunlari yaşamazdık. 2.eşinede neler yapmis kadın intahar etmiş. Ama Allah okadar büyükki 4 tane daha kızı olmuş . Erkek çocuk diye diye ölüp gitti. Yinede o kızlar bakti

Back
X