- Konu Sahibi Umutumut82
-
Çok haklısınız yazık ölüyodu öldüydü ölecekti. Tamamda ölüm ona mahsus bişey değil ölümlüyüz. Arama bakma sorma öldümü iyi yoldamı kötü yoldamı ne halde üvey babası nasıl biri hiç merak etme sorma. Sonra ölüyorum dur helal etsinde yırtayım mantığı resmenSahsen bende gitmezdim. Ama gidecek olsam hakkimi helal etmezdim. O zaman orda olay cikar sizde hamilesiniz gerek yok. Bizim toplumda ölüyor/öldü hakkini helal etmelisin diye baski ediliyor cogu zaman. Benim hakkimi helal etmedigim insanlar var bu dünyada. Hesabini Allah a biraktim, ama bu dünyadada öbür dünyadada hakkim helal degil.
Çok yazasım geldi o zaman o kaynananın da oğlunun da ceheneme kadar yolu var..Eger mali kalırsa ya anneme veririm yada bağislarim.cünkü annem, baba evine dönmeden önce kaynanasi dövmüs .kaburgalarina kaburgalarina vurmuş. annem 38kg ya düsmüş ve karninda ölü bir bebek varmis annemide zehirlemis.
O zaman burada babanı gidince ayıp edeceğin kişi üvey baban değil annen.Eger mali kalırsa ya anneme veririm yada bağislarim.cünkü annem, baba evine dönmeden önce kaynanasi dövmüs .kaburgalarina kaburgalarina vurmuş. annem 38kg ya düsmüş ve karninda ölü bir bebek varmis annemide zehirlemis.
Gitmezseniz vicdan azabi cekecek hicbir sebebiniz yok.Eger mali kalırsa ya anneme veririm yada bağislarim.cünkü annem, baba evine dönmeden önce kaynanasi dövmüs .kaburgalarina kaburgalarina vurmuş. annem 38kg ya düsmüş ve karninda ölü bir bebek varmis annemide zehirlemis.
Çok haklısınız yazık ölüyodu öldüydü ölecekti. Tamamda ölüm ona mahsus bişey değil ölümlüyüz. Arama bakma sorma öldümü iyi yoldamı kötü yoldamı ne halde üvey babası nasıl biri hiç merak etme sorma. Sonra ölüyorum dur helal etsinde yırtayım mantığı resmen
Gitmezdim.
Bir parça vicdan azabı da duymazdım.
Helallik alıp ölecek öyle mi?
Ağlaya ağlaya ölmeli böyleleri.
Günah çıkarma işini öbür dünyada yapar artik.
Eklemeye unuttum: Üvey babanizi/Asil babanizi görseniz ne olur selamimi iletin ve ellerinden öpün. Onun yaptigi her yigitin harci degil bizim toplumda. Helal olsun
Kızının helal etmesiyle olsa.. o işler öyle kolay mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?