Duymamış olıyım yeterimm.. eşinin hikayesini senin hikayeni herşeyibiliyorum.. Rabbim dermansız dert vermesin..elbet olacak birgün..biz vazgeçmedikçe..
Hangi merkez ve hastaneydi senin tercihin canım biraz bahseder misin? ımsı yi duydum evvet arastırdımda.. ama her merkez uygulamıyor..
canım bende 8 yıldır bebeğim olmuyor bi tüp bebek yaptım tutmadı
bizim spermleri 600 kat büyüklükte seçmişler şimdi drum 4000 kat büyüklükte sececegiz dedi
genetik testimiz temiz çıktı demekki bu yöntem çok iyi inşallah senin gibi bende meleğime kavuşurum...
aykız senin kaçıncı denemendi..
saboli canım inşallah meleklerimize kavuşuruz ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor çok
8 yıldır bebek hasreti çekiyorum bendeee :18:
Seni çok iyi anlıyorum .. bi başkasına anlatsanda anlamıyor zaten..mübarek günler hatırına Rabbim hepimizi feraha çıkarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh...sabaolim ben 6 defa tüp bebek denedim bunlarda 2 tanesini özel bir merkezde denedim (ama buranın sahibi vede dr adana balcalı has prof du ve işinde uzmandı)burada yeteri kadar araştırma yapılmıyormu duygusyla özel bir ünverst has devam ettim aşratrıma hastanesi idi(ben hep adanada denedim imkanlarım ölçüsünde burada çok fazla seçme şansımızda yok zaten ) ama olmadı hatta ilk denediğim yerde son denediğim yerden daha iyi sonuç almıştım şimdi son denemem yine ilk merkezde olacak allah kısmet ederse o kadar olmsuzluk yaşadım olumlu düşünmekte çok zorlanıyorum hatta bazan bırak artık bile diyorum ama bir dotum umutlandırdı yüreklendirdi destek oldu bana yoksa maddi vede manevi olarak yeniden deneme gücüm yoktu eşimin durumunda biliyorsun 2 yılı arkada bıraktı çok fazla şeyi yoluna koyamadık malesef salık her şeyin başı eşimede destek olmaz zorundayım böyle bir karmaşanın içindeyim anlayacağın
Aminnnnnnnnnnnn canım bizi bizden başkası anlamıyor ..saboli canım inşallah meleklerimize kavuşuruz ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor çok
8 yıldır bebek hasreti çekiyorum bendeee :18:
İstanbulda çok alternatif var şehir dışında denemek masrafın iki katına çıkması demek.. ilk denemende meleğine kavuşmuşsun çok mutlu oldum senin adına ..bizlere dua et nolur..canım ben bahçeci fulya da yaptırdım birde yine behçeci umut tüp bebek var orada raporda geçiyor ikisinde de bu yöntem kullanılıyor ben merkezden çok memnun kaldım önemli olan sadece doktorun iyi olması değil laboratuvarların ve embriyologların da iyi olması çok önemli sen yine sana yakın başka merkezler varsa onlarla da konuş mesala normalde embriyolar günde birkez gözleniyormuş yada birkaç kez tam hatırlamıyorum bahçecinin merkezlerini araştırdığımda 24 saat gözleyebilecekleri şekildeymiş teknolojileri bu da embriyoların sağlıklılarının seçiminde önemli
Seni çok iyi anlıyorum .. bi başkasına anlatsanda anlamıyor zaten..mübarek günler hatırına Rabbim hepimizi feraha çıkarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh...
Aminnnnnnnnnnnn canım bizi bizden başkası anlamıyor ..
İstanbulda çok alternatif var şehir dışında denemek masrafın iki katına çıkması demek.. ilk denemende meleğine kavuşmuşsun çok mutlu oldum senin adına ..bizlere dua et nolur..
Seni çok iyi anlıyorum .. bi başkasına anlatsanda anlamıyor zaten..mübarek günler hatırına Rabbim hepimizi feraha çıkarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh...
Aminnnnnnnnnnnn canım bizi bizden başkası anlamıyor ..
İstanbulda çok alternatif var şehir dışında denemek masrafın iki katına çıkması demek.. ilk denemende meleğine kavuşmuşsun çok mutlu oldum senin adına ..bizlere dua et nolur..
Aynen yeterim anlamaları mümkün deill..ben artık kimse ile konuşmuyorum sabolim burada ne yazışırsak o zaten kimsenin anladığı anlamaya çalıştığı yok insanlar bebek tedvisine lüksmüş gereksizmiş gibi bakıyorlar bizi anlamak gibi bir dertleri yok
Sağolasın aykızımm bakalım maddi durumumuz el verdiği sürece sağlığımızda yerinde olursa pes etmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum.. nezaman denerim kısmet..canım sağol inşallah sen de ve isteyen herkes kavuşur bebeğineumut tüp bebekte rapor geçiyor o zaman maliyet baya düşüyor kalacak yer için onların uygun anlaştığı yerler var sanırım ara bir görüş istersen raporlu ücretlerini de öğren canım belki fazla kalmana gerek kalmaz takiplerini kendi oturduğun şehirde yaptırırsan öyle bir olanak varsa maliyet daha da düşer Allah yardımcın olsun canım dualarımdasınız hepiniz
canım inşallah kısa zamanda, sağlıkla alırsın meleğini kucağına...Allah kimseyi böyle imtihan etmesin...artık kendimden geçtim başkaları için dua ediyorum...benim de iki negatifim var. ikincisinde embriyo bile oluşmadı, doktor işin çok zor dedi, üstünden bir ay geçti ama toparlıyamıyorum kendimi...
ah cnm yaaduygularıma nede güzel tercüman olmuş yazdıkların.3 negatif sonuçlanan aşılamam,6 defada ikisi kürtaj biri kimyasal,üçüde negatifle sonuçlanan tüp denemem oldu.çok zor süreçlerdi.Rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah...
Amin canım benim.. çok zor dönemler birgün mutlaka !!! olacak buna gönülden inanıyorum ..
Bize düşen en zor kısmı sabır !! Rabbim en kısa zamanda kavuştursun yavruna ..hepimize .. inşallahhhhhhhhhhhhh ...
umut etmek istiyorum yaşdıklarımdan dolayı yaşayacaklarımdan korkuyorum
en kötü ne olabilir ki? negatif olur ki buna alışığız zaten.. hep karşılaştığımız şey.. ama ya bu kez olursa? düşüncesi bizi ayakta tutan yeterim.. başka bişey değil..
canım negatif hiç istemediğim bir şey ama negatife sıra gelmiyor biliyorsun tedavilerim yarım kalıyor bu beni daha çok yıpratıyor geçen gün dr senin söylediğini söyledi bak bayan x dedi tüp bebekte %100 olacak diye bir garanti yoktur ama %100 olmaycak diyede bir garanti yoktur dedi bu yola çıkarken şartlar eşitir dedi olada bilir olmayada bilir (bu açıklamayaı bana bir önceki merkezdeki dr senin için umut yok demesi üzerine yaptı drum)
Hayat sürprizlerle dolu yeterimmmmmmmmmm
öylemi dersin sabaolimmmm :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
[ı]ivittttttttttt tebikiiiiiiiiiiii[/ı]
[ı]yeni tedavin hayırlı olacak inşallahhh..[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?