• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biyolojik Saat !!!

Bugüne kadar bebek için denemediğim bir şey kaldı mı diye düşünüyorum da duyduğum her şeyi uyguluyorum sanırım.. kim ne dediyse nerden ne duydumsa kürler dualar.. şifanın nereden geleceği belli olmaz tabii.. geçenlerde sevdiğim ve üyesi olduğum bir sitede gezinirken Fatih Sultan Mehmet Han’a yapılmış osmanlı macununa denk geldim .. İbrahim Saraçoğlu nun anlatışı etkileyici..(tv arşivi) denemekten zarar gelmez şifanın nereden geleceği belli olmaz diyerekten bayadır aklımda olan macunun malzemelerini satın aldım.. aslında sinir olurum şunu dene bunuda yap diyenlere ama umut işte.. ne duydumsa uygularım.. Nasreddin Hoca misali ya tutarsa?

Malzemeler neler mi?

-7gr karanfil

-7gr kebabe

-7gr karabiber

-7gr tarçın

-7gr kereviz tohumu

-7gr anason tohumu

-7gr ısırgan tohumu

-7gr havuç tohumu

-7gr şalgam tohumu

-7gr turp tohumu

-7gr mastaki

-7gr sinameki

-7gr akgünlük

-7gr üzerlik tohumu

-7 gr acıbadem yağı

-15gr çörekotu

-1çorba kaşığı misk

-50 gr şeker

-yarım kg bal
videoda birde pire tozu tohumundan bahsedilmiş ama malesef onu bulamadık..umarım faydalı olur..şifa olsun ikiz ikiz doğurun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :) )

Denize düşen yılana sarılır.. | Tup bebeım
eline sağlık canım paylaşım güzel ama yemiolar ki tatlım ya..herşeye mırın kırın ediolar..

eline sağlık canım paylaşım güzel ama yemiolar ki tatlım ya..herşeye mırın kırın ediolar..

Bende listedekileri görünce acaba tadı nasıl olucak diye endişeliydim..hatta çöpe gider diye düşündüm.. ama bu bildiğimiz mesir macunu oldu birebir aynısı ta kendisi.. inanamadım.. ki eşim hayatta ağzına koymaz sevmediği şeyi.. bundan hep yapalım olur mu deyince tadına baktım.. hakkaten hiç farkı yok bildiğimiz mesir.. :34:

Bugüne kadar bebek için denemediğim bir şey kaldı mı diye düşünüyorum da duyduğum her şeyi uyguluyorum sanırım.. kim ne dediyse nerden ne duydumsa kürler dualar.. şifanın nereden geleceği belli olmaz tabii.. geçenlerde sevdiğim ve üyesi olduğum bir sitede gezinirken Fatih Sultan Mehmet Han’a yapılmış osmanlı macununa denk geldim .. İbrahim Saraçoğlu nun anlatışı etkileyici..(tv arşivi) denemekten zarar gelmez şifanın nereden geleceği belli olmaz diyerekten bayadır aklımda olan macunun malzemelerini satın aldım.. aslında sinir olurum şunu dene bunuda yap diyenlere ama umut işte.. ne duydumsa uygularım.. Nasreddin Hoca misali ya tutarsa?

Malzemeler neler mi?

-7gr karanfil

-7gr kebabe

-7gr karabiber

-7gr tarçın

-7gr kereviz tohumu

-7gr anason tohumu

-7gr ısırgan tohumu

-7gr havuç tohumu

-7gr şalgam tohumu

-7gr turp tohumu

-7gr mastaki

-7gr sinameki

-7gr akgünlük

-7gr üzerlik tohumu

-7 gr acıbadem yağı

-15gr çörekotu

-1çorba kaşığı misk

-50 gr şeker

-yarım kg bal
videoda birde pire tozu tohumundan bahsedilmiş ama malesef onu bulamadık..umarım faydalı olur..şifa olsun ikiz ikiz doğurun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :) )

Denize düşen yılana sarılır.. | Tup bebeım
bugüne kadar bebek için denemediğim bir şey kaldı mı diye düşünüyorum da duyduğum her şeyi uyguluyorum sanırım.. kim ne dediyse nerden ne duydumsa kürler dualar.. şifanın nereden geleceği belli olmaz tabii.DEMİŞSİN YAAA HER DUYDUĞUMU DENMEKTEN KIZ BENİM İÇİMDE BİR AKTAR BİRDE ECZANE AÇACAK KADAR MAZEME BİRİKTİ :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:.

bugüne kadar bebek için denemediğim bir şey kaldı mı diye düşünüyorum da duyduğum her şeyi uyguluyorum sanırım.. kim ne dediyse nerden ne duydumsa kürler dualar.. şifanın nereden geleceği belli olmaz tabii.DEMİŞSİN YAAA HER DUYDUĞUMU DENMEKTEN KIZ BENİM İÇİMDE BİR AKTAR BİRDE ECZANE AÇACAK KADAR MAZEME BİRİKTİ :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:.

:1: aynen............. :1:

Hiç gelmeyecekmiş gibisin .. uzaklardasın.. hep rüyalarımda aklımda fikrimde.. yediğimde içtiğimde.. giydiğim gömleğimde.. ekmeğimdesin.. hiç gelmeyecekmiş gibi

..ama hep içimde..yüreğimin en derininde..

Nesin sen ? …

Evlat dedikleri bu mu yoksa ? sana dokunamadan bukadar sevebiliyor olmam akıl karı mı ? aklımı oynatışım.. alışverişim.. yemek yapışım.. ütümsün sen.. hiç aklımdan çıkmaz mısın ? hiç gelmeyecekmiş gibi ama hep içimde..

Nesin sen ? …

Cennet kokanım.. sevdiğim yemeğimde , içtiğim suyumdasın.. hiç gelmeyecekmiş gibi.. ama hep içimde.. seni soranlara cevap veremeyişim.. canımı verecek kadar çok sevişim.. varlığını hayal ettiğimde bile deli oluşum.. tarifsiz kalışım.. durup durup hayallere dalışım .. ilkbaharım..

Neye benziyorsun öyle merak ediyorum ki.. belki bu dünyada yiyecek ekmeğin yok ama biryerlerdesin belki gelecek belki gelmeyeceksin.. sen benim hayal edemeyişim.. gözümün bebeği.. rüyalarımın prensesisisinn belki prensi..

Yemek yaparken sohbet edişim.. şimdi olsaydı şunu yapardım deyişim.. sen benim bekleyişim..

Aklımdan çıkmayışının tek sebebi seninde beni düşünüşün biliyorum.. ondan seni sevişim.. uyuduğumda rüyalarıma gelişin..hiç uyanmak istemeyişimsin sen..

Nesin Sen ? | Tup bebeım

İlk negatifle tanıştığımda 9 aylık evliydim,şimdi 4 sene olacak kocaman 4 seneye 4 negatif ve birtanede tedavi iptal sığdırdım...:1:
Benimle aynı gün evlenenlerin çocukları 3 yaşına girecekler:emir_bebek:

Ama ben hissediyorum olacak belki de kendimi kandırıyorumdur ama olsun hayal etmekde güzel :34:

Allah sana hayırlı evlat(lar ) nasip etsin inşallah bir gün mis kokular evini sarsın:emir_bebek:

İlk negatifle tanıştığımda 9 aylık evliydim,şimdi 4 sene olacak kocaman 4 seneye 4 negatif ve birtanede tedavi iptal sığdırdım...:1:

Ama ben hissediyorum olacak belki de kendimi kandırıyorumdur ama olsun hayal etmekde güzel :34:

Allah sana hayırlı evlat(lar ) nasip etsin inşallah bir gün mis kokular evini sarsın:emir_bebek:

benim güzel arkadaşım topiğimizemi gelmiş:38::38::38::38: CANIM ALLAH BÜYÜK NELERİ VERİMİYORKİ SONSUZ HAZİNESİNDEN KİMLERİ SEVİNDİRMİYORKİ NEDEN BİZLERİDE SEVİNDİRMESİN NEDEN BİZLEREDE HAYIRLI KAPILAR AÇMASIN İNŞŞŞ HAYILIYLA SENDEN GÜZEL HABERLER ALACAĞIZ:49::49::49::49::49:

benim güzel arkadaşım topiğimizemi gelmiş:38::38::38::38: CANIM ALLAH BÜYÜK NELERİ VERİMİYORKİ SONSUZ HAZİNESİNDEN KİMLERİ SEVİNDİRMİYORKİ NEDEN BİZLERİDE SEVİNDİRMESİN NEDEN BİZLEREDE HAYIRLI KAPILAR AÇMASIN İNŞŞŞ HAYILIYLA SENDEN GÜZEL HABERLER ALACAĞIZ:49::49::49::49::49:
Âmin.......
Yeni keşiflere çıktım yeterim :38::38:
Allah büyük olursa hayırlısı olmazsa şükür sağlığımız ve huzurum yerinde olsun, Allah dermansız dert vermesin kimseye...
Ben senden de hayırlı haberler bekliyorum kader arkadaşım:16:
2 gündür yersiz ağlamalarım var hep bebek aklıma geldiğinde ağlıyorum çözemedim nedendir bu patlamalar :14:

Âmin.......
Yeni keşiflere çıktım yeterim :38::38:
Allah büyük olursa hayırlısı olmazsa şükür sağlığımız ve huzurum yerinde olsun, Allah dermansız dert vermesin kimseye...
Ben senden de hayırlı haberler bekliyorum kader arkadaşım:16:
2 gündür yersiz ağlamalarım var hep bebek aklıma geldiğinde ağlıyorum çözemedim nedendir bu patlamalar :14:

canım inşşş inşşş güzel haberler olsun hepimizin hayatında canım bazan banada oluyor manıtklı düşündüğüm zamanlar oluyor ama bazanda duygusal olduğum dönemler olur inşş bize mutluktan ağlayacağız

Son düzenleme:
bu günki takıldığım şarkı :14::14::14::14::14::14::14::14:alıp götürdü beni

geceler karanlık kabuslar üzerimde
yine dertlerimle ben başbaşayım
gözlerin cağırmıyor
sözlerin avutmuyor
kadere küsmüş gönlüm yapayanlızsın
söyle bana sensizlik
neden bu kadar zor

günlerim çekilmiyor
yaşamak çok zor
senle dolu günlerimi kalbime gömdüm
içimde kalan sevgi seni düşlüyor
sensiz kaldım inan ki dünyama gün doğmuyor
günahım neydi tanrım
hasretin çekilmiyor
yüzünü görmeden acılarım tükenmiyor
vurdun gittin insafsız
hiçmi için
YANMIYOR..

canım inşşş inşşş güzel haberler olsun hepimizin hayatında canım bazan banada oluyor manıtklı düşündüğüm zamanlar oluyor ama bazanda duygusal olduğum dönemler olur inşş bize mutluktan ağlayacağız

İnşallah yeterim inşallah :38::38:
Allahım inşallah bizleride sevindirir mutluluktan ağlarız :emir_bebek: :14:

Aminnnnnnnnn hepimize inşallah.. evet hayal etmek çok güzel ama belirsizlik çok kötü :1: Rabbim bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmayı nasibetsin inşallah.. Canım sizde problem nedir ? azo mu..
İnşallah yeterim inşallah :38::38:
Allahım inşallah bizleride sevindirir mutluluktan ağlarız :emir_bebek: :14:

Kızlar fazla psikopata bağladım galiba.. sıkıldığınızda gelin dertleşelim :35: kimse halimizden anlamıyor deli oluyorum :41:

Aminnnnnnnnn hepimize inşallah.. evet hayal etmek çok güzel ama belirsizlik çok kötü :1: Rabbim bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmayı nasibetsin inşallah.. Canım sizde problem nedir ? azo mu..
Amin.....
Problem bende :51:
Evlenmeden önce 2 ameliyat oldum sağ yumurta alındı.Evlendikten sonra sol tüpüm kapalı çıktı , geçen senede çikolata kisti çıktı miyom ve tüplerde sıvı birikmesi yüzünde ameliyat oldum...Tek yumurtam kaldı kendi başına içeride :1:
Bütün sorun bende işte bebek tutunmuyor bende inatla tutunacak diyorum...

bu günki takıldığım şarkı :14::14::14::14::14::14::14::14:alıp götürdü beni

geceler karanlık kabuslar üzerimde
yine dertlerimle ben başbaşayım
gözlerin cağırmıyor
sözlerin avutmuyor
kadere küsmüş gönlüm yapayanlızsın
söyle bana sensizlik
neden bu kadar zor

günlerim çekilmiyor
yaşamak çok zor
senle dolu günlerimi kalbime gömdüm
içimde kalan sevgi seni düşlüyor
sensiz kaldım inan ki dünyama gün doğmuyor
günahım neydi tanrım
hasretin çekilmiyor
yüzünü görmeden acılarım tükenmiyor
vurdun gittin insafsız
hiçmi için
YANMIYOR..
Ağlamak için çok güzel bir şarkı :38::38:

Al basmadan donu var ama yavrum yalelellel
Suya gider yolu var şinanaynaynaynaynay
Al oğlan sevdiğini ama yavrum yalelellel
Bu dünyada ölüm var şinanaynaynaynaynay

Al giydim alsın diye ama yavrum yalelellel
Mor giydim sarsın diye şinanaynaynaynaynay
İsteyene varmadım ama yavrum yalelellel
Sevdiğim alsın diye şinanaynaynaynaynay

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
Al basmadan donu var ama yavrum yalelellel
Suya gider yolu var şinanaynaynaynaynay

Al giydim alsın diye ama yavrum yalelellel
Mor giydim sarsın diye şinanaynaynaynaynay

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

[ı]aminnnnnnnnn hepimize inşallah.. Evet hayal etmek çok güzel ama belirsizlik çok kötü :1: Rabbim bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmayı nasibetsin inşallah.. Canım sizde problem nedir ? Azo mu[/ı]..

[ı]kızlar fazla psikopata bağladım galiba.. Sıkıldığınızda gelin dertleşelim :35: Kimse halimizden anlamıyor deli oluyorum[/ı] :41:

yok valla ben okurken her yerde kendimi buluyorum aynı şeyleri yaşamışız diyorum sabolimmm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Ağlamak için çok güzel bir şarkı :38::38:

EVET YAAA AĞLAM İÇİN SÜPER ŞARKI BAK BİRDE BU VAR SON ZAMNLARDA SÜREKLİ DİNLİYORUM Aylar sonra aynı yerde
Kalp yerinde uslan eser yok serde
Herkes burda yemek vakti
Bir tabak eksik şaşırsın soframız gel de
Hala sana şarkılar yazan
Kalemim elime küser inşallah
Bu şehri yaşanmaz kıldın ya bana
Uykuna huzur vermesin Allah
Hala sana şarkılar yazan
Adın geçmesin dost meclisinde
Sayılmasın ibadetin hak secdesinde
Canı gönülden ettiğin duaları
Duymasın Rabbim kandil gecesinde
Hala sana şarkılar yazan
Hala sana şarkılar yazan

Son düzenleme:
merhaba kızlar...bütün sayfaları tek tek okudum.benim de 2 yıllık bi çabam var.sizlerle olmak istedim bu topikte.Rabbim bizleri de melekleriize kavuştursun inşallah.ben 4 yıllık evliyim. Öğretmenim.köyde çalışıyorum dr bulamam mantığıyla 2 sene kaçtım istemedim bebek.soranlara kızdım.gurbette zor dedim.sonra bi istek istek...istemeye başlayınca hemen olacak sandım.üstelik izin hesabı yapmaya başladım.sonra çikolata kistimin engel olduğunu öğrendim ilk ameliyat diyenden kaçtım.sonra tekrar edilince ameliyat oldu.iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum artık.ameliyat sonrası 1 yıla kadar doğal bekleyelim dediler.bekledik.olmadı.2 negatif aşılama sonrası tüp bebek tedavisi gördüm herşey yolundaydı gebe kalmıştım fakat 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı.30 yaşımı doldurdum.şimdi tayinim çıktı drumu çok seviyordum.ne yapmam gerektiğini bilmiyırum ama sanırım kendi haline bırakacağım bir süre.ondan da pişman olmak istemiyoru ama...neyse uzun oldu biraz ama beni de aranıza alın kızlarrrrrrrrrrrr

Back
X