• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biyolojik Saat !!!

Duymamış olıyım yeterimm.. eşinin hikayesini senin hikayeni herşeyibiliyorum.. Rabbim dermansız dert vermesin..elbet olacak birgün..biz vazgeçmedikçe..

Hangi merkez ve hastaneydi senin tercihin canım biraz bahseder misin? ımsı yi duydum evvet arastırdımda.. ama her merkez uygulamıyor..

canım ben bahçeci fulya da yaptırdım birde yine behçeci umut tüp bebek var orada raporda geçiyor ikisinde de bu yöntem kullanılıyor ben merkezden çok memnun kaldım önemli olan sadece doktorun iyi olması değil laboratuvarların ve embriyologların da iyi olması çok önemli sen yine sana yakın başka merkezler varsa onlarla da konuş mesala normalde embriyolar günde birkez gözleniyormuş yada birkaç kez tam hatırlamıyorum bahçecinin merkezlerini araştırdığımda 24 saat gözleyebilecekleri şekildeymiş teknolojileri bu da embriyoların sağlıklılarının seçiminde önemli

canım bende 8 yıldır bebeğim olmuyor bi tüp bebek yaptım tutmadı
bizim spermleri 600 kat büyüklükte seçmişler şimdi drum 4000 kat büyüklükte sececegiz dedi
genetik testimiz temiz çıktı demekki bu yöntem çok iyi inşallah senin gibi bende meleğime kavuşurum...
aykız senin kaçıncı denemendi..

saboli canım inşallah meleklerimize kavuşuruz ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor çok
8 yıldır bebek hasreti çekiyorum bendeee :18:

benim ilk denememdi canım ki biz pek olacağına ihtimal vermiyorduk sizin sorun ne bilmiyoum ama bizim durum vahimdi ama Allaha şükür bebeğim benimle inşallah senin bebeğinde seni daha fazla bekletmez:nazar: canım ımsı tekniğinde 6600 kat büyütüyorlar size yapacakları farklı birşey mi doktorunu sorsana ımsı mi diye

sabaolim ben 6 defa tüp bebek denedim bunlarda 2 tanesini özel bir merkezde denedim (ama buranın sahibi vede dr adana balcalı has prof du ve işinde uzmandı)burada yeteri kadar araştırma yapılmıyormu duygusyla özel bir ünverst has devam ettim aşratrıma hastanesi idi(ben hep adanada denedim imkanlarım ölçüsünde burada çok fazla seçme şansımızda yok zaten ) ama olmadı hatta ilk denediğim yerde son denediğim yerden daha iyi sonuç almıştım şimdi son denemem yine ilk merkezde olacak allah kısmet ederse o kadar olmsuzluk yaşadım olumlu düşünmekte çok zorlanıyorum hatta bazan bırak artık bile diyorum ama bir dotum umutlandırdı yüreklendirdi destek oldu bana yoksa maddi vede manevi olarak yeniden deneme gücüm yoktu eşimin durumunda biliyorsun 2 yılı arkada bıraktı çok fazla şeyi yoluna koyamadık malesef salık her şeyin başı eşimede destek olmaz zorundayım böyle bir karmaşanın içindeyim anlayacağın
Seni çok iyi anlıyorum .. bi başkasına anlatsanda anlamıyor zaten..mübarek günler hatırına Rabbim hepimizi feraha çıkarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh...

saboli canım inşallah meleklerimize kavuşuruz ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor çok
8 yıldır bebek hasreti çekiyorum bendeee :18:
Aminnnnnnnnnnnn canım bizi bizden başkası anlamıyor ..

canım ben bahçeci fulya da yaptırdım birde yine behçeci umut tüp bebek var orada raporda geçiyor ikisinde de bu yöntem kullanılıyor ben merkezden çok memnun kaldım önemli olan sadece doktorun iyi olması değil laboratuvarların ve embriyologların da iyi olması çok önemli sen yine sana yakın başka merkezler varsa onlarla da konuş mesala normalde embriyolar günde birkez gözleniyormuş yada birkaç kez tam hatırlamıyorum bahçecinin merkezlerini araştırdığımda 24 saat gözleyebilecekleri şekildeymiş teknolojileri bu da embriyoların sağlıklılarının seçiminde önemli
İstanbulda çok alternatif var şehir dışında denemek masrafın iki katına çıkması demek.. ilk denemende meleğine kavuşmuşsun çok mutlu oldum senin adına ..bizlere dua et nolur..

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum .. bi başkasına anlatsanda anlamıyor zaten..mübarek günler hatırına Rabbim hepimizi feraha çıkarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh...

İstanbulda çok alternatif var şehir dışında denemek masrafın iki katına çıkması demek.. ilk denemende meleğine kavuşmuşsun çok mutlu oldum senin adına ..bizlere dua et nolur..

ben artık kimse ile konuşmuyorum sabolim burada ne yazışırsak o zaten kimsenin anladığı anlamaya çalıştığı yok insanlar bebek tedvisine lüksmüş gereksizmiş gibi bakıyorlar bizi anlamak gibi bir dertleri yok

canım sağol inşallah sen de ve isteyen herkes kavuşur bebeğine:nazar: umut tüp bebekte rapor geçiyor o zaman maliyet baya düşüyor kalacak yer için onların uygun anlaştığı yerler var sanırım ara bir görüş istersen raporlu ücretlerini de öğren canım belki fazla kalmana gerek kalmaz takiplerini kendi oturduğun şehirde yaptırırsan öyle bir olanak varsa maliyet daha da düşer Allah yardımcın olsun canım dualarımdasınız hepiniz

ben artık kimse ile konuşmuyorum sabolim burada ne yazışırsak o zaten kimsenin anladığı anlamaya çalıştığı yok insanlar bebek tedvisine lüksmüş gereksizmiş gibi bakıyorlar bizi anlamak gibi bir dertleri yok
Aynen yeterim anlamaları mümkün deill..

canım sağol inşallah sen de ve isteyen herkes kavuşur bebeğine:nazar: umut tüp bebekte rapor geçiyor o zaman maliyet baya düşüyor kalacak yer için onların uygun anlaştığı yerler var sanırım ara bir görüş istersen raporlu ücretlerini de öğren canım belki fazla kalmana gerek kalmaz takiplerini kendi oturduğun şehirde yaptırırsan öyle bir olanak varsa maliyet daha da düşer Allah yardımcın olsun canım dualarımdasınız hepiniz
Sağolasın aykızımm bakalım maddi durumumuz el verdiği sürece sağlığımızda yerinde olursa pes etmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum.. nezaman denerim kısmet..

Birileri şu erkeklere dolmuşta nasıl oturması gerektiğini öğretmeli..! iki erkek yanyanaysa durum dahada fena oluyor.. pergel yutmuş gibi oturmanın hikmetini anlamak güç değil ama insan azcık yanındakinide düşünür .. buz bebeklerim beni terkettikten 1 yıl sonra aklımın diğer köşesinde duran devletteki son hakkımıda alayım kurtulayım ne alacağım olsun ne vereceğim diyerek tüm jokerlerimi kullanmış olmama rağmen birde seyircilere sorma hakkım eksik kalmasın diye son kez düştüm yollara.. e tabi hastane de şehrin öteki ucuna kurulmuş olunca vesaitlerle aranızda bir bağ oluşuyor.. dolmuşu taksisi otobüs şoforu hepsi tanır seni.. abla hoşgeldin der mi dolmuşa binen müşteriye insan? valla diyor bu kadar sık binince..bi çayım eksik.. son tedavime giderken pergel yutmuş amcalardan biri vardı yine yanımda.. yanında öyle oturuyorumki birde ters ters bakması yok mu aman sakın rahatsız olmayın bakışı atıyorum ama düştüm düşücem..kendi koltuğumun 2 cm ini kaplıyorum sadece.. e dolmuşta kağnı gibi gitmiyorki.. maşallah insan mı taşıyor hayvan mı belli değil.. olacağı buydu son virajı alırken kendimi yerde buldum sonunda.. eh be kızım düzgün otursana bak düştün işte diyor pergel amca..amca sorun değilde yumurtalar gitti demişim gayri ihtiyarii ..Şoför arkaya baktı araba battı diye kavga çıktı ne gülmüştüm.. Son tedavimde yumurta sayım çok azdı.ilacın dozunu bu kez en aza indirgeyince yumoş sayım da 8-9 civarındaydı e tabi amcanın da payını unutmamak lazım.. bu istediğimiz şeydi.. fazla yumoş bana yaramıyordu..yumoşlarımın toplanacağı gün kaderdaşımında transfer günüydü öncesinde okadar çok gülüp eğlendik ki .. sanki yumoş toplamasına değil düğüne gidiyordum..odama geldiğimde anestezinin etkisiyle çokk ama çok saçmalamışım uyandırılamamışım uzun süre.. embriyoloğum gelmiş arka tarafı işaret ederek orada brokoli çorbası var sizede ayırdım alıp yersiniz demişim.. doktorum gelmiş onuda bebeğim nerde doğum yaptım bebeği niye vermiyorsunuz diye paylamışım.. uyandığımda hepsi kahkahayla gülüyordu ve ben hiçbirini hatırlamıyordum..yine çok güzel oluşan 4 tane 3.gün embriyosu beni bekliyordu..transfer günüde toplama günü gibi neşe içinde geçti.. bu kez günlerce yatmadım günlük rutinimde kendimi fazla yormadan normal hayatıma devam ettim..ve sonuç günümü huzurla bekledim..
Ne mi oldu ? sonuç değişmedi ..artık üzülemedim bile.. üzülmekten bile yorulmuş bitkin takatsiz..tarifi mümkün olmayan hisler içerisinde belki birgün.. diyerek içim buruk evime döndüm ellerim bomboştu yine..

Acaba? | Tup bebeım

canım inşallah kısa zamanda, sağlıkla alırsın meleğini kucağına...Allah kimseyi böyle imtihan etmesin...artık kendimden geçtim başkaları için dua ediyorum...benim de iki negatifim var. ikincisinde embriyo bile oluşmadı, doktor işin çok zor dedi, üstünden bir ay geçti ama toparlıyamıyorum kendimi...

canım inşallah kısa zamanda, sağlıkla alırsın meleğini kucağına...Allah kimseyi böyle imtihan etmesin...artık kendimden geçtim başkaları için dua ediyorum...benim de iki negatifim var. ikincisinde embriyo bile oluşmadı, doktor işin çok zor dedi, üstünden bir ay geçti ama toparlıyamıyorum kendimi...

ilk 3 deneme insanı çok yıpratıyor ama inan sonra alışıyor insan .. daha bilinçli ..her denemede dahada güçlü daha da istekli oluyosun.. her negatif seni kendine getiriyor daha çok bağlıyor maddi gücün varsa asla vazgeçme canım benim.. birgün mutlaka olacak.. Rabbim nasip etmeyeceği şeyi kuluna istetmezmiş..Yaratan Rabbim bizede verir birgün ..belkide tedaviye bile gerek kalmadan.. Rabbim çok büyükkk :54:

Bayram gezmeleri .. küçükken en sevdiğim şeyin, büyüdüğümde gelmesini hiç istemediğim bir kabusa dönüşeceğini hiç tahmin etmezdim.. İnsanlarımız mı acımasız , yoksa bizmi fazla

hassasız hala karar verememiş olsamda birileri dur demeli artık.. milletin bebesinden bilmemnesinden bukadar yakından ilgilenmek zorunda değilsin sanırsın teyzem nüfus müdürlüğünden atanmış

memur, sayım yapmaya gelmiş.. bu bayram yine hüzünlü yine buruktu anlayacağınız.. bebek yok mu sorusuna ilk başlarda henüz düşünmüyoruz cevabı teyzemi tatmin etmesede bi süre idare

ediyordu ama artık yemiyorlar.. düşünmüyoruz de de gör alttan alttan hadi canım bakışını ,vah vahh zavallııım duruşunu , içten içe oh olsun süzüşünü , acaba sorun kimdeki şüphesini hepsi arka

arkaya teyzemin kafasında deli sorularla yüz ifadesinden anlaşılır.. olmuyor dersen yine yandın.. iki saat dinlersin komşumun biri şunu yaptı hamile kaldı, yok yok beline koyun postu bağladı 3 gün

çıkarmadı onla yattı.. suyun içine bilmem ne otu attı onu kaynatıp buharıyla alem yaptı.. 5 gün hiç kıpırdamadan yattı bidaha kalkamadı.. bilmem neyden sonra bacaklarını duvara dikti bilmem neyin

suyuyla bacaklarını 2 gün indirmeden bekletip hayatınının geri kalanını sürünerek geçirdi .. hüsamettin amcanın kızı 10 sene dohtur dohtur gezdi vallaha da bu adama 1 kere gitmeylen gadını

hamile bıraktı.. ( artık hangi yöntemi kullandıysa ) neydi ismiiiii vallaha dilimin ucunda hatırlayameyon.. teyze napmış hangi tedaviyi uygulamış diye sormak gibi bi gaflete düşersen hemen o

gafletten dışarı çık çıkmak imkansızsa bittin demektir ..sonuç büyük hayal kırıklığı.. teyze ne yapmış adam? heycanla cevabı beklersin umut işte.. teyzem yapıştırır cevabı vallaha bilmeyon yavrım zati

adınıda hatırlayameyon.. Hasbinallahh..

Akrabalar bir bir ziyaret edilir genelde bu soru her yerde aynıdır ..onlar biraz daha insaflı olsalarda size her söz batar çünkü ister istemez bıçak kemiğe dayanır soruyu bırakın imasına bile

tahammül edemeyecek hale gelirsiniz bir süre sonra.. zaten emin olun hamile olsak hepiniz duyarsınız rahat olun sağır sultan dahi duyar merak etmeyin.. sadece dua edin..

Ben artık bu soruya verecek cevap bulmakta çok zorlanıyorum kızlar.. sizler nasıl üstesinden geliyorsunuz ? var mı bir fikriniz?

http://tupbebeim.wordpress.com/2013/08/12/bayram-gelmis-neyime/

Son düzenleme:
ah cnm yaa :( duygularıma nede güzel tercüman olmuş yazdıkların.3 negatif sonuçlanan aşılamam,6 defada ikisi kürtaj biri kimyasal,üçüde negatifle sonuçlanan tüp denemem oldu.çok zor süreçlerdi.Rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah...

ah cnm yaa :( duygularıma nede güzel tercüman olmuş yazdıkların.3 negatif sonuçlanan aşılamam,6 defada ikisi kürtaj biri kimyasal,üçüde negatifle sonuçlanan tüp denemem oldu.çok zor süreçlerdi.Rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah...

Amin canım benim.. çok zor dönemler birgün mutlaka !!! olacak buna gönülden inanıyorum ..

Bize düşen en zor kısmı sabır !! Rabbim en kısa zamanda kavuştursun yavruna ..hepimize .. inşallahhhhhhhhhhhhh ...

Amin canım benim.. çok zor dönemler birgün mutlaka !!! olacak buna gönülden inanıyorum ..

Bize düşen en zor kısmı sabır !! Rabbim en kısa zamanda kavuştursun yavruna ..hepimize .. inşallahhhhhhhhhhhhh ...

umut etmek istiyorum yaşdıklarımdan dolayı yaşayacaklarımdan korkuyorum

umut etmek istiyorum yaşdıklarımdan dolayı yaşayacaklarımdan korkuyorum

en kötü ne olabilir ki? negatif olur ki buna alışığız zaten.. hep karşılaştığımız şey.. ama ya bu kez olursa? düşüncesi bizi ayakta tutan yeterim.. başka bişey değil..

en kötü ne olabilir ki? negatif olur ki buna alışığız zaten.. hep karşılaştığımız şey.. ama ya bu kez olursa? düşüncesi bizi ayakta tutan yeterim.. başka bişey değil..

canım negatif hiç istemediğim bir şey ama negatife sıra gelmiyor biliyorsun tedavilerim yarım kalıyor bu beni daha çok yıpratıyor geçen gün dr senin söylediğini söyledi bak bayan x dedi tüp bebekte %100 olacak diye bir garanti yoktur ama %100 olmaycak diyede bir garanti yoktur dedi bu yola çıkarken şartlar eşitir dedi olada bilir olmayada bilir (bu açıklamayaı bana bir önceki merkezdeki dr senin için umut yok demesi üzerine yaptı drum)

canım negatif hiç istemediğim bir şey ama negatife sıra gelmiyor biliyorsun tedavilerim yarım kalıyor bu beni daha çok yıpratıyor geçen gün dr senin söylediğini söyledi bak bayan x dedi tüp bebekte %100 olacak diye bir garanti yoktur ama %100 olmaycak diyede bir garanti yoktur dedi bu yola çıkarken şartlar eşitir dedi olada bilir olmayada bilir (bu açıklamayaı bana bir önceki merkezdeki dr senin için umut yok demesi üzerine yaptı drum)

Hayat sürprizlerle dolu yeterimmmmmmmmmm
:17:

Bugüne kadar bebek için denemediğim bir şey kaldı mı diye düşünüyorum da duyduğum her şeyi uyguluyorum sanırım.. kim ne dediyse nerden ne duydumsa kürler dualar.. şifanın nereden geleceği belli olmaz tabii.. geçenlerde sevdiğim ve üyesi olduğum bir sitede gezinirken Fatih Sultan Mehmet Han’a yapılmış osmanlı macununa denk geldim .. İbrahim Saraçoğlu nun anlatışı etkileyici..(tv arşivi) denemekten zarar gelmez şifanın nereden geleceği belli olmaz diyerekten bayadır aklımda olan macunun malzemelerini satın aldım.. aslında sinir olurum şunu dene bunuda yap diyenlere ama umut işte.. ne duydumsa uygularım.. Nasreddin Hoca misali ya tutarsa?

Malzemeler neler mi?

-7gr karanfil

-7gr kebabe

-7gr karabiber

-7gr tarçın

-7gr kereviz tohumu

-7gr anason tohumu

-7gr ısırgan tohumu

-7gr havuç tohumu

-7gr şalgam tohumu

-7gr turp tohumu

-7gr mastaki

-7gr sinameki

-7gr akgünlük

-7gr üzerlik tohumu

-7 gr acıbadem yağı

-15gr çörekotu

-1çorba kaşığı misk

-50 gr şeker

-yarım kg bal
videoda birde pire tozu tohumundan bahsedilmiş ama malesef onu bulamadık..umarım faydalı olur..şifa olsun ikiz ikiz doğurun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :) )

Denize düşen yılana sarılır.. | Tup bebeım

Back
X