Kayınvalideni arar geçmiş olsun der neden gelemediğini izah edersin.Daha sonra geleceğim der, biyopsi sonuçlarını takip edersin.Ama senin olaya biyopsi yapılan birine gidlir mi gidilmez mi diye bakman yanlış.
Ayrıca çocuk neden akşamları ağlıyor.Ve hiç mi bir yere gitmiyorsunuz.
Gidiyoruz tabii ki, kayinvalideme de haftada en geç iki haftada bir gidiyoruz, düğünlere falan da gidiyoruz, ama hasta ziyaretine gitmiyoruz.
Şahsen ben hastayken ağlayan bebekle bana gelinmesini istemem, çocuğun durumu da ortada, huzurlu bir bebek değil.
Gaz, diş, kaka problemi, burun tıkanıklığı hepsi birbirine karıştı bu ara.
Bebeğiniz zaten evde de huzursuz.
Huzursuz olması bahane gibi geldi. Ayrıca bası bebekler dışarı çıkmaya bayılır, belki bebeğinizin hoşuna gidecek, kim bilir...
Akşam çıkarmaktan ziyade kalabalığa sokmak mikropların bulaşmasına neden olacağından gece-gündüz değil de sakin-kalabalık yer ayrımı yapmalısınız. Eşinizi de işe göndermemelisiniz. Markete de. Toplu taşımadan eve mikrop getirebilir eşiniz mesela.
Ben olsam bebeğim ağlasa da en azından 10 dk giderdim. 40 kat yabancı değil ki bu kadın, eşimin annesi. Giderim, baktım bebek huzursuz, 10 dk sonra kalkarım. En azından gitmiş olurum.
Sağlık sorunu bu bence. İnsan böyle zamanlarda daha hassas oluyor.
Bahane aramayın diyorum...
@GelenKutusu ben direkt dışarı çıkarmaya korkuyorum demedim ki ama.
Burnu tıkalı birkaç gündür ve ciddi emme problemi var buna bağlı olarak.
Hastalık bulaşır falan demiyorum, burnu açılana kadar soğuktan korumak istiyorum.
Bebek evde de huzursuz ama ben kayinvalidemin rahatsız olacağını düşündüm, huzursuzluğu bebek için söylemedim.
Kadın uyumak istese uyuyamaz bunun sesinden.
Hadi kalkar geliriz de yani burnunun tıkalı olması bahane mi gerçekten?