- Konu Sahibi kahvetelvesi
Gerçekten gitmeye karar verdim.Siz artik tek aileye sahip değilsiniz.
Size göre hafif eşinize göre ağır durumu. Siz iki durumda da gitme yolunu tamamen kapatiyorsunuz.
Ve bunu yaparken de elle tutulur bir gerekceniz yok
Çok kıymetli hasta olmasın diye üzerine titrediginiz yavrunuz yarın öbür gün hasta olduğunuzda bir kaç gün sonra gelmeyi size reva görürse o zamanki fikirlerinizi de çok merak ediyorum.
Önceden problemleriniz var ve size çok çektirmis olmalı kayinvalide. Öyleyse benimde diyecek birşeyim olmaz.
Evet etrafımda hep basite alındı ben de önemli görmedim ama gitmeye karar verdim.
Şunu merak ediyorum, çocuğu dışarı çıkarmaya korkmak sadece ateşli hastalıklarda mı olur?
Biz bu çocuğu zaten üşüttüğümüz için burnu tıkandı ve bu yüzden ememiyor.
Ve akşam çıkınca daha çok tıkanacak muhtemelen. Çok mu önemsiz bu?
Eğer aynı sağlık durumundan sen rahatsız olsaydın "bak gördünüz mü bir ziyarete bile gelmedi, halbu ki ne kadar önemli bu rahatsızlığım" diye yakınıyor olacaktınız kanımca...
Konu özüne dönersek, tamamen kendi isteğine kalmış birşey.
İçinden gelirse gidersin, gitmezse gitmezsin bu kadar basit.
Çocuk şu bu bahane...
Benim şahsi görüşüm, bana nasıl davranılmasını istersem öyle davranırdım.
Ziyarete gelmediler de demezdim, konu da açmazdım, zaten gelmezler ve ben de bunu biliyorum.Biraz empati kurun lütfen bu operasyonu geçiren anneniz olsaydı çocuğumun burnu tıkalı gelemem anne demezdiniz sanırım değil mi? Yada siz olsaydınız hasta olan '' Aman allahım koskocaaaa biyopsi operasyonu geçirdim kayınvalidem bana gelmedi '' diye konu açar mıydınız peki? Bence biraz bencillik yapıyorsunuz . Eşiniz kırılmakta çok haklı ben olsam çok kötü bir kavga çıkarırdım kesinlikle.
Ama ben bu şekilde hareket etmiyorum.
Gideyim bana da gelsinler, gelmediler ben de gitmem demiyorum.