Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hiiimmm ilk bolumler güzeldi sonradan sogudum bu diziden.... Hurrem izliyorum bende bu yilda medceziri sevdim gorus gunu kadinlarini sevdim ama çok geç çıkıyor fatih harbiyeyide izliyorum ins sonradan civitmazlar

Hurrem yarın var
Bende benim hala umudum vara baktıydım ama haftalar oldu
Ne oldugu konusunda fikrim yok

Kizzllaarrr ben geldimm elimde telle yasiyom valla oku oku oku yazmaya gelince is cikiyo:) kocis maca gitti uyukluyorum bende siz napiyonuz

kızlar geçen hafta görüş günü kadınlarını izledim adet olacağım hafta ağla ağla içim çıktı eşim gülüyor kızıyorum kız hamile kocası yalan söylemiş bilmem ne çok ağladım şimdi de ben onu çok sevdim i izledim çok hoşuma gitti o da çok güzel

Kizzllaarrr ben geldimm elimde telle yasiyom valla oku oku oku yazmaya gelince is cikiyo:) kocis maca gitti uyukluyorum bende siz napiyonuz

bende koydum önüne fındık fıstığı maç izliyor hayırdır inşallah dedi ye aşkım iyidir dedim :)) biz gece çok abur cubur yemeyiz ama koydum adamın önüne bakalım yicek mi bu gece mik mik de var :)))

fath harbye goruş gunu kadnları kucuk geln bbm snfta kaldı bu 4une bayılyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…