ama ama ama ama ama amaaaaaaaaaaaaaaaaaa merak etmstm ondan baktım örtmenim:26:
Kizlar okuyorumda hwrkesin kocasi evde bu saatlwrde bense bekle bekle cnm cikacak valla
seninki nerde canım
Kizlar okuyorumda hwrkesin kocasi evde bu saatlwrde bense bekle bekle cnm cikacak valla
çok geçmiş olsun tatlım inş en az ağrı ile atlatırsın inş..
ama neden operasyon geçirdin rahatsızlığın neydi merak ettimm..
Allah yardımcın olsun güzeimm
Olmas oyle
Pratik yok teori masallah otur 0
Sen cek millet izlesin bundan sonra :)
Hayırlısyla
Benimki iste daha yeni cikiyor.12 de gidiyor 11 de geliyor malesef.onceden daha gec geliyordu buna şükür.
sağol canım ben kürtaj oldum ama içeride sıvı birikti sonra tekrar onu aldılar şimdi yine birkmiş,ilaçla atmaya çalsyorum işte :/
sağol canım ben kürtaj oldum ama içeride sıvı birikti sonra tekrar onu aldılar şimdi yine birkmiş,ilaçla atmaya çalsyorum işte :/
ay cektrenler nasl cektryosa suratı falan hep ortada korkmuyolar heralde bzm turk erkeklerı dograr galiba
Sendende haberim var cnm.ama senin gecici sanirim.benim hep boyle devam ediyor edecek te.allah kolaylik versin cnm ne diyelimBenimki istanbulda ne bicim okuyon
Benim gelmesi umudum bile yok
Dr tespit etcek gunleri oyle gelcek
Bizde turk orf adet ve geleneklerine uygun cektiririz:)
Ama kimse bişi anlamas :)
Sendende haberim var cnm.ama senin gecici sanirim.benim hep boyle devam ediyor edecek te.allah kolaylik versin cnm ne diyelim
Canım gecmiş olsun sıvı nie birikiyo
We nerden anlıyolar acaba
Nerde geccek bence bu adam bebek olana kadar beni goturmiycek
sağol. kürtajda rahim zedeleniyo ve kanama oluyo ya, bazen hiç doğum yapmamış kadınlarda rahim dar olduğu için o kanı birdn değil de sızıntı şeklnde attığı için birikiyoms, bi kez çektiler operasyonla ama yne birikti bu kez da 3 tane ilaç verdi aynı anda yerleştrdm üçünü. bekliyorum şimdi şiddetli ağrı ve kanamaayyy ne zormuş bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?