- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Konuşmalara çok güldüm o hastaneye hiç gitmedim ama sizi görmek için gelsem mi yoksa :):)ayy çok merak ediyorum yaaa...zaten Bi kalabalık olduğu zaman acaba burda kk da konuştuğum kişiler var mı diye merak ediyorum :):)
Kizlar bence yarin tanisin kaynasin keşke bende orda olsam bi cay kahve icersinuz
Konuşmalara çok güldüm o hastaneye hiç gitmedim ama sizi görmek için gelsem mi yoksa :):)ayy çok merak ediyorum yaaa...zaten Bi kalabalık olduğu zaman acaba burda kk da konuştuğum kişiler var mı diye merak ediyorum :):)
ayy evt yaa orda bahcede cay içerizz dertleşirizz dedi kodu yaparızz
inss canim inss.... Esimle birlikte turuk allah kabul etsin 11 gibi yedik yattık acikma falan olmadı hiç
Bende acikmadim canim ama cok halsiz oldum son saatlerde neden bilmiyorum sahura bende kalkmadim ondan sanirim
Smin hayatim amin insallah..rabbim dualarimizi kabul eder ins
ne zmna kadar oruc tutulyodu kıslarrrrrr
Smin hayatim amin insallah..
Canim dun bugun tutman gerekiyodu yada bugun yarin. Tutman gerekiyomus cok sewapmis kac yil bilmiyorum ama tam olarak o kadar sewabi warmis
tuh yaaaaa ablm fln oructa bnm hcccc aklıma glmdı ozmn bnde bgun yıyım yatyım yarın oruc oluyum
Tut canim tut Allah kabul etsin btun ibadettlerimizi dualarimizi insallah
ne zmna kadar oruc tutulyodu kıslarrrrrr
amn cnm sen yarın tutcn mı
Allah kabul etsin kızlar oruçlarınızı... elaaaam ben tutamadım malum ama siz tutun bari çok sevapmış. bu ay içinde 3 gün diyolardı. özellikle dün, bgn ve yarınmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?