daha erken bebeğim günümüzde bakarız bende bakcam 2 gün sonra varsada yoksada napalım allahtan hersey ölümde doğum da elbet bir gün olucak ha hayır ha bir sene sonra allah vercek hepimize eminim bundan
Gelsin ama artik yedim bitirdim kendimi her ay stres stres kafayi yemek uzereyim :-(
hayırlısı olur inşallah herkes içi elacım üze kendini sağlam ve güçlü dur bi bakayım buradan göreyim seni...hakkımızda hayırlısı olur inşallah tatlışlarım...
saol bitanemmm evt şükür a<tlattım sen hangisine gidiyon 28 numaraya mı bütün duam seninle bitanem hadi inşş RABBİM yüzüne baksın bişi dicem sana balım sen hsg girdikten sonra sperm testini alıp öylemi gitn ben bu gün gidecektim gidemedim yarın gidecem bakalım ne diyecekler :18:
Gelsin ama artik yedim bitirdim kendimi her ay stres stres kafayi yemek uzereyim :-(
stres yapma bebeğimmm diyelim ki hemen hamile kaldın o zmn allaha bu kadar dua edip şükrede bilecekmiydin hyr bak allaha şükür bebeğimiz olmadıkca duamız eksilmiyor dilimzden vardır bundada bir hayırrr sabretcez rabbimin güzel hediyelerine kavuscazz inşallahhh
bnde yarın gtcem abla doktora aslında 29dayım ama doktorum gecen gun 27deydı oraya gttm btun herseyın tam gtcen abla hsg snucun kan snuclarn sperm snucu hep yannda olsun sperm snucunu ılk once urolojıye goster abla snucu aldgn yere sor nasl ıyımı dye
Simdi bile hep sukrediyorum hayatim zaten ama sende biliyosun ki can cok aciyo...
hmm anladım canım senin dr adı ne??
no strest balımm yes bebişşş
bnm doktorum rana ozelc cok ıyı hep bna gel ddı yarın ne dye gtceksın hastaneye abla kacta gtcen
sabh gidecem sat 8 gibi cıkarım evden hst gedecem hemn ilk sperm testini alcam sonra poliklinige gidecem bnde ranaya isteyim ozamn ii dktorsa
hsg nı kım cektı abla hangı doktor ordakı amcayı gordun mu cok ıyı dmı msa84 ablamda sevmstı o amcayı hanı etek verp odaya gt dyo ya o amca bde hsg cekerkn basında dryoya o amca
ahaaaaaaaa bnde 8 de ckcam
hsg mi genç bi kıs vardı o yaptı genç bide asistandı galiba o vardı yaşlı amca dışardaydı benm cd de sorun cıkmıştı vermemişti bilgasr o yardımcı oldu çok ii biri
hadi inş görüşürz orda balım tanıya bilcezmi birbirimizi bakemm
kemal sunal gbı yakamıza kırmzı gul mu taksak acepppp hahahhahahhaha
stres yapmamaya çalış cnm soğan incir kürünüde uygula değerin düşer bebeşinde olur inş)
hahahaa koptum kıss
zten belkıde yan yana otruruz ama tanıyamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?