Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

daha erken bebeğim günümüzde bakarız bende bakcam 2 gün sonra varsada yoksada napalım allahtan hersey ölümde doğum da elbet bir gün olucak ha hayır ha bir sene sonra allah vercek hepimize eminim bundan

Gelsin ama artik yedim bitirdim kendimi her ay stres stres kafayi yemek uzereyim :-(

Gelsin ama artik yedim bitirdim kendimi her ay stres stres kafayi yemek uzereyim :-(

stres yapma bebeğimmm diyelim ki hemen hamile kaldın o zmn allaha bu kadar dua edip şükrede bilecekmiydin hyr bak allaha şükür bebeğimiz olmadıkca duamız eksilmiyor dilimzden vardır bundada bir hayırrr sabretcez rabbimin güzel hediyelerine kavuscazz inşallahhh

hayırlısı olur inşallah herkes içi elacım üze kendini sağlam ve güçlü dur bi bakayım buradan göreyim seni...hakkımızda hayırlısı olur inşallah tatlışlarım...

bnde yarın gtcem abla doktora aslında 29dayım ama doktorum gecen gun 27deydı oraya gttm btun herseyın tam gtcen abla hsg snucun kan snuclarn sperm snucu hep yannda olsun sperm snucunu ılk once urolojıye goster abla snucu aldgn yere sor nasl ıyımı dye

Simdi bile hep sukrediyorum hayatim zaten ama sende biliyosun ki can cok aciyo...

hmm anladım canım senin dr adı ne??

Simdi bile hep sukrediyorum hayatim zaten ama sende biliyosun ki can cok aciyo...

acıyo canım coook acıyooo benım 26 aydır o dkar cok acıyo kı ama allahtan umut kesilir mi sen söyle bak sana bir şey anlatayım =Bir gün bir adam ölmüş ama adam münafık çok kötü herkese zararı dokunmus bır insan iki melek koluna girmiş bunu cehennem e götürüyorlarmış buda ıkı adımda bir arkasına dönüp bakıyormuş tam cehennemın kapısında tekrar donup bakmıs meleklerde nedn bakıyorsun demişler oda allahımdan umut kesilmez onu bekliyorum demiş ve allah onu umudunu kaybetmediği için mükafatlandırmış cennetine buyur etmiş.

no strest balımm yes bebişşş

hsg nı kım cektı abla hangı doktor ordakı amcayı gordun mu cok ıyı dmı msa84 ablamda sevmstı o amcayı hanı etek verp odaya gt dyo ya o amca bde hsg cekerkn basında dryoya o amca

bnm doktorum rana ozelc cok ıyı hep bna gel ddı yarın ne dye gtceksın hastaneye abla kacta gtcen

sabh gidecem sat 8 gibi cıkarım evden hst gedecem hemn ilk sperm testini alcam sonra poliklinige gidecem bnde ranaya isteyim ozamn ii dktorsa

hsg nı kım cektı abla hangı doktor ordakı amcayı gordun mu cok ıyı dmı msa84 ablamda sevmstı o amcayı hanı etek verp odaya gt dyo ya o amca bde hsg cekerkn basında dryoya o amca

hsg mi genç bi kıs vardı o yaptı genç bide asistandı galiba o vardı yaşlı amca dışardaydı benm cd de sorun cıkmıştı vermemişti bilgasr o yardımcı oldu çok ii biri

stres yapmamaya çalış cnm soğan incir kürünüde uygula değerin düşer bebeşinde olur inş )

inşallah bu ay stres yoook :129: bu arada ovulasyon testi kırmızılar bittikten ne kadar süre başlanmalı sabah ilk idrar şartmı biriniz anlatabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…