Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tek çizgi gormektense kirmizilari goreyim daha iyi...yoruldum artık...v18 ay oldu dileğim onca ilaç iğne tedavi yordu beni

Seni o kadar iyi anliyorum ki belki su zamana kadar 50tane test yapmisimdir dusune biliyomusun hergun deli gibi test yapiyodum delirmis gibi anca topladim kendimi ama gene olmuyo benimde kendimi toparlamam hic kolay olmadi ama bi yerden baslamak zorundayiz sen bilirsin neyi istiyosan onu yap bebegim ama sukrekcez bu durumumuza bebegimiz olmasada sukredecez...

Testim var canlarda yapmak istemiyorum ya lütfen

kizzzz gaz verme banaaa

Hicranim gerçekten bak. Hani bu ay olmadı deyip test yapmioar ya adet olcm nasil olsa deyip düşünen ler sonunda hep hayırlı haber alir yâ onun gibi buda. Biseyi çok istrrsin olmaz artık umudu kesersin yaptgin seyleri yapmamaya baslarsin o amac icin inadina o amacın gerçekleşmiş olur. En azından bana hep böle olur:))

Mik mik yaparken nasil uzerimizde tasicaz ben onu cozemedim o yuzden yataga koysak olmazmi diye sordum hayatim ..

nuska şeklinde yap cnm kolye gibi tak yada iç çamaşırını çıkarma gögüsün içine koy ne biliyim bul bi çare ama üzerinde taşı eğer cnm bunları yapamam diyosan başka şeylerde biliyorum istersen onları paylaşım nedersin

Ozelden msj at istersen hayatim

P.tesi tam 15.gunum canim yani p.tesi olmazsam hamis miyimdir diyosun hic adet belirtim falanda yok suan gribim cok kotu zaten. P.tesi tahlil yapacak doktor bakalim insallah hamisimdir sende belirti olmusmuydu hic hayatim

Evet canım

Trafik burnuma çok pis kokmuştu birde kızarmış tatlı olur adı müşebbek çok severim oysa ki tatlıcının önünden geçerken o kokuyu duyunca midem altüst oldu,o an anladım zaten
göğüsucum kopacak gibi acıyordu
Birde 2 gün süren lekelenmem olmuştu

Karnım çok sancılandı, gerildi ..

Hey gidi günler şimdi hayali ile yaşıyorum ,düşükten sonra bir daha hamile kalamadım ki ben

yok canım ya vermek isterdım ama kan değerleri düşmüş

hiç iii değilim kAÇ gündür panik atak nöbetleriyle uğraşıyorum işe gelmek istemiyorum ya sankı üzerimde bi ton yük var

Anliyorum hyatim seni ufff bu durumlarda ne desek o kadar bos ki sabir bebegim sabir derdi veren mevlam dermaninida verirmis :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…