Testim var canlarda yapmak istemiyorum ya lütfen
tek çizgi gormektense kirmizilari goreyim daha iyi...yoruldum artık...v18 ay oldu dileğim onca ilaç iğne tedavi yordu beni
kigizzzz kocam gec gelicek bende niyetliyim zaten kutlama felan olmaz yanee en iyisi bugun yapmayim ben
o kadarını bilmiyorum cnm ama üzerinde taşırsan daha iyi olur hamiş kalana kadar
as cnmmm hg güzel haberler ver bize :26:
slm kızlar nasılsınız
Testim var canlarda yapmak istemiyorum ya lütfen
kizzzz gaz verme banaaa
O psikolejiyi cok iyi anliyorum hayatimanlayışın için teşekkür ederim canım
slm kızlar nasılsınız
Mik mik yaparken nasil uzerimizde tasicaz ben onu cozemedim o yuzden yataga koysak olmazmi diye sordum hayatim ..
yok canım ya vermek isterdım ama kan değerleri düşmüşas cnmmm hg güzel haberler ver bize :26:
İyiyiz sekerim sen nasilsin bakalim
nuska şeklinde yap cnm kolye gibi tak yada iç çamaşırını çıkarma gögüsün içine koy ne biliyim bul bi çare ama üzerinde taşı eğer cnm bunları yapamam diyosan başka şeylerde biliyorum istersen onları paylaşım nedersin
kigizzzz kocam gec gelicek bende niyetliyim zaten kutlama felan olmaz yanee en iyisi bugun yapmayim ben
P.tesi tam 15.gunum canim yani p.tesi olmazsam hamis miyimdir diyosun hic adet belirtim falanda yok suan gribim cok kotu zaten. P.tesi tahlil yapacak doktor bakalim insallah hamisimdir sende belirti olmusmuydu hic hayatim
yok canım ya vermek isterdım ama kan değerleri düşmüş
hiç iii değilim kAÇ gündür panik atak nöbetleriyle uğraşıyorum işe gelmek istemiyorum ya sankı üzerimde bi ton yük var
anliyorum canim ins nasip bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?