Hayatim cok guzel yazmisin cift cizgiyi gorek artik :-Dben yazdım ben yazdımmm
benım adam almaz ama ben faturaya ek net paketi yaptırırım yavrum duramam siz olmadan alıştım size
Hayatim cok guzel yazmisin cift cizgiyi gorek artik :-D
Aperinnnnnnn bebegimmmmm yap yap olmaz oyle bizde seni ozlerizzz
Ohhh sarkimizda super bebegim :-*
Beni sewmiyomusun dunurcuum ya aperin sana aperin hiiiihhh .. :-D
Yessss bebissss :-Devettt görelimmm görelim görelimmmmm
seviyorum dünürüm yaaa insan dünürünü sevmez mi ayrım yok hepinizi aynı ölçüde seviyorum dünüşümm:*
Yessss bebissss :-D
Canim canim canimmmmm muaaaaa :-*
geçen ay senin kimyasal geçirmen beni çok etkilemişti ondan hep aklımdasın canım allahım hayırlısını yazsın inşallah olur bu ayy bebeğimmm çok seviyorum hemdeee çook
bu arada çoook güzelsin bebeğimmm
Aminnnn cnm inşallah. Ama ben inanıyorum bu ay degilse allahın izniyle bidahaki ay mutlu haberleri verecem size. Rabbim hepimizin melegini versin sagsalim inşallah
Bugünkü test de negatif çıkınca kendimi sert kahveye verdim hamilelik şüphem olduğundan günlerdir kahve icmiyordum...
bu ayı da boş geçirmenin iyi yanlarını görmek, üzülmemek lazım dimi kızlar
matematik ne zor birşey yaa
Salaaaammmm
Salaaaammmm
Merhaba kızlar ya ben bişey sorcam sizlere..benim adet döngüm 30 ama geçen ay 36.gun gecikerek oldum yani 6 gün gecikti ...şimdi bu ay 30.günü mu 36.günü mu baz alıp hesaplamalıyım
kızlar önemli bir şey söylüycem size eğer tıbbi bir rahatsızlığı yok ise çocuk istiyorsa bir kadın öğlen saatlerine yakın bir saatte temiz bir kağıda 110 defa Bismillahirrahmanirrahim yazıp üzerinde taşıyıp eşiyle birlikte olursa hamile kalırmiş yapalım mı nedersiniz?:44:
nie kiiigizzzSalaaaammmm
Hicran aklim hep sende hee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?