Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayy nasil geccek bakalim bes haftaa

allah razi olsun canimmm benim teşekkür edrim darisi basina ins rabbim sanada gostersin

ayyyyyyy hicranımmmmmmmm çokk sevindim inanki tüm samimiyetimle yazıyorum kendime olmuş kadar sevindim ben sana nedemiştim benden önce hamiş kalıcaksın demiştim bak oldu ..........
içimde garip bir duygu var diyordun bak demekki malum olmuş tatlım......oyyy oyyy hicranım anne mi olacak ayyyyy hala inanamıyorum tatlım yaaaaaaa

ayyy evde olsam saat 10 a kadar kalırdım konuşurdum ama fazla duramayacağım maalesef ....... kocişinin hhaberi var mı hicranım nededi ne yaptııı

teşekkür ederim canım darısı başına olsun insssss bugun evde olsaydin keske kinusurduk neyse bakalım

Esime daha söylemedim gelince soylicem

maalesef bir yere verilmiş sözüm var gitmek zorundayım tatlım yoksa seni bırakmazdım emin ol !!!!!!!!
aksilikler üst üste geliyor bu aralar beni buluyor maleseff

iyi akşamlar hayırlı olsun sağlıklı gebelik ve hayırlı doğumlar dilerim RABBİM kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde bat pazartesi inşallah bende yazarım buraya fotosunu çekip koyarım

eeeeeeeeeeee anlatsana testi ne zaman yaptın ?????????erken gebelik testlerinden mi aldın

yok canim evde olan testlerden yaptim gece 3te yattim sabah 7de uyandim döndüm durdum kalktim testi yaptim o saatte.iste cıktı

hımmm anladım canım !!!!!! ay inanki çok sevindim hemde bir gün gecikmeyle yaptın testi sanırsam !!!!!!çıkması mucize bence
ben 6. günü yapmıştım negatif çıkmıştı bende dün gece söktürücüye başladım adet olayım doktora atacağım kendimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…