- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
ezanada az kaldi corbami yaptim yemegimi yerim birazdan
folik asiti gecen grip olunca birakmistim b12yuzunden.bugun basliyorum tekrar otucta tutmam zaten canim uzanirken ayagimi uzatip yatamiyorum illa dizimi kircam kasik agrim artiyo uzatinca
hicranim sen oruclumusun canim??kac gundur tutuyon?ezanada az kaldi corbami yaptim yemegimi yerim birazdan
ağrılar normal cnm bi de oruçlusun yorgun düştü vücut, hormonlar değişiyo, başlarda benim kasık ağrım da aşırı fazlaydı acaba düşük mü yapıyorum diye doktora koşmuştum hatırlasana...endişelenme sakın...kafana bişi takılırsa sor bana
normal cnm, 2'li test 11-12 veya 13. hafta civarı yapılıyo yaaa, ben de 12.haftamda gidecem tekrar.
Bebegm gzn aydn telden gryorum agladm nrdyse ck mtlu oldum darısı bze olsun<3Yemegimi yiyim cvplicam canlar
allah razi olsun canimmm benim teşekkür edrim darisi basina ins rabbim sanada gostersinfolik asiti gecen grip olunca birakmistim b12yuzunden.bugun basliyorum tekrar otucta tutmam zaten canim uzanirken ayagimi uzatip yatamiyorum illa dizimi kircam kasik agrim artiyo uzatinca
Hicraniiiimm sana bakmak icin girdimmmm veeee inanamiyorumm.
O kadar mutlu oldum kii.rabbim beklemenin mukafatini verdi sana.
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim.
Cokkk mutluyum yaa ne guzel bi haber buu
evet canim sali carsamba cuma cumartesi tuttum bu haftafolik asiti gecen grip olunca birakmistim b12yuzunden.bugun basliyorum tekrar otucta tutmam zaten canim uzanirken ayagimi uzatip yatamiyorum illa dizimi kircam kasik agrim artiyo uzatinca
hicranim sen oruclumusun canim??kac gundur tutuyon?ezanada az kaldi corbami yaptim yemegimi yerim birazdan
canimmm darisi basina insss teşekkür edrim... Senunde asilaman hayirli olsun inss rabbim sanada yasatsin bu duyguları
teşekkür ederim canım darısı başına olsun insssss
teşekkür ederim canım darısı başına olsun insssssbugun evde olsaydin keske kinusurduk neyse bakalım
Esime daha söylemedim gelince soylicem
tmm cnm git sonra bol bol konusuruz
Bis geldiiiikkkilk cicilerimizi aldim pek istedigim gibi bisey bulamadim ama olsun sonra cok.cok alicam nasilsa...
Lilim resim istemisti.... Hep pembe mavi var ya guzel seyler..bende sari aldim artik
aminn canim.........
yok canim evde olan testlerden yaptim gece 3te yattim sabah 7de uyandim döndüm durdum kalktim testi yaptim o saatte.iste cıktı
teşekkür edrim canim darisi basinaaaa
yok canim evde olan testlerden yaptim gece 3te yattim sabah 7de uyandim döndüm durdum kalktim testi yaptim o saatte.iste cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?