Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canim cift cizgiyi gordum sanirim anne oluyoruuuummm

hemen yemeğini yiyosun, kendini fazla yormuyosun, şimdiden süt ve yoğurt tüketmeye başlıyosun, folik asit kullanmaya başlayabilirsin günde 3 kez, kan testini p.tesi ve çarşamba yaptır cnm hatta cuma da tekrarlayabilirsin. takip için gerekli biliyosun her defasında yaklaşık 2 kat artmalı. Oruca da biraz ara versen iyi olur cnm, şimdi çok daha fazla acıkacaksın malum. ayy ben bile heyecan yaptım, darısı hepinizin başına canlarım.

bebisim bugun agrim daha fazla... Yoksa ben mi öyle hissediyorum ki

ağrılar normal cnm bi de oruçlusun yorgun düştü vücut, hormonlar değişiyo, başlarda benim kasık ağrım da aşırı fazlaydı acaba düşük mü yapıyorum diye doktora koşmuştum hatırlasana...endişelenme sakın...kafana bişi takılırsa sor bana

Coook tesekkur ederm yaa) bi daha 5hafta sonra goruscez dedi normal mi senceee??

normal cnm, 2'li test 11-12 veya 13. hafta civarı yapılıyo yaaa, ben de 12.haftamda gidecem tekrar.

folik asiti gecen grip olunca birakmistim b12yuzunden.bugun basliyorum tekrar otucta tutmam zaten canim uzanirken ayagimi uzatip yatamiyorum illa dizimi kircam kasik agrim artiyo uzatinca

Hicraniiiimm sana bakmak icin girdimmmm veeee inanamiyorumm.
O kadar mutlu oldum kii.rabbim beklemenin mukafatini verdi sana.
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim.
Cokkk mutluyum yaa ne guzel bi haber buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…