senin hamileligin nasil gecti cnm
söyledim coook yakinda gelecekmis annesiiio bebek o gobuse gelecek arkadas
Gelsin soyle bebisine benim bebegime soylesin gelsin artik hayatim
senin hamileligin nasil gecti cnm
yok hayatim oglun var ya onu diyorum
yok hayatim oglun var ya onu diyorum
ayy komik geldi canim kiz deyip oglan olasi.... Yuzmek doğumu kolaylastiriyor diyorlar... Ye eksiyi dogur ayseyi derler sende tersi olmus
ayy komik geldi canim kiz deyip oglan olasi.... Yuzmek doğumu kolaylastiriyor diyorlar... Ye eksiyi dogur ayseyi derler sende tersi olmus
inss.benimde anlatacagim boyle guzel bi dogum hikayem olur
inss.benimde anlatacagim boyle guzel bi dogum hikayem olur
bunu cok kisiden duydum canim gece emzirirken cok dikkat etmek gerekli...... Biliyo musun benim anneminde dogumu yaklasmis babaannem çok titiz bi kadindir bi gun sabahtan akssma kadar çamaşır yikamislar sonra gece annemin sancisi tutmuş dogumu olmus ama kardesim yasamiyomus ölü doğmuş sonra uzerine bi carsaf ortmusler bi kenarda bekliyomus hemsire morga goturelim demis halam almis kucagina uzerine ortulen.beze idrarini yapmis öyle anlamışlar yasadigini
bunu cok kisiden duydum canim gece emzirirken cok dikkat etmek gerekli...... Biliyo musun benim anneminde dogumu yaklasmis babaannem çok titiz bi kadindir bi gun sabahtan akssma kadar çamaşır yikamislar sonra gece annemin sancisi tutmuş dogumu olmus ama kardesim yasamiyomus ölü doğmuş sonra uzerine bi carsaf ortmusler bi kenarda bekliyomus hemsire morga goturelim demis halam almis kucagina uzerine ortulen.beze idrarini yapmis öyle anlamışlar yasadigini
mucize yani onun suan yasamasi morga goturselerdi soguktan ölürdü yiyecek ekmeği varmış demek ki
mucize yani onun suan yasamasi morga goturselerdi soguktan ölürdü yiyecek ekmeği varmış demek ki
görüşürüz canim kib opuyorum srni
ii aksamlar zeycanim sabah test yaptim veeeeeee ikinci cizgiiiii
ii aksamlar zeycanim sabah test yaptim veeeeeee ikinci cizgiiiiigaliba anne oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?