Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok hayatim oglun var ya onu diyorum

hm pardon canım ben çok limon yedim kilo kilo sonra cok güzelşmiştim kız olursa cirkin oluyosun erkk olunca güzelleşiyon ve ben salı günü denize gittim cuma doguma gitmiştim bide 4 kere ultrsyona girdim hep kıs demişti dr ogln süpriz oldu bna

ayy komik geldi canim kiz deyip oglan olasi.... Yuzmek doğumu kolaylastiriyor diyorlar... Ye eksiyi dogur ayseyi derler sende tersi olmus

evt canım yaa egerki başka dogum olsaydı deişti derdim sancı odasında tektim dogumda tektim annem dedi kıss cocugu deiştrdilermi dedi iceri baktı vlla tektim ebe hemsire dr vardı sadece evt yüzme ii geldi cabuk oldi hemencik hani derler ya anan seni cuma günü dogurmuş diye öle oldu cuma saat 20,55 de oldu 3kilo 600 gıram ben cok limon yedim hep ekşi yedim bide tuzlu cok yedim migde bulntımda günlerim azaldıgında cok olmuştu ekmek içi yedim hep

ayy komik geldi canim kiz deyip oglan olasi.... Yuzmek doğumu kolaylastiriyor diyorlar... Ye eksiyi dogur ayseyi derler sende tersi olmus

inss.benimde anlatacagim boyle guzel bi dogum hikayem olur

inşş canım inş bizde güleriz bol bol haa bir gün ne oldu yeni dogum yaptım gece balkonda yatıyoz oglum aglamış emziriyomuşum uyuya kalmışım anem geldi bi bagırdı cocuk ölmüş diyee aklım cıktı baktık mosmor olmuş gögsüm burnunu kaptmış buna dikkatt ett emiii sonra annm kıcını sıka sıka nasl olduysa agladı ALLAH korusun kuzumu kaybediyodumm

bunu cok kisiden duydum canim gece emzirirken cok dikkat etmek gerekli...... Biliyo musun benim anneminde dogumu yaklasmis babaannem çok titiz bi kadindir bi gun sabahtan akssma kadar çamaşır yikamislar sonra gece annemin sancisi tutmuş dogumu olmus ama kardesim yasamiyomus ölü doğmuş sonra uzerine bi carsaf ortmusler bi kenarda bekliyomus hemsire morga goturelim demis halam almis kucagina uzerine ortulen.beze idrarini yapmis öyle anlamışlar yasadigini

bunu cok kisiden duydum canim gece emzirirken cok dikkat etmek gerekli...... Biliyo musun benim anneminde dogumu yaklasmis babaannem çok titiz bi kadindir bi gun sabahtan akssma kadar çamaşır yikamislar sonra gece annemin sancisi tutmuş dogumu olmus ama kardesim yasamiyomus ölü doğmuş sonra uzerine bi carsaf ortmusler bi kenarda bekliyomus hemsire morga goturelim demis halam almis kucagina uzerine ortulen.beze idrarini yapmis öyle anlamışlar yasadigini

amannn ALLAH korusun bacım dikat ett şükürler olsun ki farkına varmışlar çok kötü yaaa:18:

neyse bna müsade koçişim geldi yemk hazırlıcam hicranım tekrar gözün aydın balım darısı isteyen herkezin basına inşşşş yarın anlatrsn nasl süprz yaptını neler oldugunu kocan nasl heyecnlandını grş herkez ALLAHA emanettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…