Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok sevindim canım,ne güzel duygular yaşamışsın,Allah tamamına erdirir inşallah.

Son düzenleme:
kızlaarr bende bebiş istiyorum ama siğil tedavısı oluyo eşim. yanı daha dıkkatlı olmamız lazım ama artık bı bebıs sart oldu

kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorm

Hoşgeldin canım.

yarin uzun uzun yazicam meleğim eşim geldi

Canım öncelikler hayırlı olsun, gözün aydın, allah kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı ve uzun ömür yaşasın, güzel ve kocaman yürekli olsun, hem annişine benzesin hem babişine............. Ay hepsi dilimin ucundaymış meğerse. Tek çırpıda yazıverdim.
Eşine anlattığın kısımla ilgili tüm detayları istiyoruz. Bence alabiliyorsan kesinlikle videoya al. Çok güzel bir hatıran olur.

eşine sürpriz yapacak canım haberi yok daha 2 haftadır kasıbn ağrıları batması ve şeffaf renk te akıntısı wardı

Ya benim de bu ay ovulasyondan 2-3 gün sonra şeffaf akıntım oldu. Sürekli kasıklarımda ağrılar oluyor. Önemsememiştim. Daha önce oluyor muydu dikkat etmemiştim. Şidi sen söyleyince bi garip oldum. Benim BAT'a 8 gün var. Olabilir mi ki?

hoşbulduk canım inş en yakın zamanda anne oluruz şu buhranlı günler tatlı bi anı olarak kalır

kasiklarinda agri oluyorsa onemse canim kasik agrisi bence bebisin olusumdaki en buyuk guzel agri.. ben gunu birlik bildigimden vucudumu sende vucudunu dinle canim ve fazla yorma kendini... tutunsun bebis..

Olabilir tabikide canim umidini yitirme bebisin insallah seninledir

benim de canım aynı gün, ama ben sanki bu ay erken olcakmısım gibi hissediyorum.
listeye beni de ekler misinizzz

Canim listemiz yok grup annemiz bi zaman girmicek o yuzden listemizde yok benimde hic sancim yok kizlar korkuyorum o yuzden yerlesirken sanci olurmus

Olabilir tabikide canim umidini yitirme bebisin insallah seninledir

kasiklarinda agri oluyorsa onemse canim kasik agrisi bence bebisin olusumdaki en buyuk guzel agri.. ben gunu birlik bildigimden vucudumu sende vucudunu dinle canim ve fazla yorma kendini... tutunsun bebis..

Tatlışlar ağzınızdan bal damlıyor. Bu ay pek ümidim yok salında öyle aman aman çalışmadık Ama rabbim dilerse olur tabi ki. Kendimi dinlemem konusunda çok haklısın. Bebek düşünmeden önce hiç bilmezdim vücudumda neler oluyor diye. Şimdi yavaş yavaş anlamaya başladım.

Canım iyi geceler nasılsın benim bat yarın bende batma yok canım ya sanırım bu ay yok bende bişi ama akıntım var çok yogun ve sarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…