hicranım anlat şu işi daha eşinin haberi yokmu nasıl oldu ....belirti varmıydı:26:rabbimin izniyle niye gormeyesin melegim
yarin uzun uzun yazicam meleğim eşim geldi
hicranım anlat şu işi daha eşinin haberi yokmu nasıl oldu ....belirti varmıydı:26:
eşine sürpriz yapacak canım haberi yok daha 2 haftadır kasıbn ağrıları batması ve şeffaf renk te akıntısı wardı
Canlar yarim saat önce uyuyamadim ve test yapmaya karar verdim elim ayagim titriyor inanamiyorum hala yaa hayal mi goruyorum uyku sersemi yoksa ikinci cizgi mi yaaaa...rabbim insss en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu... Gozlerimden yaslar istemsiz akiyo esim hic biseyden habersiz yanimda uyuyo... Inanamiyorummmmm....
suprizzz nasil oldu esin ne tepki verdi heeeeeeeeeeeeeeeeeepsini bekliyoruz hicranimyarin uzun uzun yazicam meleğim eşim geldi
kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorm
eşine sürpriz yapacak canım haberi yok daha 2 haftadır kasıbn ağrıları batması ve şeffaf renk te akıntısı wardı
Hoşgeldin canım.
Canım öncelikler hayırlı olsun, gözün aydın, allah kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı ve uzun ömür yaşasın, güzel ve kocaman yürekli olsun, hem annişine benzesin hem babişine............. Ay hepsi dilimin ucundaymış meğerse. Tek çırpıda yazıverdim.
Eşine anlattığın kısımla ilgili tüm detayları istiyoruz. Bence alabiliyorsan kesinlikle videoya al. Çok güzel bir hatıran olur.
Ya benim de bu ay ovulasyondan 2-3 gün sonra şeffaf akıntım oldu. Sürekli kasıklarımda ağrılar oluyor. Önemsememiştim. Daha önce oluyor muydu dikkat etmemiştim. Şidi sen söyleyince bi garip oldum. Benim BAT'a 8 gün var. Olabilir mi ki?
Hoşgeldin canım.
Canım öncelikler hayırlı olsun, gözün aydın, allah kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı ve uzun ömür yaşasın, güzel ve kocaman yürekli olsun, hem annişine benzesin hem babişine............. Ay hepsi dilimin ucundaymış meğerse. Tek çırpıda yazıverdim.
Eşine anlattığın kısımla ilgili tüm detayları istiyoruz. Bence alabiliyorsan kesinlikle videoya al. Çok güzel bir hatıran olur.
Ya benim de bu ay ovulasyondan 2-3 gün sonra şeffaf akıntım oldu. Sürekli kasıklarımda ağrılar oluyor. Önemsememiştim. Daha önce oluyor muydu dikkat etmemiştim. Şidi sen söyleyince bi garip oldum. Benim BAT'a 8 gün var. Olabilir mi ki?
Hoşgeldin canım.
melekim kuzum buldum seni heheheh
benim de canım aynı gün, ama ben sanki bu ay erken olcakmısım gibi hissediyorum.BAT'ım 21 kasım 6 gün var
benim de canım aynı gün, ama ben sanki bu ay erken olcakmısım gibi hissediyorum.
listeye beni de ekler misinizzz
Olabilir tabikide canim umidini yitirme bebisin insallah seninledir
kasiklarinda agri oluyorsa onemse canim kasik agrisi bence bebisin olusumdaki en buyuk guzel agri.. ben gunu birlik bildigimden vucudumu sende vucudunu dinle canim ve fazla yorma kendini... tutunsun bebis..
kasiklarinda agri oluyorsa onemse canim kasik agrisi bence bebisin olusumdaki en buyuk guzel agri.. ben gunu birlik bildigimden vucudumu sende vucudunu dinle canim ve fazla yorma kendini... tutunsun bebis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?