inş gelmezde canım güzel haberleri verirsin bize. ben iyim canım bebek olsun diye uğraşıyorum sen sabırlısın ama ben bugün test yaptım sabah daha 6 gün var biliyorum ama dayanamadım testende bişey anlamadım aslında resmini koyucaktım uraya ama çekindim(
bugun sabah kan testi yaptirdim canim 126.4 cikti elhamdülillah
canım bazı şeyleri sabırsız davranarak ve çok önemsediğimizden elde edemiyoruz ben geçen ay ve bu ay çok umarsız bi okadar da düşünmedim geçen ay kimyasal geçirdim bu a ise onun etkisi olabileceğini düşünüyorum ama serap arkadaşım kimyasaldan hemen sora hamile kaldı bilmiyorum şuan ama ben test yapmıycam kıslar sende çok önemseme bence Rabbim gönlüne göre versin inşallah...
kıslarr bişi söleyinnn nolurr cok korktum ve üzüldüm yıkıldımm03.09 2013 deki kan sonucum bu
tsh2.32 n 0,4 4,2
fsh3.83 1.79 luteal 3.85-8.78 folikuler faz 4.54-22.51 siklus 16.74-113.6post menapoz nolurr bi cvp
darisi basina olsun ebrucummmm....geçmez bu günler ya
canım adet velirtileri ile birbirine benziyor zaten.. merak etme içini ferah tut.. hicranada çok ısrar etmiştim test yap diye sanada ısrar ediyorum.. :)
bacımmmmmmmmmmm olurmu esf yardımın oldu iyiki dedin bunu iice ögrenmiş oldum dr dediki seb bi ilç kulanıyomusun dedi yasına göre yüksek buldum dedi tekrar adetn 3. günü kan alalım emn olalım dedi gidecem yine inş bakalım o arkadasnada üzüldüm RABBİM YAR yardımcısı olsun inşşşSeni üzmek istemedim Azabım yaa, beni affet
Testin adetin 3. günü yapılması lazım, günü önemli ,belki de testi yapan hatalı yapmıştır. Tekrar adet olunca bir daha baktır ama mutlaka 3. günü
Bu konuyu bende bilmezdim: 7,5 yıldır çocuk sahibi olamayan bir arkadaşım " ablacım nolur FSH değerine bak, o çok önemli benim ki çok yüksek ve düşürecek ilaç yok" demiş ti 1,5 yıl önce.
O'na faydam olur mu ki diye araştırmıştım bu konuyu
NOT: Geçen hafta 2. tüp bebek denemesi de negatifle sonuçlanmış, Cumartesi beni arayıp ağlayarak anlattı..
canım sen inançlı bi insansın hakkından ne hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin olumsuz düşünme yok dualarımdasınız üzülmeede yok anlaştık mı_??
selammmmm :)))))
darisi basina olsun ebrucummmm....geçmez bu günler ya
dua ediyorum canim...ins o lekeler kırmızıya dönüşmez....sende bana dua et değerim artsin
cepten yaziyom smile yapamiyom . kucaklasmak isterdim ama
off o degerler 03.09da idi buda ayın 3 de vermiştim fsh3,5 lh 1.42 prl 6.89 tsh 1.25 E135
bacımmmmmmmmmmm olurmu esf yardımın oldu iyiki dedin bunu iice ögrenmiş oldum dr dediki seb bi ilç kulanıyomusun dedi yasına göre yüksek buldum dedi tekrar adetn 3. günü kan alalım emn olalım dedi gidecem yine inş bakalım o arkadasnada üzüldüm RABBİM YAR yardımcısı olsun inşşş
aminnnnnnnnn bacımmm aminnn senin yazılarını takip ediyom bnce sen bu belirtilerin bebiş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
dua ediyorum canim...ins o lekeler kırmızıya dönüşmez....sende bana dua et değerim artsin
zeycanim ben kan sonucuma ragmen hala inanamiyorum ya akintim haka devam ediyor adet oluyorum saniyorum
Ben mi yanlis biliyorum sen niye uzuluyon bu degerler cok guzel
dun sabah kustum canim bugumde miden yaniyo... Yakinda başlar belirtiler
Yok gülüm benim yüzümden üzüldü, FSH I 35 yazmıştı cuma günü , oysa ki 3,83 müş çok şükürr
zeycanim ben kan sonucuma ragmen hala inanamiyorum ya akintim haka devam ediyor adet oluyorum saniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?