Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bazı şeyleri sabırsız davranarak ve çok önemsediğimizden elde edemiyoruz ben geçen ay ve bu ay çok umarsız bi okadar da düşünmedim geçen ay kimyasal geçirdim bu a ise onun etkisi olabileceğini düşünüyorum ama serap arkadaşım kimyasaldan hemen sora hamile kaldı bilmiyorum şuan ama ben test yapmıycam kıslar sende çok önemseme bence Rabbim gönlüne göre versin inşallah...

amin canım herksin ama inş hamilesindir inşş....

kıslarr bişi söleyinnn nolurr cok korktum ve üzüldüm yıkıldımm 03.09 2013 deki kan sonucum bu
tsh2.32 n 0,4 4,2
fsh3.83 1.79 luteal 3.85-8.78 folikuler faz 4.54-22.51 siklus 16.74-113.6post menapoz nolurr bi cvp

Ayy aşkolsun Azap yaaaaa

Sen ogün FSH 35 yazmıştın ,beni de korkuttun

burda 3,83 yazmışsınnnn

Ayy bu çok güzel yaa ,öldürdün beni üzüntüden alacağın olsunnnn

canım adet velirtileri ile birbirine benziyor zaten.. merak etme içini ferah tut.. hicranada çok ısrar etmiştim test yap diye sanada ısrar ediyorum.. :)

tatlım totemim var yapmıycam kusura bakmazsın değil mi çünkü kimyasalın etkisi olabileceğini düşünüyorum hala yada adet olucam die biraz zaamana ihtiyacım var beni anlarsan çok mutlu olurum...

bacımmmmmmmmmmm olurmu esf yardımın oldu iyiki dedin bunu iice ögrenmiş oldum dr dediki seb bi ilç kulanıyomusun dedi yasına göre yüksek buldum dedi tekrar adetn 3. günü kan alalım emn olalım dedi gidecem yine inş bakalım o arkadasnada üzüldüm RABBİM YAR yardımcısı olsun inşşş
canım sen inançlı bi insansın hakkından ne hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin olumsuz düşünme yok dualarımdasınız üzülmeede yok anlaştık mı_??

aminnnnnnnnn bacımmm aminnn senin yazılarını takip ediyom bnce sen bu belirtilerin bebiş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kuzum hepiniz öle diosunuz ama ben daha inandıramadım bu durumua kendimi diorum ya ya kimyasaldan dolayı ya da adet yada üşüttüm bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…