Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıslarr bişi söleyinnn nolurr cok korktum ve üzüldüm yıkıldımm 03.09 2013 deki kan sonucum bu
tsh2.32 n 0,4 4,2
fsh3.83 1.79 luteal 3.85-8.78 folikuler faz 4.54-22.51 siklus 16.74-113.6post menapoz nolurr bi cvp

canım bugün ikinci gün geçeli ama test felan yapmıycam cuma doktora giderim eğer gelmezse kırmızılar...sizler nasılsınız_???

inş gelmezde canım güzel haberleri verirsin bize. ben iyim canım bebek olsun diye uğraşıyorum sen sabırlısın ama ben bugün test yaptım sabah daha 6 gün var biliyorum ama dayanamadım testende bişey anlamadım aslında resmini koyucaktım uraya ama çekindim (

kıslarr bişi söleyinnn nolurr cok korktum ve üzüldüm yıkıldımm 03.09 2013 deki kan sonucum bu
tsh2.32 n 0,4 4,2
fsh3.83 1.79 luteal 3.85-8.78 folikuler faz 4.54-22.51 siklus 16.74-113.6post menapoz nolurr bi cvp

Tam degerleri bilmiyorum ama sonuclarin guzel. tsh fsh var lh yok mu

tatlım nasılsın...ben kimyasaldan dolayı gecikme yaşadığımı düşünüyorum bide hasta olcam gibi ya....hakkımızdan hayırlısı

canım adet velirtileri ile birbirine benziyor zaten.. merak etme içini ferah tut.. hicranada çok ısrar etmiştim test yap diye sanada ısrar ediyorum.. :)

yani şimdi bende ümit yokmu anne olamıcasm mı hamile kalamıcam mıı ALLAHım çok kötü oldum şimdi bennnnnnnnnnnnnn

Seni üzmek istemedim Azabım yaa, beni affet

Testin adetin 3. günü yapılması lazım, günü önemli ,belki de testi yapan hatalı yapmıştır. Tekrar adet olunca bir daha baktır ama mutlaka 3. günü

Bu konuyu bende bilmezdim: 7,5 yıldır çocuk sahibi olamayan bir arkadaşım " ablacım nolur FSH değerine bak, o çok önemli benim ki çok yüksek ve düşürecek ilaç yok" demiş ti 1,5 yıl önce.
O'na faydam olur mu ki diye araştırmıştım bu konuyu

NOT: Geçen hafta 2. tüp bebek denemesi de negatifle sonuçlanmış, Cumartesi beni arayıp ağlayarak anlattı..

Son düzenleme:
canim folbiolu bende kac aydır kullanıyordum bu ay birakmistim artik sıkıldım çünkü.... Çift çizgiyi görünce tekrar başladım... Sen saymaya devam et canim inssss olacak

Ama onculer geldi pembe pembe benim diger hamilelikte kahve akintim oluyodu. Gece yaramazlik yaptik. sabahtan beri temizlik yapiyom. tam gelene kadar umudumu kesmicem ama geliyo galiba. bana dua et tatlim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…