- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
abla blmyom kı hamıleyken alt tarfn ıçı segırır mı
yaa elam yeni ası yaptılar belki ilerliyodur ondan dır bilmiyom ki bacım inşş
Daha iyi olmus canim keseyi gorursun insKislaaaarrrr kendi drmundan on gun sonrasina randevu aldimmmmmm :124::124::124::124: bu on gün nasil geçecek
as mersahimmm....ikinci bi test istemedi gunde yarim folbiol kullan dedi çok heyecanliyim
as mersahimmm....ikinci bi test istemedi gunde yarim folbiol kullan dedi çok heyecanliyim
Daha iyi olmus canim keseyi gorursun insesine soyledigin yaziyi okudum cok guzel
ben okumadım ne yazmış mektup ta eşine
canim folbiolu bende kac aydır kullanıyordum bu ay birakmistim artik sıkıldım çünkü.... Çift çizgiyi görünce tekrar başladım... Sen saymaya devam et canim inssss olacak
canım bugün ikinci gün geçeli ama test felan yapmıycam cuma doktora giderim eğer gelmezse kırmızılar...sizler nasılsınız_???
kıslarr bişi söleyinnn nolurr cok korktum ve üzüldüm yıkıldımm03.09 2013 deki kan sonucum bu
tsh2.32 n 0,4 4,2
fsh3.83 1.79 luteal 3.85-8.78 folikuler faz 4.54-22.51 siklus 16.74-113.6post menapoz nolurr bi cvp
tatlım nasılsın...ben kimyasaldan dolayı gecikme yaşadığımı düşünüyorum bide hasta olcam gibi ya....hakkımızdan hayırlısı
yani şimdi bende ümit yokmu anne olamıcasm mı hamile kalamıcam mıı ALLAHım çok kötü oldum şimdi bennnnnnnnnnnnnn
bugun sabah kan testi yaptirdim canim 126.4 cikti elhamdülillah
yani şimdi bende ümit yokmu anne olamıcasm mı hamile kalamıcam mıı ALLAHım çok kötü oldum şimdi bennnnnnnnnnnnnn
Kislaaaarrrr kendi drmundan on gun sonrasina randevu aldimmmmmm :124::124::124::124: bu on gün nasil geçecek
Selaammm
canim folbiolu bende kac aydır kullanıyordum bu ay birakmistim artik sıkıldım çünkü.... Çift çizgiyi görünce tekrar başladım... Sen saymaya devam et canim inssss olacak
Tam degerleri bilmiyorum ama sonuclarin guzel. tsh fsh var lh yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?