haklısın canım aminnn!!! senin içinde hayırlısı olsun canım
hoş geldin canım haklısın biraz uzak kalmak iyi geliyor bazen !!! hakkında hayırlısı olsun tatlım !!!!!!!
Bende hamis olurmuyum yabazen olumsuzluklar gelio aklıma çok üzülüyorum. Kocam az once sarıldı bana askim bizimde bebegimz olcak dimi DYO kötü oldum ya (
klomen +duphaston kullandım canım ikinci kutumdu şükür oldu
Inşallah cnmm yaOlck tabii hayatimm hepimizin olcak bak benjmde kasiklarimda 5 6 tane kis varmis hamile kalmazsin dedi onlar gitmeden olcak allhin izniyle
klomen +duphaston kullandım canım ikinci kutumdu şükür oldu
Sağol cnm:) aminnnnn hepimiz için öyle olsun
sağol canım,aynen öyle bu ay klomene başladım ben siz neler yapıyosunuz bir de ben klomenin yanında 9 gün bal tarçın çörek otu kürü yaptım,dr yumurta takibi yapıyo bu ay, bu gün 10. günüm adetin,bu önümüzde ki 1 hafta yoğunum
bu ilacı kullanan var mı aranızda etkisi nasıl?
gorucez canım tabı Allahın ıznıyle rabbım ol dedikten sonra oluverir. sormasın tabı canım ya hamıs olunca siz soyluceksınız zaten gırsın tabı canım hersey düzene ve yoluna gırsın
Tabiiiii burdaki mutlu haberleri aldikca mutlu olcaz umutllu olcaz cnmcanımın ıcı gelıcek o günler gelıcek yakında hıssedıyorumm herseyy cok cok güzel olucak
benim regl gecikti canm beş günlük söktürücüler var ondan kullanıyorum regl olunca gideceğim bende tedaviye başlayacağım yeni bir doktorda.. klomen kullandım bende kasık ağrısı çok yaptı canım dayanamadım yan etki yaptı çok fazla .....herkese farklı etki eder ama buda gerçekk[/QUOTE .!.:canım kasık ağrın nilacı btirince mi başladı? dr bugün bana ağrın var mı diye sordu yok dedim,hafif batmalar var ama öyle aman aman bir ağrı yok bende, yani ilaç bitmeden de bu ağrıların başladığı oluyormuydu?
canım kasık ağrın nilacı btirince mi başladı? dr bugün bana ağrın var mı diye sordu yok dedim,hafif batmalar var ama öyle aman aman bir ağrı yok bende, yani ilaç bitmeden de bu ağrıların başladığı oluyormuydu?
Inşallah cnmm yane biliyim bazen çok umutlaniorum Bazende umutsuzluğa kapiliorum işte böyle
Merhaba canım benimde öyle oldu yeni kürtaj oldum 8 inde... Neden aşılama tercih ediyorsun normal yolla kalabiliyorsun sanırımiyi aksamlar kizlar,
ben bagadir takip ediyordum sizi ama yazmaya zamanim yoktu :)...hicranimi taniyorum, cok sevindim ....allah anali babali büyütmek nasip etsin, hayirli saglikli, kucagina almayi nasip etsin allahim
ben kendimi tanitayim....
1 yili geckin bebis istiyoruz , insallah allahim isteyen herkese nasip eder.
agustos ayinda hamile kaldim ve bos gebelik cikti, bir ay önce kürtaj oldum
bir ay sonrada asilama olacak insallah
Merhaba canım benimde öyle oldu yeni kürtaj oldum 8 inde... Neden aşılama tercih ediyorsun normal yolla kalabiliyorsun sanırım
Çok saol canım sana da çok geçmiş olsun... Benim kürtaj kanamam halen devam ediyor lekelenme şeklinde daha hala ilişki yasağınız devam ediyor... Korunma hakkında henüz konuşmadık ama sanırım vermeyecek çünkü seneye ilk doğumunu yaptıracağım falan gibi konuşuyor belkide moral olmak için :))) bilmiyorum cuma günü randevumuz bizde eşime bakılmadı bana bir sürü test yaptılar yarısı çıktı bir sorun yok pıhtılaşma için yapılanlar 28 inde çıkıcak bekliyorum eşime de mi bakılması lazım acaba biz toplamda 3.ayda tutturduk bilemedim canım ya acaba Eşimin de mi test yaptırması lazımbende 01.10.13 kürtaj oldum....maalesef, asilamayi doktor önerdi burde cocuk isteme klinigi var...esimin sperm problemi var (kalitesiz, az ve hizli degil).
o yüzdenden asilama önerildi, bir ay sonra asilama olacak insallah...
korunma verdimi doktor size..?? gecmis olsun canim bu arada
Çok saol canım sana da çok geçmiş olsun... Benim kürtaj kanamam halen devam ediyor lekelenme şeklinde daha hala ilişki yasağınız devam ediyor... Korunma hakkında henüz konuşmadık ama sanırım vermeyecek çünkü seneye ilk doğumunu yaptıracağım falan gibi konuşuyor belkide moral olmak için :))) bilmiyorum cuma günü randevumuz bizde eşime bakılmadı bana bir sürü test yaptılar yarısı çıktı bir sorun yok pıhtılaşma için yapılanlar 28 inde çıkıcak bekliyorum eşime de mi bakılması lazım acaba biz toplamda 3.ayda tutturduk bilemedim canım ya acaba Eşimin de mi test yaptırması lazım
iyi aksamlar kizlar,
ben bagadir takip ediyordum sizi ama yazmaya zamanim yoktu :)...hicranimi taniyorum, cok sevindim ....allah anali babali büyütmek nasip etsin, hayirli saglikli, kucagina almayi nasip etsin allahim
ben kendimi tanitayim....
1 yili geckin bebis istiyoruz , insallah allahim isteyen herkese nasip eder.
agustos ayinda hamile kaldim ve bos gebelik cikti, bir ay önce kürtaj oldum
bir ay sonrada asilama olacak insallah
Anladım canım bakalım biraz çalışalım olmazsa eşimede baktırıcaz artık... Benim doktor biraz relax hatun gençsiniz kasmayın falan ana fikri bu yani :))tsk ederim canim...
kanamam benimde az sürdü ilk kanamamda az sürdü....bize vermedi canim korunma falan, dediki zaten iki ay olmaz dedi, rahim kendine gelmesi gerek....
esinede baktir canim, bende herseyi yaptirdim, her testi, birsey cikmadi, sonra o klinige gittik iste, orda test yapildi ve esimde sperm sorunu cikti...o yüzden asilama olacak insallah...bböyle bu sekilde cok uzun sürer dedi doktor normal yolda hamile kalman...haklida bir sene sonra hamile kaldim oda bos gebelik cikti
tsk ederim canim...
kanamam benimde az sürdü ilk kanamamda az sürdü....bize vermedi canim korunma falan, dediki zaten iki ay olmaz dedi, rahim kendine gelmesi gerek....
esinede baktir canim, bende herseyi yaptirdim, her testi, birsey cikmadi, sonra o klinige gittik iste, orda test yapildi ve esimde sperm sorunu cikti...o yüzden asilama olacak insallah...bböyle bu sekilde cok uzun sürer dedi doktor normal yolda hamile kalman...haklida bir sene sonra hamile kaldim oda bos gebelik cikti
tatlım ben seni hatrladdım isim olarak yani nasılsın nelerdesin basammm!!!!!!!!!! üzülme tatlım Rabbimde bizi böyle sınıyor ne yapalım !!! sabır tatlım yapacak başka brşey yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?