Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

öyle bir dünyada yaşıyoruz ki bazıları istemez olur bazılarıda ister ama olmaz rabbimin taktiri işte ne yapalım canım benim ben aynı ilaçsız regl olamıyorum işte söktürücü içiyorum bebek tedavisinde gitçem ayın 25 indee

Anladım canım bakalım biraz çalışalım olmazsa eşimede baktırıcaz artık... Benim doktor biraz relax hatun gençsiniz kasmayın falan ana fikri bu yani :))

bence ne kadar cabuk sorunu bulursaniz daha iyidir...biz bilene kadar bir sene gecti canim...benden baslandi herseye bakildi, sonra esime baktilar iste....ama kasma kendini ama sorununda ne oldugunu bilmek daha iyi geliyor insana...rahatlatiyor

tatlım eşinde ne sorun çıktı ?????? inşallah tedavi edilir birşeydir

sperm sorunu canim (yani az, kalitesiz ve hizli degil)...ilac verdiler esime 3 aydir iciyor, spermi kaliteli yapiormus, asilama önerdi doktor, iki doktorum var :)
birinci normal kadin doktoru biride klinik var burda yakinlarda oraya gidiyorum....onlarda asilama TÜP bebek falan yapiorlar

rahimi hem temiliyici hemde güclendirici caylar var onlari kulandinmi? aslan percemi ve civan percemi ???
burdaki doktorlar bile biliyor onlari (almanyadan oldugum icin)...doktorum önerdi bende kulandim...

herseyi denedinmi canim?
hic gittinmi tedavi icin???

Canım benim doktorum 3 düşükten sonra araştırma yapılıyor ama seni rahatlatmak için testleri istiyorum dedi... Yani eşim için bişey demedi dolayısıyla da eşimi ikna edemem bunun için

benim eşimin tek sorunu yavaş hareketli olmsı ama ciddi bir problem degılmişş.........hakkında hayırlısı olsun canım üzülme stresyapmamaya çalış kendini yeniliklere hazırla geçmişi unutamayız elbette ama düşünmeyi engellemek bizim eliminde tatlım

bende pek birsey denemediler tatlım .... zayıfla gel dedi çoğu bu ara dada ilaçsız regl olamadığım için hep ilaç içiyorum.... 10 kiloya yakın verdim elbette ...15 kilo kaldı ama bir yandan da tedavimi başlatacağım yeni bir doktorla bakalım bu nediyecek merak içindeyim... hormon tahlillerim normal hsg röntgenim normal pkolusun dediler ama pkolu değilim bence çünkü hormon tahlillerim pkolu olduğumu söylemiyor ......sorunum kilo ve düzensiz regl bence başka bişi değil..bunlarda çok büyük engeller değil tedaviyle halledilecek sorunlar yanii

Canım benim doktorum 3 düşükten sonra araştırma yapılıyor ama seni rahatlatmak için testleri istiyorum dedi... Yani eşim için bişey demedi dolayısıyla da eşimi ikna edemem bunun için

benim esimde istemiyordu,, ama ikna ettim canim...senin elinde hersey...biraz naz yap birazda sevgi göstert senin icin önemli oldugunu söyle....iyi yönde yaklas...sonrada tipis tipis gelir seninle
evet öyle 3 den sonra basliyorlar TR de, ama burda öyle degil, burda hemen pataloga göneriliyor hersey...

evet sorun degil bak esime orthomol plus yazdi, interneten arastirirsan, spermleri gücelndiriyor, hem hizlandiriyor hem covaltiyor.
amin canim hayirlisi herseyin...allahim ne verirse hayirlisini versin, evet dört gözle asilayi bekliyorum, cok heycanliyim :)
bakalim neler olacak....senin tedavin ne zaman?

:124::124::124::124:

KIZZZZZZ sen hamismisin :) cok sevindim canim esrarengi söyledi,

allahim anali babali büyütmek nasip etsin, hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin...

dur dur halayinida cekeyim teh teh teeehhhh

64:lililillililililililililililililiilil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…