Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar benim için zamanın durdugu an.. regl oldum .. iş yerındeyım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..hayaller yerle bir..

Selam bende aynen. dun aksam olmusum yatakta bi kac damla akti gozlerimden. bu ay sozde kendimi heveslendirmemisti. zaman gectikce sure uzadikca olmuyo demekki heveslenmemek

canim icerkeb burnunu tika bir dikiste ic ictikten sonra burnundan nefes almadan derin derin agzindan nefes al arkasina bu first sakiz at bisey kalmaz bir hasta yapsan bile faydasını görürsün bence günde iki yapacagina bi kez yap canim

her regl oldugumda gözümün önüne bi bebek ensesi geliyo ve burnumun direği sızlıyo çok kötüyüm..

ay canım benim dualarımız onunlar Rabbim sıkıntı vermeden geçirsin sınavlarını inşallah...

ay canım benim dualarımız onunlar Rabbim sıkıntı vermeden geçirsin sınavlarını inşallah...

oyyy ALLAH razı olsun bacımmmmmmmmmmmmmmm inşş cok calışıyoo kuzum ii not almk için cırpınıyo hedefi polis olmk her gece ayetl kursü okumadn yatmıyo yawrumm darısı senin basına inşş bacımm

üzüldüm mersahim yazcaktim...

Sen bu ay klomen kullanmamis miydin canim yumurtan cok buyudu ve catlamamisti az dozla baslasa ilaca gunde bi tane mesela

Kullandim canim yumurta gec buyudu. bi hafta kadar.sonra igne vuruldum catlamadi bidaha vuruldum. catladi dedi. ama tutmadi. yarin gidiyorum bakalim napicaz

:) süper zateb bende dikmiyorum doktorun dedigi gibi kitleyip yatıyorum yarim saat öyle iste bakalim hersey güzel olacak
SLM bacılar naslsnz
Hh canımcım nasılsın
Ilayda iyi bebeke ara verdiler üzülmemek elde olmuyor yaf ama hergecen gun yeni umut
şenlendirilen buraları kızzzzzzzzzzzzzzzz
Bunu hep beraber yapmamiz lazim ben tek basima yetersizim
Bebisim napion nasılsın gorusemiyoruz
Calisalimmm birtanem de benim kislerimden kurtulmam lazm hamile kalmama engelmis

Topragim gittin dimi arif beye nasıldı memnun kaldinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…