kızlar benim için zamanın durdugu an.. regl oldum .. iş yerındeyım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..hayaller yerle bir..
canim icerkeb burnunu tika bir dikiste ic ictikten sonra burnundan nefes almadan derin derin agzindan nefes al arkasina bu first sakiz at bisey kalmaz bir hasta yapsan bile faydasını görürsün bence günde iki yapacagina bi kez yap canimsogan kurunu denesen canim kistler icin
Midem rahatsiz bebegim ama deniycem hem iccem hem belime sarcam kokar mi acaba
miyabaaannecik nasilsin
malesef edemiyo teyzesi bu defa sizlerin duasına ihtiyacı var üst üste sınav oluyo gecen gülüyo anne sitedeki teyzelere sölesene bu defada onlar bna dua etsin diyoookimisi hamile diyo kabul olur diyo kimisi de anne olmk için dua ediyo benide araya sıkıştrsın diyoo kuzumm pek fena yaa
kızlar benim için zamanın durdugu an.. regl oldum .. iş yerındeyım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..hayaller yerle bir..
rabbim yardımcın olsun canım ins bi daha ki ay
Iyizzz cnmm sen nasılsın napiosun?
miyabaaa tase anneciikk iyiyizz sen ve melegın ıyıdır ınsallahh.. dun yaramazım buyuyo yaa kasık bel agrısından uyutmadı benı sıpa bugun ıyıyım cok sukurr....
yayıldım mersahim yaa...
yayıldım mersahim yaa...bu sefer ilacinin dozunu iyi ayarlar ins
ay canım benim dualarımız onunlar Rabbim sıkıntı vermeden geçirsin sınavlarını inşallah...
bizde iyiyiz canim bugün agrilarim hafifledi...ama geceleri bende uyuyamiyorum gece 3te kalktim oturdum uykum kaçtı birde astimim var oksuruk tuttu oksuremedim rahmim kasildi aglayacaktim nerdeyse
üzüldüm mersahim yazcaktim...
ıyıyız canım sen nasılsınnn... hadi bakalımm sende sıra guzel haberler verirsin umarım bizee....
üzüldüm mersahim yazcaktim...
Sen bu ay klomen kullanmamis miydin canim yumurtan cok buyudu ve catlamamisti az dozla baslasa ilaca gunde bi tane mesela
dualarımız seninle bacım inşşşşş
:) süper zateb bende dikmiyorum doktorun dedigi gibi kitleyip yatıyorum yarim saat öyle iste bakalim hersey güzel olacakbende o aldigim 20testin yarisini kullandım bi ay o ayda olmadi sinirlendim devam etmedim aylardir duruyo kalan ovu testleri tuh bosuna para verdim
Rabbim en doğru zamanı biliyor canım sen sana düşeni yap grisi tevekkül etmek...ben bu ay ayak bacak falan dikmedim
Hh canımcım nasılsınSLMbacılar naslsnz
Ilayda iyi bebeke ara verdiler üzülmemek elde olmuyor yaf ama hergecen gun yeni umutben de çok değişiğim sanki üşütmüş gibi canım ya sabırla cumayı bekliycem bakalım hakkımızda hayırlısı üzülme tatlım sonuçta burda hepimiz bacıyız iyi günler ve kötü günler için uzakta olsakta daima hep yanındayız canımsın sen yeter ki arada görün bize ilayda hiç gelmiyo eşi dolayısyla annesindeymiş nese çok öpüyom balım...
Bunu hep beraber yapmamiz lazim ben tek basima yetersizimşenlendirilen buraları kızzzzzzzzzzzzzzzz
Bebisim napion nasılsın gorusemiyoruznaponuz kıslar
Calisalimmm birtanem de benim kislerimden kurtulmam lazm hamile kalmama engelmis
Canimsiniz ya seviyorum sizleri canlarımmmmmmm:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?