hayırlısı canim benim
:) süper zateb bende dikmiyorum doktorun dedigi gibi kitleyip yatıyorum yarim saat öyle iste bakalim hersey güzel olacak
Hh canımcım nasılsın
Ilayda iyi bebeke ara verdiler üzülmemek elde olmuyor yaf ama hergecen gun yeni umut
Bunu hep beraber yapmamiz lazim ben tek basima yetersizim
Bebisim napion nasılsın gorusemiyoruz
Topragim gittin dimi arif beye nasıldı memnun kaldinmi
Inşallah cnmmdua edin bana :)
bizde seni seviyoz bacım hepimizin istegi evlat deilmi
dualarrr seninlee canımmmmmm.........
gamsemmmmmmmmmmmmmm canımmmmm
bizde iyiyiz canim bugün agrilarim hafifledi...ama geceleri bende uyuyamiyorum gece 3te kalktim oturdum uykum kaçtı birde astimim var oksuruk tuttu oksuremedim rahmim kasildi aglayacaktim nerdeyse
Yes bebeğim :) ) Allahim oglunun gönlündekini en güzel şekilde yaşamına versin inş ne iyo olacaksa o olsun hayatında
Iyizzz cnmm sen:)slm kızlar nasılsınız
astim ilaci uzun zamandır kullanmıyorum canım gerci ben hamilelik düşünüyorum dedim dr ona göre verdi ilaçlarımı zararı olmaz bunların dedi ama bana hiç faydası olmadı
hg canimmm nabeeerrrr
gülümm datı çok kötü deil bnde adet olayım sarcam 8 sat kokarsa koksun yetrki bebişmz olsun bacımmm
canim icerkeb burnunu tika bir dikiste ic ictikten sonra burnundan nefes almadan derin derin agzindan nefes al arkasina bu first sakiz at bisey kalmaz bir hasta yapsan bile faydasını görürsün bence günde iki yapacagina bi kez yap canim
Calisalimmm birtanem de benim kislerimden kurtulmam lazm hamile kalmama engelmis
merhaba kızlarrr nasılsnız bakalımmmm.....
çiçeeeeğğğiiiimmmm yok daha gelmediler sen nasılsın canım....
:) süper zateb bende dikmiyorum doktorun dedigi gibi kitleyip yatıyorum yarim saat öyle iste bakalim hersey güzel olacak
Hh canımcım nasılsın
Ilayda iyi bebeke ara verdiler üzülmemek elde olmuyor yaf ama hergecen gun yeni umut
Bunu hep beraber yapmamiz lazim ben tek basima yetersizim
Bebisim napion nasılsın gorusemiyoruz
Topragim gittin dimi arif beye nasıldı memnun kaldinmi
hayırlısı canim benim
sogan kürü iç benmde 3 taneydsi gecirdikislerim gitse hamile kalcam bebeğimm inşallah bakalım deneyelim 2 gün sonra rahim filmi çektircem
Gb. Kısçeler aranızda rahim filmi çektiren var mı ya merak ettim de:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?