Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gamsemmmmmmmmmmmmmm canımmmmm

bizde iyiyiz canim bugün agrilarim hafifledi...ama geceleri bende uyuyamiyorum gece 3te kalktim oturdum uykum kaçtı birde astimim var oksuruk tuttu oksuremedim rahmim kasildi aglayacaktim nerdeyse

aman geceleri bende aynıı canımm ya agrıdan uyuyamıyorum yada wcye gitmekten ıllakı uyanıyorum sonra uyuyana kadar sabahı edıyorum sabahta sersem gıbı oluyomm... kıyamam sana yaa astım ılacı kullanmıyon demii. şu an bebege zarar gelmesinn...

Yes bebeğim :) ) Allahim oglunun gönlündekini en güzel şekilde yaşamına versin inş ne iyo olacaksa o olsun hayatında

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn bacım darısı sana anne az ders calıştr diye peşinde gezsin biz öyleyiz kac gündür

Gb. Kısçeler aranızda rahim filmi çektiren var mı ya merak ettim de:44::44::44:

tmm canım tşk ederimm allah seni bebeğinle buluştursun sağlıklı şekildeee

Calisalimmm birtanem de benim kislerimden kurtulmam lazm hamile kalmama engelmis

liliiiimmm sakın umutsuz olma bebeğimmmm benim poliplerim vardı biliyorsun bunu... rahim ağzındakiler spermin ilerlemesi konusunda sıkıntı olur gebe kalınmaz dediler ama bak ben gebe kalmıştım... sıkma canını soğan kürünü bende içemiyorum keşke içebilsem
merhaba kızlarrr nasılsnız bakalımmmm.....

bebeğin nasıl sen nasılsın canımmmm
çiçeeeeğğğiiiimmmm yok daha gelmediler sen nasılsın canım....

zeycan hamileeeeeeeeeeeeeeee... zeycannnnn hamileeeeeeeeeeeeee... zeeycannnn hamileeeeeeeeee... zeycannnnn hamileeeeeee

gamzeeeeeeeeee yasak kalksın seninle şenlendirelim bu topiğiiiii mmmmikkkkkkkkkk mikkkkkkkkk diye diye... millet aşka gelsin

hayırlısı canim benim

hicranımmmmmmmmmmmm... dinlen bebeğimmm uzat bacaklarını dinlen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…