benim dr da erkekti yaa hiç bayan dr gitmedim çok zor rabbim bi daha yasatmasin onları
Atlatirsin cnm atlatirsin. D.d kukular acilsin utanç içinde bebisler gelsin neşe içinde.d.d.d yeni sloganim
actirma kukuyuuuuu söyletme kotuyuuuu
var var bi tane testim var diodun yap yap
yok zeycanim mzlm bana belirti soruyordu sorma diyodum test yap diyordi israr etme yapicam diyodum totem yapios simdi ben ona diyorum sakaciktan yani
allahım yarabimmmmmmmmm çoooook güldüm açtırcam kukuyu söyletcem iyiyi inşallah yarın
benim dr da erkekti yaa hiç bayan dr gitmedim çok zor rabbim bi daha yasatmasin onları
ins güzel haberlerle gelcen canimm
hakkin canim anne olmaakkk
.d.d.d solet cnm solet hazır acmisken i bişiler söylesin .d.d.d.dd
ins güzel haberlerle gelcen canimm
yok zeycanim mzlm bana belirti soruyordu sorma diyodum test yap diyordi israr etme yapicam diyodum totem yapios simdi ben ona diyorum sakaciktan yani
allahım yarabimmmmmmmmm çoooook güldüm açtırcam kukuyu söyletcem iyiyi inşallah yarın
hadi sen paçayı yırttın sıra bizde anne olma sırası bizdeeee dağılın ulennn
ac ac ac ac.
hadi sen paçayı yırttın sıra bizde anne olma sırası bizdeeee dağılın ulennn
ac ac ac ac.
hakkin canim anne olmaakkko kadar kuku acios
kukumuda acarımmmmmm iyiyide söyletirimmm anne olucazzzz başka yolu yokkkkkkkyuppiiiiiiiii sıra bizde anne olucazzz
kukuyu ac ac ac
hahaaa kiskanc bu kocalaar
hg kusummmmmmm yine yoook bizim kacaklaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?