Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tabi cnm hayirlisi olsun taze taze icmek lazim evde olsam gunde 6 7 defa icerimmm

Ovvvv günde 2 tanede fazlasi zarar 15 gün yapcan 1hafta ara vercen sonra bi 10 gün daha yapcan .. kistlerin tekrarlarsa bidahaki ay bida yapıyosun. Ama hiç ara vermeden olmaz cnmm vücuduna zarar verir. Bide zayiflatio haberin olsun ben 10kg verdim sayesinde:)

Ya cicislerim acimaya başladı akintim var hafif sarı feci bel ağrım da var yatınca kasiklarimda batmalar oluo arada. Ayirt edemiyorum adet b3lirtisimi yoksa bebismi( bata var 8 gün (

selam kızlar

nasılsınız demicem geçmişi okudum hepiniz iyisiniz maşallag. Gültahacım sana da geçmiş olsun. inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsın

wowwwwwwwwwww kilo verdiriyo haaa bayıldımmmm nasıl aç karnına içiyorsun öle mi iştahı mı kesiyo

Aç karnina iciosun iştah kesio ve şık sık tuvalete cikiosun affedersnde büyük abdestine. . Karnını bozmuo ama.

ama şuan benim iştahım kesilmedi gibi karnım aç gibi o zmn bana yaramadı anca etkisini göstercek yarın doktora acıcam gene benim ufaklıgı çok uatnıyorum yer yarılsada içine girsem fln oluyorum yaaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…