Bende evde olsaydim kucuk tepsim var benimde muge anliyi izlrrdimm sicacik evm cayimm ozledim
İltihapa iyi geliyr da kist lere iyi gelir mi ki
.d.d. nerdesinki kuzum sen:)
Kistlere birebir zten cnmm miyomlara da öle:))
İsteyim cnm ben erkenden ise geliyrum aksam eve gidiyrum eve gidincede esim aciyo istedigi yeri
Tmm bitanem tsklrrr benim ogrenmem gereken cok sey varrrrr
Cnmmm google soğan kürü ve faydalari yaz ve oku hamile kalanlarin sayısı çok :)
Tabi cnm hayirlisi olsun taze taze icmek lazim evde olsam gunde 6 7 defa icerimmm
hg canim yaa gözümüz yollarda kaldı
Ovvvv günde 2 tanede fazlasi zarar 15 gün yapcan 1hafta ara vercen sonra bi 10 gün daha yapcan .. kistlerin tekrarlarsa bidahaki ay bida yapıyosun. Ama hiç ara vermeden olmaz cnmm vücuduna zarar verir. Bide zayiflatio haberin olsun ben 10kg verdim sayesinde:)
selam kızlar
nasılsınız demicem geçmişi okudum hepiniz iyisiniz maşallag. Gültahacım sana da geçmiş olsun. inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsın
canim belirti arama belirti konuşmuyoruz artik kızlar dün öyle karar aldı stressiz günler yaşıyoruz
Soğan kurunun faydası çok tabi fazlası zarar vücuda ekstra östrojen aliyosun
wowwwwwwwwwww kilo verdiriyo haaa bayıldımmmm nasıl aç karnına içiyorsun öle mi iştahı mı kesiyo
selam kızlar
nasılsınız demicem geçmişi okudum hepiniz iyisiniz maşallag. Gültahacım sana da geçmiş olsun. inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsın
en güzeli belirti konuşmamak canım burda önceden gırgır şamata süperdi eski günlerimize doncez
Aç karnina iciosun iştah kesio ve şık sık tuvalete cikiosun affedersnde büyük abdestine. . Karnını bozmuo ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?