Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kediyle yavrusunun video sunu izlediniz mi çok ağladım yaaa çok güzeldii :26:

Canlarım nasılsınız?

ben 2 gündür çok üzgünüm.. hiç bişi yapasım yok buraya girmek bile canım istemedi. canınızı sıkmayım dedim ama yapamadım.. Anneannem beyin kanaması geçirdi. durumu ciddi..:18: an ve an bekleyin dedi dr.. her tel çalışında içim eriyo sanki.. çok zor bir durum.. oysa pazar günü hiç bişiciği yoktu nasıl olduda bianda benim o tatlı pamuğum bu hale geldi anlayamıyorum

çok kötüyümmmm

canim ya Allah accil sifalar versin insallah iyi olur ya kiyamam insallah guzel haberler alirsiniz insallah dua edicem

canım Rabbim şifalığını versin inş çabucak iyileşir...ne desek boş çok ama çok geçmiş olsun canım benim üzülme diemiyorum elden bişi gelmez Rabbim dert verip derman aratmasın...:26::26::26:

çok geçmiş olsun canım... Allah acil şifa versin canım.. dualarımız sizlerle...

Cook gecmis olsun canim.Allah sifalar versinn yaa.

cnm çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin.

bebisimmm canim nerelerdesin kuzummm yas merak ettim

cnm sabah 8 de uyandırdı eşim, anneme götürdü beni...kahvaltıya gitcektim anneme bi daha dolmuşla uğraşma ben bırakım dedi...yeni geldim eve...sen napıyosun? bgn büyük gün k.v gelecek ya eve sıgamıyorum

canim ya Allah accil sifalar versin insallah iyi olur ya kiyamam insallah guzel haberler alirsiniz insallah dua edicem

canım Rabbim şifalığını versin inş çabucak iyileşir...ne desek boş çok ama çok geçmiş olsun canım benim üzülme diemiyorum elden bişi gelmez Rabbim dert verip derman aratmasın...:26::26::26:

kuzummmmm geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin ins hemen iyilesir ins rabbim sabır versin

çok geçmiş olsun canım... Allah acil şifa versin canım.. dualarımız sizlerle...

Cook gecmis olsun canim.Allah sifalar versinn yaa.

cnm çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin.

Canlarımmmm Allah razı olsun hepinizden.. iyiki varsınız.. iyide tanıdım sizleri.. Aradım şimdi içime bi sıkıntı girdi bişimi oldu diye. nesefi kesilmiş ben aramadan 10 dk önce.. gitti diye yengem çığlık atınca sıçrayıp nefes almaya başlamış.. ya cidden çok tuhaf bişi ya.. son günleri diolar belli diolar.. içime doğmuş sanki annem açar açmaz teli anne dedim bişimi oldu içime sıkıntı girdi dedim oda malum mu oldu annanen bi an nefes alamadı.. gitti dedik ama şimdi nefes alıo ama tabi gözlerini bile açamıo dedi

sizinde canını sıktım canlarım kusuruma bakmayın ne olur

keşke başında dua etseler canım. yengen bağırınca acı ama teslim olamamış. ( benim dedem de böyle oldu. annem çığlık atınca ruhunu teslim edemedi. annemi içeriye gönderdiler teyzem dua etti ve ruhunu teslim etti) zamanı geldiyse dua etmekten başka çaremiz yok.. İnşallah bizimde arkamızdan dua eden nesil bırakırız. Allah hayırlı ölüm nasip etsin canım.. Allah beterlerinden korusun.. umarım seni üzmemişimdir. sadece hayatın gerçekleri bunlar.. hepimiz dünyaya geldik ve hepimiz bir gün yolcu olacağız.. Allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…