izlemedim canım link atsana
canim ya Allah accil sifalar versin insallah iyi olur ya kiyamam insallah guzel haberler alirsiniz insallah dua edicemCanlarım nasılsınız?
ben 2 gündür çok üzgünüm.. hiç bişi yapasım yokburaya girmek bile canım istemedi. canınızı sıkmayım dedim ama yapamadım.. Anneannem beyin kanaması geçirdi. durumu ciddi..:18: an ve an bekleyin dedi dr.. her tel çalışında içim eriyo sanki.. çok zor bir durum.. oysa pazar günü hiç bişiciği yoktu nasıl olduda bianda benim o tatlı pamuğum bu hale geldi anlayamıyorum
çok kötüyümmmm
Canlarım nasılsınız?
ben 2 gündür çok üzgünüm.. hiç bişi yapasım yokburaya girmek bile canım istemedi. canınızı sıkmayım dedim ama yapamadım.. Anneannem beyin kanaması geçirdi. durumu ciddi..:18: an ve an bekleyin dedi dr.. her tel çalışında içim eriyo sanki.. çok zor bir durum.. oysa pazar günü hiç bişiciği yoktu nasıl olduda bianda benim o tatlı pamuğum bu hale geldi anlayamıyorum
çok kötüyümmmm
Coooooooooooooookkkk guseeeeelllll
evet kesss canımmmm bende patronun pukusunu keseyimmmm niha ha ha ha nihaaaaaaaa
kuzummmmm geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin ins hemen iyilesir ins rabbim sabır versin
insan oğlu çiğ süt emmiş derdi annem
Canlarım nasılsınız?
çok kötüyümmmm
Canlarım nasılsınız?
çok kötüyümmmm
Canlarım nasılsınız?
çok kötüyümmmm
bebisimmm canim nerelerdesin kuzummm yas merak ettim
bebisimmm canim nerelerdesin kuzummm yas merak ettim
iyiyim canim bol bol yatıyorum bebisi gorseydim bi rahatlayacaktim uyku sorunum var uyuamıyorum ya geç yatıyorum erken kalkıyorum gece wc ye kalkinca uykum kaciyo falan....
canim ya Allah accil sifalar versin insallah iyi olur ya kiyamam insallah guzel haberler alirsiniz insallah dua edicem
canım Rabbim şifalığını versin inş çabucak iyileşir...ne desek boş çok ama çok geçmiş olsun canım benim üzülme diemiyorum elden bişi gelmez Rabbim dert verip derman aratmasın...:26::26::26:
kuzummmmm geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin ins hemen iyilesir ins rabbim sabır versin
çok geçmiş olsun canım... Allah acil şifa versin canım.. dualarımız sizlerle...
Cook gecmis olsun canim.Allah sifalar versinn yaa.
cnm çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin.
CanlarımmmmAllah razı olsun hepinizden.. iyiki varsınız.. iyide tanıdım sizleri.. Aradım şimdi içime bi sıkıntı girdi bişimi oldu diye. nesefi kesilmiş ben aramadan 10 dk önce.. gitti diye yengem çığlık atınca sıçrayıp nefes almaya başlamış.. ya cidden çok tuhaf bişi ya.. son günleri diolar belli diolar.. içime doğmuş sanki annem açar açmaz teli anne dedim bişimi oldu içime sıkıntı girdi dedim oda malum mu oldu annanen bi an nefes alamadı.. gitti dedik ama şimdi nefes alıo ama tabi gözlerini bile açamıo dedi
sizinde canını sıktım canlarım kusuruma bakmayın ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?