- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
iyiyim canim bol bol yatıyorum bebisi gorseydim bi rahatlayacaktim uyku sorunum var uyuamıyorum ya geç yatıyorum erken kalkıyorum gece wc ye kalkinca uykum kaciyo falan....
Uff ne denir ki simdi ins tez zamanda evine döner ya
keşke başında dua etseler canım. yengen bağırınca acı ama teslim olamamış. ( benim dedem de böyle oldu. annem çığlık atınca ruhunu teslim edemedi. annemi içeriye gönderdiler teyzem dua etti ve ruhunu teslim etti) zamanı geldiyse dua etmekten başka çaremiz yok.. İnşallah bizimde arkamızdan dua eden nesil bırakırız. Allah hayırlı ölüm nasip etsin canım.. Allah beterlerinden korusun.. umarım seni üzmemişimdir. sadece hayatın gerçekleri bunlar.. hepimiz dünyaya geldik ve hepimiz bir gün yolcu olacağız.. Allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin...
napıyosun cnm? benim son 2 gündür kasık ağrılarım iyice şiddetlendi yaa, normaldir diyolar ama doktora gitsem mi ki?
bol bol dua edelim canım
benimde agrilarim gündüz olmuyor aksam başlıyor gece devam ediyor...karnimiz ne zaman sisicek yaa
asssssssssssssssssssssssssssselammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
asssssssssssssssssssssssssss
benimde agrilarim gündüz olmuyor aksam başlıyor gece devam ediyor...karnimiz ne zaman sisicek yaa
şükür canım sen nasılsın
ben zayifim baya az bisey olsa bile belli olur yanee.
benimde agrilarim gündüz olmuyor aksam başlıyor gece devam ediyor...karnimiz ne zaman sisicek yaa[/QUOT] ewet yaa bebislerimiz cabucak buyusunnnn agdami yaptim yemegimi yaptim ohh rahatladim ama ewim toz icinde temizlik kaldi agda yapinca 2saatte aldim ozel bolgeyi :-D
benimde agrilarim gündüz olmuyor aksam başlıyor gece devam ediyor...karnimiz ne zaman sisicek yaa[/QUOT] ewet yaa bebislerimiz cabucak buyusunnnn agdami yaptim yemegimi yaptim ohh rahatladim ama ewim toz icinde temizlik kaldi agda yapinca 2saatte aldim ozel bolgeyi :-D
Ohh neguzel :) tertemiz oldunnn .d.d.d
ben zayifim baya az bisey olsa bile belli olur yanee.hemen çıksın inssss
bugün benimde kasık bel ağrısı mide bulantısı ne istersen var canım. kese büyüyor diye düşünüyorum. Hayırlısı ile yukarı doğru çıksalar da ağrımız olmasa diyeceğim ama bunlar normal şeyler diye düşünüyorum. sık sık ultrasona girmek de istemiyorum. bence kanama yada lekelenmen filan varsa doktora git derim ben. fazla ışın vermek de iyi değil dimi? sonuçta o da bi nebze röntgen.
şükür canım sen nasılsın
aayyyy coj sevindim 47kiloyum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?