Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim canim bol bol yatıyorum bebisi gorseydim bi rahatlayacaktim uyku sorunum var uyuamıyorum ya geç yatıyorum erken kalkıyorum gece wc ye kalkinca uykum kaciyo falan....

Uff ne denir ki simdi ins tez zamanda evine döner ya

aynen ben de cnm, hamile kaldığımdan beri uyuyamıyorum psikolojim çok bozuldu o yüzden. Ayyy evet ya gitse çabucak, dün gece kabuslarla geçti zaten. yarım saat uyuyabildim onda da kötü kötü rüyalar gördüm.

napıyosun cnm? benim son 2 gündür kasık ağrılarım iyice şiddetlendi yaa, normaldir diyolar ama doktora gitsem mi ki?

napıyosun cnm? benim son 2 gündür kasık ağrılarım iyice şiddetlendi yaa, normaldir diyolar ama doktora gitsem mi ki?

bugün benimde kasık bel ağrısı mide bulantısı ne istersen var canım. kese büyüyor diye düşünüyorum. Hayırlısı ile yukarı doğru çıksalar da ağrımız olmasa diyeceğim ama bunlar normal şeyler diye düşünüyorum. sık sık ultrasona girmek de istemiyorum. bence kanama yada lekelenmen filan varsa doktora git derim ben. fazla ışın vermek de iyi değil dimi? sonuçta o da bi nebze röntgen.

ne bileyim cnm panikledim bi an, bayağı ağrım var yani. midem de kötü. sularım da kesik offffff, bi de k.v gelecek. gündüz rahatım ama akşamları fenayım. saol cnm içim rahatladı...

benimde agrilarim gündüz olmuyor aksam başlıyor gece devam ediyor...karnimiz ne zaman sisicek yaa

aynen cnm aynen. benim şu anda karnım o kadar kocaman ki, 4-5 aylık gibi. kilo aldım ondan mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…