Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarr sabah benim adetim geldi ama ben yinede bi umut test yapmıştım tek çizgiydi öle bıraktım banyoda şimdi gözüme ilişti 2. çizgi silikte olsa var acaba ben kimyasal gebelik mi yaşadım sabah gelen adetle moralim bozulmuştu şimdi daha kötü bozuldu keşke testi çöpe atsaydım offffffffffffff

canım ben dr gittiğimde 6+2olucam kalbini duyar miyim

7. haftada git canim 6+2 de duyamazsin kalbi 1 hafta sonra tekrar girmek zorunda kalirsin. ultrasona surekli gitmek iyi degil gerektigi donemlerde gir derim ben. drum kalp atisini ilkinde gosterdi duyurmadi isitmayalim cocugu dedi.. demekki zararli tabi her dr soylemiyor bunu. benim nacizane fikrim bu canim..

canim benim dr çok yoğun o yüzden o güne randevu verdiler ya

anladim cnm daha cok kucuk oluyorlar. bazen bebis bile gorunmuo 1 hafta sonraya tekrar randevu vermek zorunda. tabi sen bi git gor keseyi insallah bebisi de gorursun cnm..tabi pitpitlari da..

Kukuşlarımmmmmm morelim bozuk ya yarın film cektircem yaaa ondan pipicanımmm beni salisverise goturdu cicisler aldı

Liliiiiiimmm çok kısa sürüyor nolur takma kafana adet sancısından daha fazla değil inşallah sonucun güzel çıksın kukuşummmmmmn

Tmm cnm ama telas yaapmamak elde degil bilmiyrum ki ama pipi canim hediye aldigi icin mutlu oldummn stres yapiom die ilgilenio benle

stres yapma canım çok kolay geçecek

kukuloggg çok güzel ya siz karı koca süpersiniz

Tmm cnm ama telas yaapmamak elde degil bilmiyrum ki ama pipi canim hediye aldigi icin mutlu oldummn stres yapiom die ilgilenio benle

Allahimmmmmm cooookkk guldummmm kukupik olsun burası da
Pipicanım ile ilgileneyim arada gelirim kukucanlarımmmmm mucckkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…