Ben çıkıyom kukucanlar, kukişlerPipican'ım gelicek sofrayı hazırlamam gerek. Hepinizi öpüyorum. Bol muhabbetler.
canım ben dr gittiğimde 6+2olucam kalbini duyar miyim
ben daha hic gitmedim canım o yüzden gidicem
canim benim dr çok yoğun o yüzden o güne randevu verdiler ya
canim benim dr çok yoğun o yüzden o güne randevu verdiler ya
Liliiiiiimmm çok kısa sürüyor nolur takma kafana adet sancısından daha fazla değil inşallah sonucun güzel çıksın kukuşummmmmmnKukuşlarımmmmmm morelim bozuk ya yarın film cektircem yaaa ondan pipicanımmm beni salisverise goturdu cicisler aldı
Şimdi size gecenin bombasını patlatıyorum ya kukucan muhabbetini anlattım üstten öyle kocişe kukulog diyor banaaaaa psikologum yaLiliiiiiimmm çok kısa sürüyor nolur takma kafana adet sancısından daha fazla değil inşallah sonucun güzel çıksın kukuşummmmmmn
Hayatımın hicranı kukulog burda kızzzzAaaaaaa herkes gitmissssssss
Liliiiiiimmm çok kısa sürüyor nolur takma kafana adet sancısından daha fazla değil inşallah sonucun güzel çıksın kukuşummmmmmn
stres yapma canım çok kolay geçecek
Şimdi size gecenin bombasını patlatıyorum ya kukucan muhabbetini anlattım üstten öyle kocişe kukulog diyor banaaaaa psikologum ya
stres yapma canım çok kolay geçecek
kukuloggg çok güzel ya siz karı koca süpersiniz
Tmm cnm ama telas yaapmamak elde degil bilmiyrum ki ama pipi canim hediye aldigi icin mutlu oldummn stres yapiom die ilgilenio benle
Pipicanım ile ilgileneyim arada gelirim kukucanlarımmmmm mucckkkkAllahimmmmmm cooookkk guldummmmkukupik olsun burası da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?