Ovulasyon testi silik çıktı 2.çizgi ne demek bu
hayırlı aksamlar canım naber
as basaaammmm hgggggslm arkadaslar,
napiorsunuz, nasilsiniiz?
as basaaammmm hggggg
ovu testi hep silik çıkar canım yumurtlama olacaginda iki.çizgide aynı koyulukta olması gerekir ayrıca önemli bi not ovu testi sabah idrariyla yapılmaz gün içinde en az iki saat sivi almadan ve 2 saat wc ye çıkmadan yapılması gerekir yoksa doğru sonuç vermez
şükür canım iyiyimm...sende iyisindir inssas basaaammmm hggggg
hosbulduk canim...nasilsin...taze anne :)
allahim insallah bizede en yakin zamanda nasip eder...
ovu testi hep silik çıkar canım yumurtlama olacaginda iki.çizgide aynı koyulukta olması gerekir ayrıca önemli bi not ovu testi sabah idrariyla yapılmaz gün içinde en az iki saat sivi almadan ve 2 saat wc ye çıkmadan yapılması gerekir yoksa doğru sonuç vermez
iki çizgi de kipkirmizimk yazdigimi tekrar oku
şükür canım iyiyimm...sende iyisindir inss
ya yumurtlaman gecti yada yumurtlaman daha olmadi tam :)
Ben çıkıyom kukucanlar, kukişlerPipican'ım gelicek sofrayı hazırlamam gerek. Hepinizi öpüyorum. Bol muhabbetler.
şükür canım iyiyimm...sende iyisindir inss
aman iyi ol kuşum yaaa asilama aralıkta mi
Dikkat ettim cnm wcye çıkmadım daha yeni yeni yumurtlama olabilir.iki çizgi de kipkirmizimk yazdigimi tekrar oku
aman iyi ol kuşum yaaa asilama aralıkta mi
Banada bilgi verirmisiniz benim claerblu markali testim vardi pozitif ciktiginda gulen yuz cikiyor ayin 5inda testi yaptim sonrasinda 6 gun falan hep gulen yuz cikti biz ilk gulduunde birlikte olduk kacirmis olabilirmiyizovu testi hep silik çıkar canım yumurtlama olacaginda iki.çizgide aynı koyulukta olması gerekir ayrıca önemli bi not ovu testi sabah idrariyla yapılmaz gün içinde en az iki saat sivi almadan ve 2 saat wc ye çıkmadan yapılması gerekir yoksa doğru sonuç vermez
canim ben yumurtlama döneminden sonra mik mik yapmadim yani fırsat olmadı bilerek değil yani...geç yimirtlama diye bisey var tabi caniniz istiosa yapin olacağı varsa olur
y yumurtlama yaklastikca silik çizgi koyulasir en koyu olduğunda yumurtlama olacak demektir
canim yardımcı olmak isterdim ama dediğin markayı hic kullanmadım ben
canim ben yumurtlama döneminden sonra mik mik yapmadim yani fırsat olmadı bilerek değil yani...geç yimirtlama diye bisey var tabi caniniz istiosa yapin olacağı varsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?