Allah razı olsun canim inşallah hayirlisyla
yeni döngün hayırlı olsun bebeğimmmmKızlar benim kırmızılar geldi((
Keske 1 gün daha bekleseydim diyorum şimdi, 1 test boşa gitmiş oldu
Reglin 8. Günü ovulasyon testlerine baslicam bu ay olur inşallah. ..
bana şans dileyin anacım
heeeey kukularım neden yazmıyorsunuz çok az vaktim kaldı bu akşam yine bir sinema yapacağız... açlık oyunları gelmiş birazda alışveriş dışarda yeriz yemeği deeee...
Git kukusum gitt kafani dagit.
Bizde gideriz belkim :))
Yerimizde duramiyos zaten
yeni döngün hayırlı olsun bebeğimmmm
ateşte ölçebilirsin bence yumurtlama günü için... hayırlısı olur inşallah... en kısa sürede hamile olacağız sadece kafadan atmak lazım mesela bu ay önemseme günleri bu ay beklemiyorum de ama gerçekten bekleme korunma da bakalım ne olacakkkk
kızlar bu kukuş kaçarrrrr.. hepiniz Allaha emanet olunnn sağlıklı veee minikbebişimin deyimi ileeeee musmutlu olunnn.. öpüyorum yanacıklarınızdannnn
Tahmin edebiliyorum kukuscumm.Azcik daha sabirr as kaldii.mikmik yok ya napalım kızzzz vakit değerlendiriyoruz yoksaaa ne artçılar olcak ama yassakkkk
Kizz bacaklari havaya dikmis bu yaramazz:)))Masallah canim Allah size bagislasin.Ayy icinde bir canli buyumesi ne tuhaf rabbim ne kadar buyukk
asılsın kızzzz kurban olur teyzesi onaaa erkek tabii görcez bilibilisini yakında
MAŞALLAH MAŞALLAH.
Oğlun olacak bence.İçimden öyle geçti.
Kızlar benim kırmızılar geldi((
Keske 1 gün daha bekleseydim diyorum şimdi, 1 test boşa gitmiş oldu
Reglin 8. Günü ovulasyon testlerine baslicam bu ay olur inşallah. ..
bana şans dileyin anacım
Bebegim bende ovulasyon testi yapmayi dusunuyorum ne zaman baslaniyo we kac gun yapiliyo. Kanamamda daha gelmedi kizlar dis gebelik olmasindan korkuyorum
canımmm yaaa cok uzuldum kesın doktorlar bısey dedımı canım normal gebelık yada dıs gebelık falan dıye
Daha cok dusuk diye degerlerim anlasilmadi canim kanamam olmazsa ameliyat dedi dis gebeliktir o zaman dedi. Cok korkuyorum dun baska hastaneye de gittim orda hcg oranim hepten 16 cikti sabah 26 idi :-(
oyy canım benı yaa degerlerın azalıo demekhakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Allahtan hayirlisi tabi ama insan kotu oluyor inşallah ameliyatlik bir durum olmazDaha cok dusuk diye degerlerim anlasilmadi canim kanamam olmazsa ameliyat dedi dis gebeliktir o zaman dedi. Cok korkuyorum dun baska hastaneye de gittim orda hcg oranim hepten 16 cikti sabah 26 idi :-(
Bebegim bende ovulasyon testi yapmayi dusunuyorum ne zaman baslaniyo we kac gun yapiliyo. Kanamamda daha gelmedi kizlar dis gebelik olmasindan korkuyorum
amin inşallah.. cok dogru söylüyorsun insan bi kere inancini kaybetti mi toparlamasi daha zor oluyor kendimden biliyorum.. ayrica herseyde bir hayır vardır o gözle bakmak gerekirCanım bak bu bebeğini kaybedersen lütfen inancını kaybetme ovulasyon testiyle hamile kalan çok... bat döngüne göre başlamak gerekiyo teste. Örneğin 30 günde birse ortalama 10. günde falan başlamak lazım ki artışı gozlemleyebilesin. Zaten 13-14. günü de yumurtan olgunlaşır. Testte 2 kırmızı çizgiyi gördükten sonraki bikac günü ve tahmini ovulasyon tarihinden önceki 2 günü iyi degerlendirmek lazım
Bir de reglin son 2 günü hani artık kanama iyice azalır damla damla olur ya o 2 gündeki ilişkilerden de hamile kalan çok, hele bizim ailede...
bir de kendine ve kocana çok iyi bak bu süreçte sağlıklı ve iyi beslenmek de çok önemli
Allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?