Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayirli günler bayanlar... yeni uye oldum konuyu yanlis yere yazmis olabilirim acemiligime verin simdiden belirtiyim... yaklasik 6 aylik evliyim 3.ayda düşük yaptim hamile oldugumdan haberim yoktu düşünce öğrendim sonraki adetim zamaninda oldu doktor korunmayin dedi bizde korunmadik sonra 2 ay gecikti sonra öğrendim ki bobregim de tas varmis oda iltihap yaptigi icin gecikti adet söktürücu ile adet oldum ve 6gun sonra tekkrar kanamam geldi bu ay icin de hayallerim suya dustu anlayacaginiz cocukta cok istiyorumRabbim.biliyor sizlerden yorum bekliyorum....

canım sorun ne ben anlayamadım ki inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun
Gel burayaaa kesicemmmmmmm:)))

kız sünnetçi gibisinnn

Gel burayaaa kesicemmmmmmm:)))

olmasssssssssssss ama kocama ne derimmmmmmmm kukusuz kalıncaaaaaaaaa tamam bida çıkmıcak yırtık dondan kukumu saklıcamm :83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83: kesmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

allaha emanettttttt kukularaaaaaaaaaa mukayet olun bebişlerimmmmmmmmmmmm öpüyorummmmmmmmm bu çatlak liliiiiiiiiii kaçıyorrrrrr

Hosgeldin cnm.vardir bundada bir hayir.once sagligin bi duzelsin, sonra yine calismalara baslarsin.
Uc aylik gebeligini nasil farkedemedin cnm yaa.walla biz yirtiniyoz bi belirti ariyoruz felann.
Hakkinda hayirlisi olsun.biranonce iiyilesirsin ins.

heeeey kukularım neden yazmıyorsunuz çok az vaktim kaldı bu akşam yine bir sinema yapacağız... açlık oyunları gelmiş birazda alışveriş dışarda yeriz yemeği deeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…