Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben demedim canim isim muhabbeti gectii ama degistir demedim ismin güzel sana çok uygun:124:

eeee majı attımmmmmm ben yöneticiyeeeeeee değiştirin dieeeeeeeeeeee aaaaaaaaa hicran yaaaaaaaa napayım şimdi vazgeçtim die msj atayım mı tekrardann

ilgileniyoruz cnm ama belirti konusmuyoruz o yüzden kimse cvp vermemiştir bizim sözlerimiz çok ümitlendirir senı olmayıonca hüsran olur ondan yazmıyruz genelde
Kukucanim unutuorum hep ya heyecandan belirti sanıp hemen paylasiorm zaten sizden başka bu konulari kimseyle konuşmuyorum ya ondan her olanı yazmak istiorum . Neyse bida unutmucam belirti konusulmuyacagini napyım. Kukucanim anne olmak istiorummmmmmmm

burkadi bütün kızalr birbirini çok seviyo ayrıca ben seni seviyom çok ondan bir birimize hep güzel şeyler söylüyoruzzz ay kesn hemilesin valla hamilesin diyoruz sonra umut lanıyoruz seviniyoruz havalara fln uçuyoruz sonra test yapıoruz bakıyorz yokkk kocaman bir hayal kırıklığı karşımızdaaaaaa o yüzden seni üzemk istemem tatlım

Bilmiyorum yaa benim kafa cok karisik biliyosun dusukten sonra atesim.. hic yumurtlamadim diyo.. butun belirtileri yasamama ragmen.. :44::44: bekliycem bakalim..

MAsallah canim.. allah'im korusun.. ne guzel bir duygudur..

rabbim en kısa zamanda saba da yaşatır tatlım...sen keseyi görememişmiydin üzmek istemiyorum k.bakma sadece merak ettim...

Sağol lilicik haklisin gerçekten öle oluo galiba bu arada bende seni seviom kissss

Bence çocuk sakinken sever mıncıklarlar ağlamaya başlayınca bir iki susturmaya çalışırlar olmayınca hoooop anne kucağına

kukuşum iki yumurtalığımda da bir sürü uyarılmış yumurtam varrr ya beklemesem mi dedim içimden kızar mı doktorum banaaaa bir haftaya çatlıcak işte

bebeğim sen yine birlikte ol ama korunmalı birlikte ol. adetin bittikten sonra başlarsın Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…