ben demedim canim isim muhabbeti gectii ama degistir demedim ismin güzel sana çok uygun:124:
Kukucanim unutuorum hep ya heyecandan belirti sanıp hemen paylasiorm zaten sizden başka bu konulari kimseyle konuşmuyorum ya ondan her olanı yazmak istiorum . Neyse bida unutmucam belirti konusulmuyacaginiilgileniyoruz cnm ama belirti konusmuyoruz o yüzden kimse cvp vermemiştir bizim sözlerimiz çok ümitlendirir senı olmayıonca hüsran olur ondan yazmıyruz genelde
Kukucanim unutuorum hep ya heyecandan belirti sanıp hemen paylasiorm zaten sizden başka bu konulari kimseyle konuşmuyorum ya ondan her olanı yazmak istiorum . Neyse bida unutmucam belirti konusulmuyacagininapyım. Kukucanim anne olmak istiorummmmmmmm
kiiiiizzzz
Bilmiyorum yaa benim kafa cok karisik biliyosun dusukten sonra atesim.. hic yumurtlamadim diyo.. butun belirtileri yasamama ragmen.. :44::44: bekliycem bakalim..
MAsallah canim.. allah'im korusun.. ne guzel bir duygudur..
kiiiiizzzzcadiii neyse canim sen bilirsin ben sana lilim derim yine
burkadi bütün kızalr birbirini çok seviyo ayrıca ben seni seviyom çok ondan bir birimize hep güzel şeyler söylüyoruzzz ay kesn hemilesin valla hamilesin diyoruz sonra umut lanıyoruz seviniyoruz havalara fln uçuyoruz sonra test yapıoruz bakıyorz yokkk kocaman bir hayal kırıklığı karşımızdaaaaaa o yüzden seni üzemk istemem tatlım
Oh ohh yandan yandan super yaa:94:
Ayy nasıl mutlu oldhm Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin zeycanim annelik hepinize cok yakisiyo
patikleri nerde paylastinnn kisss bende görmek istiyorum
Sağol lilicikburkadi bütün kızalr birbirini çok seviyo ayrıca ben seni seviyom çok ondan bir birimize hep güzel şeyler söylüyoruzzz ay kesn hemilesin valla hamilesin diyoruz sonra umut lanıyoruz seviniyoruz havalara fln uçuyoruz sonra test yapıoruz bakıyorz yokkk kocaman bir hayal kırıklığı karşımızdaaaaaa o yüzden seni üzemk istemem tatlım
inşallahhhhhhhh bitanemm allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza bende senin toteme başladım hamiş takvimi yaptım bakalım sende tuttu inşallah bende de tutarr
kiz ben demedim kimdi hatirlamiyorum ama başka biri dedi piknik tupu yap die ben değilim o.... Kimdi hatırlamıyorum
Sağol lilicikhaklisin gerçekten öle oluo galiba bu arada bende seni seviom kissss
aynen yaşıtız bitanem ben 19 da evlendım işte erken oldu bıraz ınsallah yasıt yasıt doğururuz ha elaam ne dersinnn
benimkide bakamaz görümcemin oğlu varda 2 dk dan fazla tutmaz kucagında alın sunu tmm der ağlıyo bu gelin bakın der ıkıde bır kucaklamaz bileebakalım kendı cocugu olunca değişik mi olcakk bende bazen dıorum kendıme zor bakıyorum bu cocuga nasıl bakcam dıorum ama bakarım yaa kaynar gıder arada
kukuşum iki yumurtalığımda da bir sürü uyarılmış yumurtam varrrya beklemesem mi dedim içimden kızar mı doktorum banaaaa bir haftaya çatlıcak işte
bebeğim sen yine birlikte ol ama korunmalı birlikte ol. adetin bittikten sonra başlarsın Allahın izniylebencedeeee bencedeeeeee bencedeeeeeeeeeeeee kızım ocak bizim ayımız benimde doğum günüm hemde
ya doktor bir kez adet ol sonra istediğiniz zaman yapın korunmana gerek yok ama bu ay değil dedi bir kez adet ol dedi bilemedim
kukusumun ici miii
sevelim sevilelim kukuşumun içi ıyyyyyyyyyyyyyykkk bu ne biçim sözzzz
kuzum seni ben varya o zaman öpücük yağmuruna tuttacam inşallah...
kiz ben demedim kimdi hatirlamiyorum ama başka biri dedi piknik tupu yap die ben değilim o.... Kimdi hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?