zeycanimmm çok sevindim kuzum gözün aydın darısı basimaa
Oh ohh yandan yandan super yaagamzemmmmmmmmmmmmm bitti gamzemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
teyzeleri kesemizi gördük geldik biz....
yoook canım cuma günü benim kontrolum
kızlar kalp atışı için önümüzdeki hafta dedi....şuan güzel ilerliyo inş. kaç hafta olduğunu sormadım darısı isteyen herkese inşallah...
Ben geldin kızlar dediginiz hic bi folik asit yokmus bende folikplus aldim ( folik asit kalsiyum d vitamini iceriyi).... Tarihi gecmis olanada tahih geçse bile 4ay kullanabilirsiniz diyooo nasıl sinir oldum hayır değiştirmek istiyorum dedim
johnsons baby bebe yagi aldim eve cikarken simdi surcem gobuse
tatlımm sen ismini değiştiremedin mi bende değiştircem bakalım sen öğren banada sölersin
bende daha önce kullanmıştım canım artık bunu aldım
zeycanimmm çok sevindim kuzum gözün aydın darısı basimaa
inşallahhhhhhhh bitanemm allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza bende senin toteme başladım hamiş takvimi yaptım bakalım sende tuttu inşallah bende de tutarr
Şimdi aşağıdaki bize ulaşın bölümünden yönetime mesaj attım canım.
Hicrancım öyle demişti.Mail atıyorsun onlar değiştiriyorlar demişti.
Hasret olacak yeni ismim
cuma günü allah kısmet ederse ins kalp atisinida duymayi umuyorum
yarından itibaren geri sayma belirti konusmama hamilelik takvimi hamile olduğunu ve cinsiyetini söyleme totemlerine başlıyorummmmmmmmmmmmm vatana milleteeeeeeeee hayırlı veeeeeeee uğurluuuuuuuuuuuu olsunnnnnnn
inşallah canım darısı sana en kıs zamanda...
hayırlı olsun
Hayirli olsun kukucanimm.gercek olur insallah.
Yakisti kizzzz
tmm tatlım ismin değiştikten sonra bir süre avatarını değiştrme seni tanıyalımm bende atayım bari msjj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?