Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar kalp atışı için önümüzdeki hafta dedi....şuan güzel ilerliyo inş. kaç hafta olduğunu sormadım darısı isteyen herkese inşallah...

inşallahhhhhhhh bitanemm allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza bende senin toteme başladım hamiş takvimi yaptım bakalım sende tuttu inşallah bende de tutarr

tatlımm sen ismini değiştiremedin mi bende değiştircem bakalım sen öğren banada sölersin

Şimdi aşağıdaki bize ulaşın bölümünden yönetime mesaj attım canım.
Hicrancım öyle demişti.Mail atıyorsun onlar değiştiriyorlar demişti.
Hasret olacak yeni ismim

yarından itibaren geri sayma belirti konusmama hamilelik takvimi hamile olduğunu ve cinsiyetini söyleme totemlerine başlıyorummmmmmmmmmmmm vatana milleteeeeeeeee hayırlı veeeeeeee uğurluuuuuuuuuuuu olsunnnnnnn

Kizlar smdi wcden çıktım sarı bi akintim olmuş çok sarı değil ama sarı yani:18::18: cicislerim de çok acio:26:

Şimdi aşağıdaki bize ulaşın bölümünden yönetime mesaj attım canım.
Hicrancım öyle demişti.Mail atıyorsun onlar değiştiriyorlar demişti.
Hasret olacak yeni ismim

tmm tatlım ismin değiştikten sonra bir süre avatarını değiştrme seni tanıyalımm bende atayım bari msjj

yarından itibaren geri sayma belirti konusmama hamilelik takvimi hamile olduğunu ve cinsiyetini söyleme totemlerine başlıyorummmmmmmmmmmmm vatana milleteeeeeeeee hayırlı veeeeeeee uğurluuuuuuuuuuuu olsunnnnnnn

Hayirli olsun kukucanimm.gercek olur insallah.
Yakisti kizzzz

Yaaaaaaaaaa kizlarrr gobusumu yaglarkennn farkettim ne kadar buyumussssssss acaba siskinlik miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…