• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

biz 3 kız kardeşiz...birbirimize deli gibi aşığız maşallah suphanallah birbirimiz için ölürüz o derece...kız kardeş diğer yarısı insanın...ben kendimi çok şanslı hissediyorum. bebeğim kız olsun çok isterim ama erkek kardeşim yok erkek çocukları da çok seviyorum. hadi hayırlısı. neyse ben sırf eşimin hatrına o uyuz görümceye gidiyorum çok öpüyorum... sabırla gider gelirim inşallahhhhhhh...

bu kadar olur bizde 5 kiz kardesiz beraber aglar beraber guleriz. 2 tane oglumuz var kardeslerimden 3 tane de kizimiz var erkek olan 10 yasindaki seninki erkek olsun ki kizlara karsi 3 olalim diyor.Allah gonlumuze gore versin canim. saglikli olsunlarda..

Biz de 5 kardesiz. 3 kızkardeşim var.1 erkek. Onlarda teyze olmak çok istiyorlar.olursa ilk torun olacak inşallah:)

Bugun bende nıhayet gıttım doktora bana gencsın dha normalde 35+ yas olmayınca 18 ay beklıyoruz bosuna stres yaptırmak ıstemıyoruz dedı. Genel muaynemı yaptı görunen sorun yok dedi. Mayıs ayına kadar gebelık olmazsa o zaman eşinle bırlıkte tetkıklere yumurtalık kanal fılmı v.s baslarız dedı.. Sanırım yumurtlama dönemımdeymıs su sıralar kalma olasılıgım yuksekmış.Birde bana folık asıt vıtamını verdı onu kullancakmısım bebek olursa iyi gelırmıs ona gebe kalsam dahı 2 3 aya kadar kullanabılırmısım...

bende araniza katilmak istiyorum 2 gunum var batima ama hic istemiyorum gelmesini 3 yildir evliyim ve 3 yildirda korunmadik ama kismette olmadi iste doktorlar ikinizinde bi problemi yok dedi ama aralikda klomene basliycam nasipse umarim banada nasip olur annnelik ve butun isteyenleredeeee bu arada ben paristen katiliyorum paristen katilanlariniz varmi

bende araniza katilmak istiyorum 2 gunum var batima ama hic istemiyorum gelmesini 3 yildir evliyim ve 3 yildirda korunmadik ama kismette olmadi iste doktorlar ikinizinde bi problemi yok dedi ama aralikda klomene basliycam nasipse umarim banada nasip olur annnelik ve butun isteyenleredeeee bu arada ben paristen katiliyorum paristen katilanlariniz varmi

Hos geldin tatlim aramiza klomem icin neden bu kadar bekledi dr un malesef ki yurt disindan olan arkadaslarimiz yok

Kızlar eşimle biraz limoniydik ya geçen hafta, bu akşam ablasına gitcekti annesini görmeye sen de gelmek ister misin diyince kırmak istemedim gittim, ayyy ablası bana bi tavırlı bi tavırlı anlatamam ki...kadın tam şeytan yaaa, olaylardan çıkardığı sonuçları bi duysanız eminim şeytan halt etmiş derdiniz bu kadının yanında...bişi oldu öyle şeytanca bi tahmin yürüttü ki, sonuç onun dediği gibi çıkmayınca ben de nolduuuu demek ki herkes şeytanlık peşinde değil dedim, lafımı söyledim yaaa bi rahatladım ki...

Kızlar eşimle biraz limoniydik ya geçen hafta, bu akşam ablasına gitcekti annesini görmeye sen de gelmek ister misin diyince kırmak istemedim gittim, ayyy ablası bana bi tavırlı bi tavırlı anlatamam ki...kadın tam şeytan yaaa, olaylardan çıkardığı sonuçları bi duysanız eminim şeytan halt etmiş derdiniz bu kadının yanında...bişi oldu öyle şeytanca bi tahmin yürüttü ki, sonuç onun dediği gibi çıkmayınca ben de nolduuuu demek ki herkes şeytanlık peşinde değil dedim, lafımı söyledim yaaa bi rahatladım ki...

İyi yapmissin hayatim boswer gerekene wer cewabini

Ben yurtdisi almanyadayim canim. Malrsef buranin doktorlari once dogal ilacsiz tedavi denerler once ama bende fayda etmedi. Ben klomen ile hamile kaldim tabi once Rabbimin ol demesiyle oldi ilk iki asilama ilacsiz denediler tek birinde ovitrelle ignesiyle ama tutmadi. 3. Asilama klomenle 3 yumurtam gelismisti ve cok sukur 3. De hamile kaldim. Bide ilk iki asilamamda yumurtamin catladigi gun asilama oldu 3. Asilamada catlamadan bir gun once yapildi ve tuttu.

aslinda doktorum basta demisti biz 3 asilama tavsiye ediyoruz cunku dongunu ve yumurtlama gununu taniyarak ozamana tutturabilmemiz daha yuksrk oluyor. Kercektende ilk ikisi bosa gittigini sahit oldum. 3. De icime dogmustu nasip kismet. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla saglikli gebelik nasip etsin Insaallah:24:

Back
X