- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
- 248
ahh ahh ben kaldim böyle ışıltılı kahvetle sariya dönük su anda![]()
Dr una sor boyamayi cnim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh ahh ben kaldim böyle ışıltılı kahvetle sariya dönük su anda![]()
biz 3 kız kardeşiz...birbirimize deli gibi aşığız maşallah suphanallah birbirimiz için ölürüz o derece...kız kardeş diğer yarısı insanın...ben kendimi çok şanslı hissediyorum. bebeğim kız olsun çok isterim ama erkek kardeşim yok erkek çocukları da çok seviyorum. hadi hayırlısı. neyse ben sırf eşimin hatrına o uyuz görümceye gidiyorum çok öpüyorum... sabırla gider gelirim inşallahhhhhhh...
yarın sorcam kuzum unutmazsam
Biz de 5 kardesiz. 3 kızkardeşim var.1 erkek. Onlarda teyze olmak çok istiyorlar.olursa ilk torun olacak inşallah:)
yarın sorcam kuzum unutmazsam
benide ekleeeeeeeee
bat 3 ekim![]()
beklenen adet tarihi canım benim
bende araniza katilmak istiyorum 2 gunum var batima ama hic istemiyorum gelmesini 3 yildir evliyim ve 3 yildirda korunmadik ama kismette olmadi iste doktorlar ikinizinde bi problemi yok dedi ama aralikda klomene basliycam nasipse umarim banada nasip olur annnelik ve butun isteyenleredeeee bu arada ben paristen katiliyorum paristen katilanlariniz varmi
Kızlar eşimle biraz limoniydik ya geçen hafta, bu akşam ablasına gitcekti annesini görmeye sen de gelmek ister misin diyince kırmak istemedim gittim, ayyy ablası bana bi tavırlı bi tavırlı anlatamam ki...kadın tam şeytan yaaa, olaylardan çıkardığı sonuçları bi duysanız eminim şeytan halt etmiş derdiniz bu kadının yanında...bişi oldu öyle şeytanca bi tahmin yürüttü ki, sonuç onun dediği gibi çıkmayınca ben de nolduuuu demek ki herkes şeytanlık peşinde değil dedim, lafımı söyledim yaaa bi rahatladım ki...
Kuzumm gordun mu resmi.. silicem !!