• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

nasılsınızzzz batınaa sonnnn 9 . canlarım ben anneme gıdıyorum şimdı bugun buyuk ıhtımalle gıremeyebılırımm hepinizi cok cok opuyorummm. vee cumanızz mubarekkk olsunnn. hicranımmm ınss guzel guzel haberlerlee dönersınnnn

günaydın kızlar

Kızlar eşimle biraz limoniydik ya geçen hafta, bu akşam ablasına gitcekti annesini görmeye sen de gelmek ister misin diyince kırmak istemedim gittim, ayyy ablası bana bi tavırlı bi tavırlı anlatamam ki...kadın tam şeytan yaaa, olaylardan çıkardığı sonuçları bi duysanız eminim şeytan halt etmiş derdiniz bu kadının yanında...bişi oldu öyle şeytanca bi tahmin yürüttü ki, sonuç onun dediği gibi çıkmayınca ben de nolduuuu demek ki herkes şeytanlık peşinde değil dedim, lafımı söyledim yaaa bi rahatladım ki...

ne iyi demişsin bebişim ya :9::9: valla onu kırmicam bunu kırmicam diye diye insan kendinden vazgeçiyor... hakedene hakkını vereceksin :1::1:

bende araniza katilmak istiyorum 2 gunum var batima ama hic istemiyorum gelmesini 3 yildir evliyim ve 3 yildirda korunmadik ama kismette olmadi iste doktorlar ikinizinde bi problemi yok dedi ama aralikda klomene basliycam nasipse umarim banada nasip olur annnelik ve butun isteyenleredeeee bu arada ben paristen katiliyorum paristen katilanlariniz varmi

hoşgeldin canım. pariste yok galiba ama yurtdışında yaşayan arkadaşlar var. yazarlar onlar sana görünce. 3 yıl da çokmuş. sabır iş valla... benim 8-9 ay oldu o bile bana çok geliyor... inşallah klomen vesile olur hamile kalmana :16::16:

Kizlar ya hala gelmedi kırmızılar Ayh sabah sağlık ocana gtcm nasil olacak sabah hiç bilmiorum:27::26:

:18::18::18::18::18::18:

allah razi olsun canım benim....

Bugün ayetel kürsi günü canlar benide unutmayın duanızda:16::16:

günaydın Hicranım... stres yapma canım güzel haberlerle geleceksin inşallah :54::54:

nasılsınızzzz batınaa sonnnn 9 . canlarım ben anneme gıdıyorum şimdı bugun buyuk ıhtımalle gıremeyebılırımm hepinizi cok cok opuyorummm. vee cumanızz mubarekkk olsunnn. hicranımmm ınss guzel guzel haberlerlee dönersınnnn

günaydın canım. sana da hayırlı cumalar... :54::54:

Günaydınlar herkese...:16::16::16::54:[/QUOTE

günaydın canımmm :16::16: nasılsın??

allah razi olsun canım benim....

Bugün ayetel kürsi günü canlar benide unutmayın duanızda:16::16:

Gunaydin canlarimmm.:16:
Hicrannimm hayirlisi ile git gell dualarimiz seninle:54:

Son düzenleme:
Back
X