- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
- 173
:18::18::18::18::18::18:
Canım benim hayırla git gel inşallah.
Allah yardımcın olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah razi olsun canım benim....
Kızlar eşimle biraz limoniydik ya geçen hafta, bu akşam ablasına gitcekti annesini görmeye sen de gelmek ister misin diyince kırmak istemedim gittim, ayyy ablası bana bi tavırlı bi tavırlı anlatamam ki...kadın tam şeytan yaaa, olaylardan çıkardığı sonuçları bi duysanız eminim şeytan halt etmiş derdiniz bu kadının yanında...bişi oldu öyle şeytanca bi tahmin yürüttü ki, sonuç onun dediği gibi çıkmayınca ben de nolduuuu demek ki herkes şeytanlık peşinde değil dedim, lafımı söyledim yaaa bi rahatladım ki...
bende araniza katilmak istiyorum 2 gunum var batima ama hic istemiyorum gelmesini 3 yildir evliyim ve 3 yildirda korunmadik ama kismette olmadi iste doktorlar ikinizinde bi problemi yok dedi ama aralikda klomene basliycam nasipse umarim banada nasip olur annnelik ve butun isteyenleredeeee bu arada ben paristen katiliyorum paristen katilanlariniz varmi
Kizlar ya hala gelmedi kırmızılar Ayh sabah sağlık ocana gtcm nasil olacak sabah hiç bilmiorum:26:
Bugün ayetel kürsi günü canlar benide unutmayın duanızda![]()
nasılsınızzzz batınaa sonnnn 9 . canlarım ben anneme gıdıyorum şimdı bugun buyuk ıhtımalle gıremeyebılırımm hepinizi cok cok opuyorummm. vee cumanızz mubarekkk olsunnn. hicranımmm ınss guzel guzel haberlerlee dönersınnnn
günaydın canım. sana da hayırlı cumalar...![]()
çok saol canımm benımmm![]()
![]()
görüsürüzzz özlucemm siziiii
Günaydınlar herkese...[/QUOTE
günaydın canımmmnasılsın??
Bugün ayetel kürsi günü canlar benide unutmayın duanızda![]()
nasılsınızzzz batınaa sonnnn 9 . canlarım ben anneme gıdıyorum şimdı bugun buyuk ıhtımalle gıremeyebılırımm hepinizi cok cok opuyorummm. vee cumanızz mubarekkk olsunnn. hicranımmm ınss guzel guzel haberlerlee dönersınnnn
Gunaydin canlarimmm.
Hicrannimm hayirlisi ile git gell dualarimiz seninle![]()
Gunaydin kizlaaaarrrr![]()
Gunaydin kizlaaaarrrr![]()
Gunaydin canlarimmm.
Hicrannimm hayirlisi ile git gell dualarimiz seninle![]()
günaydın kukuşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
günaydın Dilekcim
bebişim günaydın nasılsın? yeminini bozdun mu![]()
bozdum tatlışım akşamları yoğun ilgiden gelemiyorummmm![]()
günaydın kukuşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Gunnaydin kukucanimmmm![]()
Çok heyecanliyim kızlar yaaaa :18: karnımda kelebekler ucusuyoo![]()
günaydın Dilekcim
bozdum tatlışım akşamları yoğun ilgiden gelemiyorummmm![]()